merak etmiştim canım bende seni.hadi hayırlısı inşallah büyür ve tutnur yumoşların.benim geçen ay kontrole gittiğimde kese oluşmuş dedi doktor tabi kulaklarıma inanamadım ama daha erken içini göremedim bir hafta sonra bakalım dedi.uçaraktan eve geldim ama birkaç gün sonra adet sancısına benzer bir sancıyla biraz kanama geldi ufak bir parçayla beraber sonrası kahverengi lekelenmeler.doktora tlf açtım önemli değil üstüne görmüşsündür dedi ama ben biliyorum tutnamadı gitti dedim.sonraki kontrollerde hakikaten düşmüş canım.bu ay ilaçsız 2 tane 21_20mm yumoş oluşmuş çok sevindik umutlandık tekrar.çalışmalarımızı yaptık.15 veya 16.sı gibi gel kanda bakalım dedi doktor bekliyoruz bakalım canımcım.incir kürü yapmıştım ben içiyormusun sende kesinlikle tavsiye ediyorum işe yarıyor.habersiz bırakma bizleri mıssy'cim.
Balarısı nerdesinnnn ????
üzerinde 2 ay geçti. Geçen ay rahim filmi çektirdim. Ondan önceki ay çatlatma iğnesi olmuştum gebelik olmamıştı hatırlarsan... Rahim filmi temiz çıktı allaha şükür. şansın yüksek olur bu filmden sonra demesine rağmen o ay da olmadı gebelik. şimdi durum böyle olunca doktor klomen verdi. 10 tane sabah akşam içtim. Gittim sağda bir yumurta var. 20 mm dedi. çok iyi gelişmiş dedi. Yarın çatlatma iğnesi dedi ve 2 tane pregnyl 5000 vuruldum cuma günü. Yani 2 gün önce. Aynı günün gecesi ve bugün yani cumartesi ilişkiye girdik. Bugün de girecekmişiz. Dr. öyle söyledi. Sonra gün aşırı. Benim ümidim yok artık. Bilmiyorum. Bir de tek yumurtayla olur mu ki ????
gaziantep27: bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım şimdi 2 aylık hamileyim allah herkese nasip etsin ilk iğneyle oldum
çok sevindim canım umut verdin. bi sorum olucak hormonal falan bi sıkıntın varmıydı; yoksa sebepsiz infertilite(kısırlık) teşhisi konanlardan mıydın? bana sebepsiz dedi doktor
merhaba herkese,bende pkosluyum yaklaşık 5 ay önce öğrendim ve 2 aydır klomen kullanıyorum.ilk ay sadece klomenle hamile kalamadım,bu ayın 18inde pregnly 5000 iğne oldum 2 adet şuan 12. günüm ve bekliyorum,inş hamile olurum,bebegini kucagına almayı bekleyen herkes için dua ediyorum kızlar,beklemek çok zor(
Oncelikle merhaba..bende pcos hastasiyim bugun oglen 13:00 te ovitrelle catlatma ignemi oldum.2tane yumurtam gelismis birtanesi 22mm diğeri 17mm doktorum yarin aksam ve gun asiri ilişki onerdi.Rabbim insAllah hepimize annelik duygusunu tattirir..hic kolay degil beklemek..umarim hepimiz yuzu guler..
Slm ben geçen hafta pazartesi yani 25 martta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve 1 haftadır kasık ağrım göğüs uclarında ağrı bide çok fena miğdem bulanıyo hiç bişey yiyemiyorum sizdede bu tip ağrılar oluyomu doktorum iğnenin ertesi günü bana dostinex hap verdi bide estraderm tts adlı kalçaya yapıştırılan bant verdi 1 haftadır onlarıda kullanıyorum bilen varmı acaba onlarmı beni çok rahatsız ediyo bu şekilde kullanan oldumu?... rabbim herkesin gönlüne göre versin
arkadaşlar çatlatma iğnemi dün oldum üç gün boyunca ilişki dedi doktor yanlız kafama takılan 2 yumurtam oluşmuş sol kasıgımda ve ölçüler 29 mm ve 28 mmçokmu büyük okudugum kadarıyla en fazla 21 mm yumurtası olan var beni aydınlatırsanız sevınırım:26:
slm bahar araştırma yaparken rastladım sizde çatlatma iğnesi yaptırmışsınız bende 1 hafta oluyo ovitrelle vuralı ilk denemem acaba siz ne durumdasınız merak ettim hamilemisiniz çatlatma iğnesinden 14 gün sonra bile testte çıktığı oluyomuş inşh gebesinizdir gerçekten beklemek çok zor çeken bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?