• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Merhaba kızlar bende 11inde öglen vuruldum iğneyi 7. Günde test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı gün geçtikçe silindi baya bugun sabah tekrar yaptım baya koyu çizgi çıktı 7.günde kan da vermiştim 6.3 çıkmıştı onu iğne etkisine bağladım da bugünki test sonucu doğrumudur acaba reglime 3 gün kaldı takvime göre

Üstteki test 7.gün alttaki bugün sabah yaptıgım test

Eklentiler

• IMG-20251223-WA0003.webp
    IMG-20251223-WA0003.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 33
Zaten 7. Gün yaptığında 6.3 çıkmış bugünde koyulaştığına göre hcgde yükselmiştir ilk deneme mi senin ?
Temmuz ayında klomen kullanmıştım ve iğne vuruldum olmadı ara verdim iki aydır tekrar letu ve klomen kullanmaya başladım bu ayda iğne vuruldum

Temmuz ayında klomen kullanmıştım ve iğne vuruldum olmadı ara verdim iki aydır tekrar letu ve klomen kullanmaya başladım bu ayda iğne vuruldum
Kaç mm di yumurtan oluşmuştu bence bugün bi kan ver veya yarın

Kaç mm di yumurtan oluşmuştu bence bugün bi kan ver veya yarın
Bu ay 5 tane yumurta oluşmuş 1i kalitesizdi onu hiç saymadı doktor diğerleri de 20/18/17/15 şeklindeydi ya üç gündür adet olacakmışım gibi belirtiler var belim kasıklarım karnım agrıyor hafif mide bulantısı oluyor ara ara inşallah tutmuştur

Bu ay 5 tane yumurta oluşmuş 1i kalitesizdi onu hiç saymadı doktor diğerleri de 20/18/17/15 şeklindeydi ya üç gündür adet olacakmışım gibi belirtiler var belim kasıklarım karnım agrıyor hafif mide bulantısı oluyor ara ara inşallah tutmuştur
İnşallah hayırlısı olsun kan verince netleşir

Back
X