Kaç mm yumurtan oluşmuştuYok çatlatma iğnesi tek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç mm yumurtan oluşmuştuYok çatlatma iğnesi tek
Hayırlısı oldun hakkında
Amin canım seninki kaç tane kaç mm diHayırlısı oldun hakkında
2 taneydi benim 22-18Amin canım seninki kaç tane kaç mm di
Belirti var mı sende? Bende adet olacam gibi vücut ağrısı var2 taneydi benim 22-18
Bende de aynı o şekil bel bacak ağrısı var maalesefBelirti var mı sende? Bende adet olacam gibi vücut ağrısı var
Üstteki test 7.gün alttaki bugün sabah yaptıgım tes
Üstteki test 7.gün alttaki bugün sabah yaptıgım testt
tekrardan bugün kan ver canım net belli olur var gibi görünüyor inşallah öyledirÜstteki test 7.gün alttaki bugün sabah yaptıgım test
Zaten 7. Gün yaptığında 6.3 çıkmış bugünde koyulaştığına göre hcgde yükselmiştir ilk deneme mi senin ?Üstteki test 7.gün alttaki bugün sabah yaptıgım test
Temmuz ayında klomen kullanmıştım ve iğne vuruldum olmadı ara verdim iki aydır tekrar letu ve klomen kullanmaya başladım bu ayda iğne vuruldumZaten 7. Gün yaptığında 6.3 çıkmış bugünde koyulaştığına göre hcgde yükselmiştir ilk deneme mi senin ?
Kaç mm di yumurtan oluşmuştu bence bugün bi kan ver veya yarınTemmuz ayında klomen kullanmıştım ve iğne vuruldum olmadı ara verdim iki aydır tekrar letu ve klomen kullanmaya başladım bu ayda iğne vuruldum
Bu ay 5 tane yumurta oluşmuş 1i kalitesizdi onu hiç saymadı doktor diğerleri de 20/18/17/15 şeklindeydi ya üç gündür adet olacakmışım gibi belirtiler var belim kasıklarım karnım agrıyor hafif mide bulantısı oluyor ara ara inşallah tutmuşturKaç mm di yumurtan oluşmuştu bence bugün bi kan ver veya yarın
İnşallah hayırlısı olsun kan verince netleşirBu ay 5 tane yumurta oluşmuş 1i kalitesizdi onu hiç saymadı doktor diğerleri de 20/18/17/15 şeklindeydi ya üç gündür adet olacakmışım gibi belirtiler var belim kasıklarım karnım agrıyor hafif mide bulantısı oluyor ara ara inşallah tutmuştur
İnşallah rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimizeİnşallah hayırlısı olsun kan verince netleşir
Amin inşallahİnşallah rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Siz test yaptınızmıAmin inşallah
Yok ben daha yapmadım 11.gün bugün erken olduğunu düşündümSiz test yaptınızmı