çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

o zaman hamile kalma ihtimali yüksek iğne seni nasıl etkiledi? benim bugün 8. günüm kasıklarımda ağrı var sanki her an adet olucakmışım gibi iğnenin etkisi ne zaman geçer acaba?

CAnım benim de adet günüm 18'i. Gecen 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Aynı senin gibi kasıklarımda ağrı var edet olacakmışım gibi. rABBİMDEN HAYIRLISI BAKALIM.

iğneden sonra aynı ağrılar bendede oldu ama sonuç yok.İğnenin etkisiyle.umarım sizde sonuç pozitif olur.

merhaba ben de catlama ignesi vuruldum adetimin 14.günü..şimdi 32. gündeyim kandaki teste göre hamile değilim ama hala da adet olamadım. ve olacakmısım hissi veren hicbir belirtim yok..Normal mi sizce??

Kasık ağrıları kesinlikle yanıltıcı iğneden kaynaklanıyor. vücut hcg hormonu alıyor tabi atana kadar bizde helak oluyoruz. Malesef benimde olumsuz olmadı ama iyi tarafından bakmaya çabalıyorum. kesinlikle moral çok önemliymiş ben olmayacak diye diye çok üzdüm kendimi. stresten uzak durmalıyız bu bize çok büyük eksi olarak dönüyor. Yakında bizlerin de bebişleri olucak umudumuz bitmesin yeter.

canım benimde bugün sabah sancılarla geldi adetim.çok üzgünüm.bende çok stres yapmıştım ama elde değilki kafaya takmamak.baştan başlayacağız herşeye.sen neler yapmayı düşünüyorsun,bitki karışımlarına başladım bile hemen.cuma 3.günüm olacak adetimin dr.a gideceğim bakalım ne diyecek.öff öff rabbim sabır versin güç versin.ne olur sağlıklı hayırlı bebişler versin.

amiiiiiiiiiinnnnnn

berna slm cnm,formda çatlatma iğnesi ile ilgili yorumları okudum.acaba iğneden önce ilişki sakıncalı olurmu.ben yarın iğne vurulcam ama yumurtlama günlerindeyim ve şimdiden ilişkiye başlayıp işi sağlama aliim diyorum ne dersin.. teşekkürler cnm

cnm üzülmek neye fayda allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah ..güzel haberlerimizi yazarız inşallah.

slm canım.doktordan doktora değişiyor sitede birçok yerde iğneden öncede ilişki öneriyorlar bende öyle yaptım dr sorduğundada söyledim.keşke yapmasaydınız dedi.sanırım yumurta erken çatlar filan diye.kaç yumurtan var,kaç mm oldular?inşallah hayırlı haberler alırız senden.

Canım bende yarın gideceğim doktora adetin 3. günü gel demişti. regl günlerimiz aynı zamana denk, istermisin bu defa gelirmiş bebişlerimiz
Ben daha önce bitkiler denedim ama hiçbir işe yaramadı ada çayı, soğan kürü, incir kürü bir faydasını göremedim. Kendimi Türk doktorlarına emanet ettim. sabırla beklemekteyim. Bu defa bilmediğim bir huzur var sanki herşey bir anda yoluna girecekmiş gibi,dört yıl oldu galiba deliriyorum artık arkadaşlarım 2. çocuklarına hamile ve bana acıyan gözlerle bakıyorlar buna katlanmak benim için herşeyden daha zor bizi bizden başkası anlamaz canım

evet ikimizinde tesadüf oldu bakalım ne diyecekler yarın daktırlar,incir kürü sanırım bende işe yaradı bide hayıt suyu.çünkü 35 gün olan adet döngüm 30.a indi,bide hep 2yumurtam oluyordu,4yumurta oldu bu sefer.yanlızkoyu kahve rengi geldi bugün o kadar azkibende şaşırdım.inşallah bi problem yoktur.huzur güzel birşey herşeyini iyi yönde etkiler.allah büyük canım,nelere kadir.boşver başkalarını kafana takma sen üzülüyor insan ama değmez öylelerine.hadi bakalım inşallah yarın iyi haberlerle yazışalım canım.

