o zaman hamile kalma ihtimali yüksekiğne seni nasıl etkiledi? benim bugün 8. günüm kasıklarımda ağrı var sanki her an adet olucakmışım gibi iğnenin etkisi ne zaman geçer acaba?
iğneden sonra aynı ağrılar bendede oldu ama sonuç yok.İğnenin etkisiyle.umarım sizde sonuç pozitif olur.
Kasık ağrıları kesinlikle yanıltıcı iğneden kaynaklanıyor. vücut hcg hormonu alıyor tabi atana kadar bizde helak oluyoruz. Malesef benimde olumsuz olmadıama iyi tarafından bakmaya çabalıyorum. kesinlikle moral çok önemliymiş ben olmayacak diye diye çok üzdüm kendimi. stresten uzak durmalıyız bu bize çok büyük eksi olarak dönüyor. Yakında bizlerin de bebişleri olucak umudumuz bitmesin yeter.
canım benimde bugün sabah sancılarla geldi adetim.çok üzgünüm.bende çok stres yapmıştım ama elde değilki kafaya takmamak.baştan başlayacağız herşeye.sen neler yapmayı düşünüyorsun,bitki karışımlarına başladım bile hemen.cuma 3.günüm olacak adetimin dr.a gideceğim bakalım ne diyecek.öff öff rabbim sabır versin güç versin.ne olur sağlıklı hayırlı bebişler versin.
canım benimde bugün sabah sancılarla geldi adetim.çok üzgünüm.bende çok stres yapmıştım ama elde değilki kafaya takmamak.baştan başlayacağız herşeye.sen neler yapmayı düşünüyorsun,bitki karışımlarına başladım bile hemen.cuma 3.günüm olacak adetimin dr.a gideceğim bakalım ne diyecek.öff öff rabbim sabır versin güç versin.ne olur sağlıklı hayırlı bebişler versin.
berna slm cnm,formda çatlatma iğnesi ile ilgili yorumları okudum.acaba iğneden önce ilişki sakıncalı olurmu.ben yarın iğne vurulcam ama yumurtlama günlerindeyim ve şimdiden ilişkiye başlayıp işi sağlama aliim diyorum ne dersin.. teşekkürler cnm
Canım bende yarın gideceğim doktora adetin 3. günü gel demişti. regl günlerimiz aynı zamana denk, istermisin bu defa gelirmiş bebişlerimiz
Ben daha önce bitkiler denedim ama hiçbir işe yaramadı ada çayı, soğan kürü, incir kürü bir faydasını göremedim. Kendimi Türk doktorlarına emanet ettim. sabırla beklemekteyim. Bu defa bilmediğim bir huzur var sanki herşey bir anda yoluna girecekmiş gibi,dört yıl oldu galiba deliriyorum artıkarkadaşlarım 2. çocuklarına hamile ve bana acıyan gözlerle bakıyorlar buna katlanmak benim için herşeyden daha zor bizi bizden başkası anlamaz canım
slm kızlar bende bu sayfayı gecen ay ezberime almıstım 2 yıldır gitmedigim dok. kalmadı pco dediler multikistik dediler rahim filmi ofis 8 ay gecti velhasıl gecen yıl klomenle gebe kaldım kimyasal oldugu ortaya çıktı sevinemeden gitti melegim. gecen ay klomen+ovıtrelle kullandım çok agrı oldu 14.gün test yaptım negatif halı sildim temizlik yaptım falan derken gögüs agrılarım gecmedi kasık batması sürdü bu sabah yani igneden 21 gün sonra 2300 degerle gebe kaldıgımı ögrendim çok şükür 5 haftalıkmıs kızlar moralinizi bozmayın diyemem hamile olanı görmek istemiodum çok agladım üzüldüm ama rabbim verince oluo tamamına erer inşallah.hepnize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.herkese duacıyım
canım hikayen beni oldukça umutlandırdı.bende 2 aydır günde 3 er tane klomen içtim 5 gün boyunca.ovitrelle de vuruldum.bu ay da olmazsa 2 ay doktorum dinlenmemi söyledi.ilaç vermeyecekmiş.inşallah bu ay benim de olur.benim için dua et olur mu canım.gebelerin duası kabul olur. rabbim isteyen herkese verir inşallah.
canım ne yaptın gittinmi dr.a,ne dedi merak ettim seni.ben gittim çok şükür kist falan yok,rahim iyi.istersen dinlen istersen,ilaca başlatayım dedi.eşimde dinlen diyor ama bilmiyorum hemen olsun istiyorum.kafam karışık anlayacağın.
geç cevap verdiğim için kusuruma bakma olurmu, geçen ay gitmedim doktora, haziran ayında başladım tekrardan klomen kullandım 5 gün 3 tane yumurta oluşmuş ama istediği büyüklükte değilmiş yarın tekrar bakılıcak sanırım yeniden iğne olucam bakalım sen ne yaptın..
geç cevap verdiğim için kusuruma bakma olurmu, geçen ay gitmedim doktora, haziran ayında başladım tekrardan klomen kullandım 5 gün 3 tane yumurta oluşmuş ama istediği büyüklükte değilmiş yarın tekrar bakılıcak sanırım yeniden iğne olucam bakalım sen ne yaptın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?