çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

iğnemin 19. günü geldi sevgili kırmızılarım....önümüzdeki aya bakcaz..... size bol şans.bu ayki iğnemden sonra tekrar gelirim..

iğnemin 19. günü geldi sevgili kırmızılarım....önümüzdeki aya bakcaz..... size bol şans.bu ayki iğnemden sonra tekrar gelirim..
hımmm üzüldüm canım benim de 14. günüm bugün ama sen böyle deyince hiç ümidim kalmadı artık... benim adetim de yarın bakalım... o zaman adetimin geleceğinden emin olayım di mi senin kaçıncı iğnendi ki benim ilkti... bakalım adet olayım da 3. günü gidicem yarını bekliyorum... genelde pko luyum ama düzenli adetim...

selam canım, benim de ilk iğnemdi. ümidim ilk denemede olmasıydı fakat olmadı. yarın akşam doktor randevum var. 2. takipimize başlıcaz. ben de pkoluyum. fakat düzenli regl olyorum. 6 yıllık korunma sürecinden sonra hemen olmasını beklemiyordum. umarım 2. deneme başarılı olur. sakinim, üzgün kesinlikle değilim. hayırlısını diliyorum fakat bu işi sıkı takip edicem o da ayrı...senin haberlerini almak isterim. umarım yazarsın.. hoşçakal...

benim de dün adetimdi ama olmadı bugün de şuana kadar olmadı ama gecikebiliyormuş onun için ümidim yok adetimi bekliyorum iğnemin 16. günü adetimde 2 gün geçti bakalım... adetin 3. günü gideceğiim olsun bi de :) hayırlısı ama ben senin gibi değilim çok kafama takıyorum... bakalım yazarım ...

merhaba arkadaşlar ben yeniyim burda ve heyecandan ölücem ben 15.10.2011 yani cumartesi günü çatlama iğnesi oldum 2 tane yumurtam olmuş çok güzel büyümüş doktor öyle dedi.Günde 3 tane klomen kullanarak büyüttüm.Hemen iğne oldum iğneden sonra bugün 6.gün iğneden sonra ilk 3 gün beraber olduk.sonra gün aşırı ama acayip derecede gaz var gögüs uçlarım acıyo hastalanmama 13 gün var normalde acaba bebiş olmuşmudur herkes benden bu haberi bekliyo2 yıllık evliyim ne olur bişeyler söyleyin bu arada dokt.FOLBİOL vitamin ve glukofeni herrgün sürekli hamilede kalsam içmemi söyledi.Allahım hepimizin gönlüne göre versin

ben ne yazdığımı yada bana kim cevap veriyor göremiyorum yeni olduğum için çözemedim siteyi nereden girip bakabiirim((

2 aydır klomen ve catlatma iğnesi kullanıyorum bu ay tek bir yumurtam gelişmiş doktorum çok iyi 22cm dedi..bu gün adet olmam gerekiyo kasıklarım bi tuhaf tansiyonum düşüyo 3 gündür..bir yanım adet olucan diyo bir yanım yok bu ayda şansın yok diyo..stresten ölecem yaaa...

beeeeennn kaldım bgün öğrendim tek yumurtam çatladı, iğneyi yaptığım gece ve ertesi gece birlikte olduk, sonra 1 hafta birlikte olamadık iş yoğunluğundan ama sanırım tutturduk, darısı başınıza, umarım devam eder....

umut verici haberler okudum.. mutlu oldum. benim iğnem çarşamba günüydü. iyi çalıştık.. bakalım nolcak.. ikinci klomen ve iğne denemem. ilkinde iğneden sonra müthiş kasık ağrısı ve şişme olmuştu. bu kez rahatım.. bakalım nolcak........

sevtaporhancım, merakettim seni girersen foruma son durumun nedir yazarsan sevinirim..

arkadaşlar bende çatlatma iğnemi aldım. onun öncesinde gonal-f kullanıyordum. sanırım gonal-f iğnesi yumurtanın gelişmesini sağlıyor. ben klomen kullandım bu ay dr a kontrole gittiğimde çalışmaya başlamışlar ama yeteri kadar büyümemişler demişti. sonrasında da işte gonal-f verdi. 3 kez vuruldum bugün estradiol tahlilinde 77 çıktı dünde 42 çıkmıştı. aslında madem iğneyi kullanıyom 2 günde 2katına cıkması gerekiyor diye biliyorum. ama benim bugün düşmüş. dr bunun erken çatlama demek oldugunu söyledi. bu iyi bişi heralde. çatlatma iğnesine ihtiyacımız kalmadı dedi. vaginal bir jel verdi onu kullanıyorum. şimdi birşey merak ediyorum. yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşmadan çatlama ihtimali yok değil mi?? yani bu çatlama güzel bişi dimi arkadaşlar???

