Yumurta büyültme İğnesinin etkileri cnm mide bulantısı ağrı vs vsBenimde bugün iğnenin 11.günü kasığımda batma oluyor bacağıma vuruyor ağrı ve belim ağrıyor arada mide bulantım oluyor sanırım iğne etkisi
Bende ona yoruyorum henüz test yapmadım hiçYumurta büyültme İğnesinin etkileri cnm mide bulantısı ağrı vs vs
İnşallah güzel haberler alırsın 14.gün test yapılması gerekiyor sanırsamBende ona yoruyorum henüz test yapmadım hiç
İnşallah ilk denememİnşallah güzel haberler alırsın 14.gün test yapılması gerekiyor sanırsam
Benimde çatlatma iğnesini ilk denemen önceki tedavimde kendiğinden büyüyüp çatlamıştı ilk defa iğne kullandım 3.günüm sadece belimde ağrı oluyor ayakta duruncaİnşallah ilk denemem
İğnenin etkisi bence geçmiştir 11.günde de devam eder mi acabaBenimde bugün iğnenin 11.günü kasığımda batma oluyor bacağıma vuruyor ağrı ve belim ağrıyor arada mide bulantım oluyor sanırım iğne etkisi
Benimde çok olmuştu hatta şuan bile devam ediyorBenimde çatlatma iğnesini ilk denemen önceki tedavimde kendiğinden büyüyüp çatlamıştı ilk defa iğne kullandım 3.günüm sadece belimde ağrı oluyor ayakta durunca
Bi test mi yapsan acabaBenimde çok olmuştu hatta şuan bile devam ediyor
Negatif çıkar diye çok korkuyorumBi test mi yapsan acaba
Sanki çıkmayacak içime öyle doğdu inşallah da çıkmazNegatif çıkar diye çok korkuyorum
İnşallah yarın sabah yapmayı düşünüyorumSanki çıkmayacak içime öyle doğdu inşallah da çıkmaz
Yapıp buraya yaz olur mu canım dualarım seninleİnşallah yarın sabah yapmayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim rabbim kucağımız boş bırakmasın bizide sevindirsin inşallahYapıp buraya yaz olur mu canım dualarım seninle
Amin inşallah bana da çok dua etÇok teşekkür ederim rabbim kucağımız boş bırakmasın bizide sevindirsin inşallah
Tabiki bende 3 senelik evliyim 9 ay olmadı pcos var bende doktora gittim işte bu tedaviye başladı ilk önceAmin inşallah bana da çok dua et
Nasip olur inşallah bende de pcos var rahim filmide çektim ben 2 sene olacak 3 aydır tedavi görüyorumTabiki bende 3 senelik evliyim 9 ay olmadı pcos var bende doktora gittim işte bu tedaviye başladı ilk önce
Bir sorun varmıydı rahim filminde birde eşin de test verdi mi hiçNasip olur inşallah bende de pcos var rahim filmide çektim ben 2 sene olacak 3 aydır tedavi görüyorum
Eşim test verdi herhangi bi sorun yok rahim filmimde de yok iki tüpümde açık sadece hafif çeltik var dedi doktor ama gebeliğe engel değilmişBir sorun varmıydı rahim filminde birde eşin de test verdi mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?