- 1 Eylül 2025
- 125
- 15
- 13
- 28
İnşallah en kısa zamanda gebelik olur bizde de sağlıklı bir şekildeEşim test verdi herhangi bi sorun yok rahim filmimde de yok iki tüpümde açık sadece hafif çeltik var dedi doktor ama gebeliğe engel değilmiş
Amin amin inşallahİnşallah en kısa zamanda gebelik olur bizde de sağlıklı bir şekilde
Merhaba test yaptınız mı acaba sonuç ne çıktıİnşallah en kısa zamanda gebelik olur bizde de sağlıklı bir şekilde
Malesef negatifMerhaba test yaptınız mı acaba sonuç ne çıktı
Üzülmeyin pozitif göreceğiniz günlerde olur inşallah daha yeni ilk denemenizMalesef negatif
İnşallahÜzülmeyin pozitif göreceğiniz günlerde olur inşallah daha yeni ilk denemeniz
Sizce ben ne zaman yapsamİnşallah
En iyisi adetin gecikmesi diye okudum hep bence adet geçince yapın bende adetim gecikirse yapacağım tekrarSizce ben ne zaman yapsam
Tamam teşekkür ederim öyle yapalım bakalım inşallah hayırlı haberler alırızEn iyisi adetin gecikmesi diye okudum hep bence adet geçince yapın bende adetim gecikirse yapacağım tekrar
Tamam teşekkür ederim öyle yapalım bakalım inşallah hayırlı haberler alırı
İnşallah senin kaçıncı gün oldu iğne vurulalıTamam teşekkür ederim öyle yapalım bakalım inşallah hayırlı haberler alırız
4 gün oldu benim cuma günü vurmuştumİnşallah senin kaçıncı gün oldu iğne vurulalı
İnşallah güzel sonuç alırsın4 gün oldu benim cuma günü vurmuştum
İatanbulda mısın birde4 gün oldu benim cuma günü vurmuştum
Yok hayırİatanbulda mısın birde
Nerdesin pekiYok hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?