Balarısı nerdesinnnn ????
üzerinde 2 ay geçti. Geçen ay rahim filmi çektirdim. Ondan önceki ay çatlatma iğnesi olmuştum gebelik olmamıştı hatırlarsan... Rahim filmi temiz çıktı allaha şükür. şansın yüksek olur bu filmden sonra demesine rağmen o ay da olmadı gebelik. şimdi durum böyle olunca doktor klomen verdi. 10 tane sabah akşam içtim. Gittim sağda bir yumurta var. 20 mm dedi. çok iyi gelişmiş dedi. Yarın çatlatma iğnesi dedi ve 2 tane pregnyl 5000 vuruldum cuma günü. Yani 2 gün önce. Aynı günün gecesi ve bugün yani cumartesi ilişkiye girdik. Bugün de girecekmişiz. Dr. öyle söyledi. Sonra gün aşırı. Benim ümidim yok artık. Bilmiyorum. Bir de tek yumurtayla olur mu ki ????

merhaba arkadaşlar,
3 aydır klomen ile gebe kalmaya çalışıyordum. geçen ay klomene ek olarak ilk defa çatlatma iğnesi de verdi doktorum. ve ilk iğnemde çok şükür hamile kaldım. şu an 5+4 günlük hamileyim, inşallah cumartesi ilk kontrole gideceğiz.

darısı tüm isteyenlerin başına, umarım isteyen herkes bir an önce bu güzel haberi alır.

Merhaba bende saraphone ilaç kullandım sonra pregly iğne kullandım o ay bişey olmadı sonraki ay hamile olduğumu ondan sonraki ayda ikiz olduğunu öğrendim.
bu iğnelerden sonra %20 Oranında cogul gebelık artmıs.Bizimde akrabalarda olmamasına ragmen ıkız gebelık yasıyorum.kullananlar ve bilmeyenler ikiz gbelik yaşarsa
benim gibi şok olmasın sonra.

canım sonraki ay gebe kaldım demişsiz ya o ay da yine prengly iğne vurulmuş muydun????

slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim bende pcoluyum yumurtalık tedavisi görüyorum 4 aydır diğer 3 ayım işini hakkıyla yapamayan doktorlar elinde geçti yeni doktorum ilacımın dozunu arttırdı yumurta oluştu 25 mm çatlatma iğnesi yapıldı ilk defa şimdi beklemedeyim inş tutmuştur ama hiç ümidim yok belirtiler yok çünkü şimdi benim sormak istediğim bu bekleme sırasında ilişkiye girilebiliyomu ? dr yumurta çatlamış ve kendini rahmin içine atmış bundan sonra beklemedeyiz tutunup tutunmadığını göreceğiz dedi eşimde tutunsun diye ilişkiye girmek istemiyo doğrumu yapıyo yoksa ?

2 aydır girmiyordum neredeyse arkadaşlık isteğini yeni gördüm kusura bakma arkadaşım.. yumurta takibi 2 kez yaptırdım sonra oluruna bıraktım. geçen hafta çift çizgiyi gördüm ama 5 haftalık şuan ama kasık ağrım geçmedi hiç, bugün de kahverengi akıntım oldu. hemen foruma sarıldım. insan teselli buluyor biraz. yarın doktora gidicem. canım sıkkın kısaca.sen de durumlar nasıl arkadaşım?

sen de durumlar nasıl.. arkadaşlık isteğini kabul ediyorum fakat aktif olmuyor. anlamadım. umarım bu yazımı görürsün. herşey yolundadır umarım..

mrb kızlar bende serophene diye bir ilaç kullandım 2ci kullandımda yanında ovıtrelle çatlama iğnesi verdi ve hamileyim perşembe günü ilk kontrolüme gidecem inş kesemizide görürüz ALLAH isteyen herke bebiş nasip etsin amin...

ben catlama ignesini perşembe günü oldum cuma gece 12de ilişki istedi doktorum daha sonra pazar ve salı olarak verdi normal mi yoksa her gün iilişki mi olmalı_?Catlama ignesi ile ilk denemem umarım son da olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…