hımmmiğnemin 19. günü geldi sevgili kırmızılarım....önümüzdeki aya bakcaz..... size bol şans.bu ayki iğnemden sonra tekrar gelirim..
hımmmüzüldüm canım benim de 14. günüm bugün ama sen böyle deyince hiç ümidim kalmadı artık... benim adetim de yarın bakalım... o zaman adetimin geleceğinden emin olayım di mi senin kaçıncı iğnendi ki benim ilkti... bakalım adet olayım da 3. günü gidicem yarını bekliyorum... genelde pko luyum ama düzenli adetim...
benim de dün adetimdi ama olmadı bugün de şuana kadar olmadı ama gecikebiliyormuş onun için ümidim yok adetimi bekliyorum iğnemin 16. günü adetimde 2 gün geçti bakalım... adetin 3. günü gideceğiim olsun bi de :) hayırlısı ama ben senin gibi değilim çok kafama takıyorum... bakalım yazarım ...selam canım, benim de ilk iğnemdi. ümidim ilk denemede olmasıydı fakat olmadı. yarın akşam doktor randevum var. 2. takipimize başlıcaz. ben de pkoluyum. fakat düzenli regl olyorum. 6 yıllık korunma sürecinden sonra hemen olmasını beklemiyordum. umarım 2. deneme başarılı olur. sakinim, üzgün kesinlikle değilim. hayırlısını diliyorum fakat bu işi sıkı takip edicem o da ayrı...senin haberlerini almak isterim. umarım yazarsın.. hoşçakal...
benim de dün adetimdi ama olmadı bugün de şuana kadar olmadı ama gecikebiliyormuş onun için ümidim yok adetimi bekliyorum iğnemin 16. günü adetimde 2 gün geçti bakalım... adetin 3. günü gideceğiim olsun bi de :) hayırlısı ama ben senin gibi değilim çok kafama takıyorum... bakalım yazarım ...
merhaba arkadaşlar ben yeniyim burda ve heyecandan ölücem ben 15.10.2011 yani cumartesi günü çatlama iğnesi oldum 2 tane yumurtam olmuş çok güzel büyümüş doktor öyle dedi.Günde 3 tane klomen kullanarak büyüttüm.Hemen iğne oldum iğneden sonra bugün 6.gün iğneden sonra ilk 3 gün beraber olduk.sonra gün aşırı ama acayip derecede gaz var gögüs uçlarım acıyo hastalanmama 13 gün var normalde acaba bebiş olmuşmudur herkes benden bu haberi bekliyo2 yıllık evliyim ne olur bişeyler söyleyin bu arada dokt.FOLBİOL vitamin ve glukofeni herrgün sürekli hamilede kalsam içmemi söyledi.Allahım hepimizin gönlüne göre versin
benim de dün adetimdi ama olmadı bugün de şuana kadar olmadı ama gecikebiliyormuş onun için ümidim yok adetimi bekliyorum iğnemin 16. günü adetimde 2 gün geçti bakalım... adetin 3. günü gideceğiim olsun bi de :) hayırlısı ama ben senin gibi değilim çok kafama takıyorum... bakalım yazarım ...
Merhaba bende saraphone ilaç kullandım sonra pregly iğne kullandım o ay bişey olmadı sonraki ay hamile olduğumu ondan sonraki ayda ikiz olduğunu öğrendim.
bu iğnelerden sonra %20 Oranında cogul gebelık artmıs.Bizimde akrabalarda olmamasına ragmen ıkız gebelık yasıyorum.kullananlar ve bilmeyenler ikiz gbelik yaşarsa
benim gibi şok olmasın sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?