canım ne yaptın gittinmi dr.a,ne dedi merak ettim seni.ben gittim çok şükür kist falan yok,rahim iyi.istersen dinlen istersen,ilaca başlatayım dedi.eşimde dinlen diyor ama bilmiyorum hemen olsun istiyorum.kafam karışık anlayacağın.

slm kızlar bende bu sayfayı gecen ay ezberime almıstım 2 yıldır gitmedigim dok. kalmadı pco dediler multikistik dediler rahim filmi ofis 8 ay gecti velhasıl gecen yıl klomenle gebe kaldım kimyasal oldugu ortaya çıktı sevinemeden gitti melegim. gecen ay klomen+ovıtrelle kullandım çok agrı oldu 14.gün test yaptım negatif halı sildim temizlik yaptım falan derken gögüs agrılarım gecmedi kasık batması sürdü bu sabah yani igneden 21 gün sonra 2300 degerle gebe kaldıgımı ögrendim çok şükür 5 haftalıkmıs kızlar moralinizi bozmayın diyemem hamile olanı görmek istemiodum çok agladım üzüldüm ama rabbim verince oluo tamamına erer inşallah.hepnize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.herkese duacıyım

canım hikayen beni oldukça umutlandırdı.bende 2 aydır günde 3 er tane klomen içtim 5 gün boyunca.ovitrelle de vuruldum.bu ay da olmazsa 2 ay doktorum dinlenmemi söyledi.ilaç vermeyecekmiş.inşallah bu ay benim de olur.benim için dua et olur mu canım.gebelerin duası kabul olur. rabbim isteyen herkese verir inşallah.

hiç merak etme olacak inşallah tabiki ederim etmez olur muyum benimde olmasaydı bi ay daha denencekti bozma moralini 3 aylarda çok dua edelim gelecek meleklerimiz inşallah :)

geç cevap verdiğim için kusuruma bakma olurmu, geçen ay gitmedim doktora, haziran ayında başladım tekrardan klomen kullandım 5 gün 3 tane yumurta oluşmuş ama istediği büyüklükte değilmiş yarın tekrar bakılıcak sanırım yeniden iğne olucam bakalım sen ne yaptın..

merak etmiştim canım bende seni.hadi hayırlısı inşallah büyür ve tutnur yumoşların.benim geçen ay kontrole gittiğimde kese oluşmuş dedi doktor tabi kulaklarıma inanamadım ama daha erken içini göremedim bir hafta sonra bakalım dedi.uçaraktan eve geldim ama birkaç gün sonra adet sancısına benzer bir sancıyla biraz kanama geldi ufak bir parçayla beraber sonrası kahverengi lekelenmeler.doktora tlf açtım önemli değil üstüne görmüşsündür dedi ama ben biliyorum tutnamadı gitti dedim.sonraki kontrollerde hakikaten düşmüş canım.bu ay ilaçsız 2 tane 21_20mm yumoş oluşmuş çok sevindik umutlandık tekrar.çalışmalarımızı yaptık.15 veya 16.sı gibi gel kanda bakalım dedi doktor bekliyoruz bakalım canımcım.incir kürü yapmıştım ben içiyormusun sende kesinlikle tavsiye ediyorum işe yarıyor.habersiz bırakma bizleri mıssy'cim.

merak etmiştim canım bende seni.hadi hayırlısı inşallah büyür ve tutnur yumoşların.benim geçen ay kontrole gittiğimde kese oluşmuş dedi doktor tabi kulaklarıma inanamadım ama daha erken içini göremedim bir hafta sonra bakalım dedi.uçaraktan eve geldim ama birkaç gün sonra adet sancısına benzer bir sancıyla biraz kanama geldi ufak bir parçayla beraber sonrası kahverengi lekelenmeler.doktora tlf açtım önemli değil üstüne görmüşsündür dedi ama ben biliyorum tutnamadı gitti dedim.sonraki kontrollerde hakikaten düşmüş canım.bu ay ilaçsız 2 tane 21_20mm yumoş oluşmuş çok sevindik umutlandık tekrar.çalışmalarımızı yaptık.15 veya 16.sı gibi gel kanda bakalım dedi doktor bekliyoruz bakalım canımcım.incir kürü yapmıştım ben içiyormusun sende kesinlikle tavsiye ediyorum işe yarıyor.habersiz bırakma bizleri mıssy'cim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…