Çatlatma iğnesi

Benim de ilk deneme de olmadı çok ağlamıştım stresten egzama bile oldu vücudum bu 2. Hiç üzülme nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz Rabbim dualarımızı kabul etsin

Ben çekilmedim doktorum bişey demedi ilk olmayınca acaba tüplerimde mi sıkıntı var diye düşündüm
İkinci veya 3. Denemeden sonra da isteyebilir bazı doktorlar tedaviye başlamadan önce de çekiyor yani doktorun tedavi tarzına göre değişiyor aslında

Canım merhabaa mesajlarını okudum ben de 11 inde iğneyi yaptım bende de pcos var. Aynı şeyleri yaşıyoruzz

Canım merhabaa mesajlarını okudum ben de 11 inde iğneyi yaptım bende de pcos var. Aynı şeyleri yaşıyoruzz
Yaa aynı günde miyiz benim ama adet belirtilerim çok artmaya başladı sende de öyle mi

Yaa aynı günde miyiz benim ama adet belirtilerim çok artmaya başladı sende de öyle mi
Dün arada kasık ağrım oldu. Yani vurdu gitti. Sırtımda arada ağrı oldu ama onu yorgunluktan diye yoruyorum. Bir de 5 gün önce çok fena grip oldum. Hala vücudum yorgun toplanamıyorum. Neyse bir de25 i benim test günü beklemek istiyorum ama sabrım da azalıyor ne yapacaz fikrin var mı

Benim de 26 sı test günüm adet olacam gibi hissediyorum ümidim yok pek o yüzden test yapmak da istemedim negatif çıkacağını biliyorum çünkü senin az kalmış yarın bi test ver istersen yarın çıkar heralde artık inşallah pozitif olur bu arada aşılama değil dimi

Yok çatlatma iğnesi tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…