- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 13
Maalesef regl oldum doktor tekrar ilaç verdi sizde bir gelişme var mıMerhaba herhangi bi gelişme var mı sizde
Yok ben daha bekliyorum test günüme 4 gün var ama adet olacakmışım gibi bacaklarım belim ağrıyor geçen de böyle olmuştuMaalesef regl oldum doktor tekrar ilaç verdi sizde bir gelişme var mı
Belki bebeğin seninledir onun için ağrıyordurYok ben daha bekliyorum test günüme 4 gün var ama adet olacakmışım gibi bacaklarım belim ağrıyor geçen de böyle olmuştu
Bilmiyorum bu mesajını okurken bile gözlerim doldu umarım ikimize de nasip olurBelki bebeğin seninledir onun için ağrıyordur
İnşallah çok üzüldüm bende olmayınca çok ağladım rabbim bizede nasip etsinBilmiyorum bu mesajını okurken bile gözlerim doldu umarım ikimize de nasip olur
İnşallah çok üzüldüm bende olmayınca çok ağladım rabbim bizede nasip etsin
Aminn inşallahBenim de ilk deneme de olmadı çok ağlamıştım stresten egzama bile oldu vücudum bu 2. Hiç üzülme nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz Rabbim dualarımızı kabul etsin
Birde siz rahim filmi çekilmişmiydinizBenim de ilk deneme de olmadı çok ağlamıştım stresten egzama bile oldu vücudum bu 2. Hiç üzülme nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz Rabbim dualarımızı kabul etsin
Evet çektim tüpler açık ama hafif çeltik var dedilerBirde siz rahim filmi çekilmişmiydiniz
Ben çekilmedim doktorum bişey demedi ilk olmayınca acaba tüplerimde mi sıkıntı var diye düşündümEvet çektim tüpler açık ama hafif çeltik var dediler
İkinci veya 3. Denemeden sonra da isteyebilir bazı doktorlar tedaviye başlamadan önce de çekiyor yani doktorun tedavi tarzına göre değişiyor aslındaBen çekilmedim doktorum bişey demedi ilk olmayınca acaba tüplerimde mi sıkıntı var diye düşündüm
Hayırlısı artık Rabbim dualarımızı kabul etsinİkinci veya 3. Denemeden sonra da isteyebilir bazı doktorlar tedaviye başlamadan önce de çekiyor yani doktorun tedavi tarzına göre değişiyor aslında
Amin inşallahHayırlısı artık Rabbim dualarımızı kabul etsin
Canım merhabaa mesajlarını okudum ben de 11 inde iğneyi yaptım bende de pcos var. Aynı şeyleri yaşıyoruzzMerhaba kızlar 1 aralıkda da 6 günlük gonalf +5 gün letu kullandım muayeneye gittiğimde çatlayan yumurtalarım vardı pcos var bende bir sonra ki gidişimde 18mm ve 22. Mm yumurtalarım vardı 12 Aralık akşam çatlatma iğnesi (ovitrelle)yaptım yaptığımdan beri yumurtlama testim koyu çıkıyor 36. Saati değerlendirdik bekliyorum bakalım 3.günüm bugün benim gibi var mı çatlatma iğnesiyle hamile Kalan acaba 1.5 senedir evliyim 3 aydır tedavi görüyorum sonuç alamadım dua eder misiniz
Yaa aynı günde miyizCanım merhabaa mesajlarını okudum ben de 11 inde iğneyi yaptım bende de pcos var. Aynı şeyleri yaşıyoruzz
Nasıl belirti ben hiçbir şey hissetmiyorum sadece göğsüm ağrıyorYaa aynı günde miyizbenim ama adet belirtilerim çok artmaya başladı sende de öyle mi
Dün arada kasık ağrım oldu. Yani vurdu gitti. Sırtımda arada ağrı oldu ama onu yorgunluktan diye yoruyorum. Bir de 5 gün önce çok fena grip oldum. Hala vücudum yorgun toplanamıyorum. Neyse bir de25 i benim test günü beklemek istiyorum ama sabrım da azalıyor ne yapacaz fikrin var mıYaa aynı günde miyizbenim ama adet belirtilerim çok artmaya başladı sende de öyle mi
Benim de 26 sı test günüm adet olacam gibi hissediyorum ümidim yok pek o yüzden test yapmak da istemedim negatif çıkacağını biliyorum çünkü senin az kalmış yarın bi test ver istersen yarın çıkar heralde artık inşallah pozitif olurDün arada kasık ağrım oldu. Yani vurdu gitti. Sırtımda arada ağrı oldu ama onu yorgunluktan diye yoruyorum. Bir de 5 gün önce çok fena grip oldum. Hala vücudum yorgun toplanamıyorum. Neyse bir de25 i benim test günü beklemek istiyorum ama sabrım da azalıyor ne yapacaz fikrin var mı
Yok çatlatma iğnesi tekBenim de 26 sı test günüm adet olacam gibi hissediyorum ümidim yok pek o yüzden test yapmak da istemedim negatif çıkacağını biliyorum çünkü senin az kalmış yarın bi test ver istersen yarın çıkar heralde artık inşallah pozitif olurbu arada aşılama değil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?