çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

işte o çok berbat bir duygu bebek geldi diye sevinirken hemencecik gitmesi, umarım bu defa herşey yolunda gider senin için. Cuma günü çatlatma iğnesi oldum bu defa hiç önemsemedim kendimi rahat bıraktım. olursa olur ne yapayım. 15 gün sonra belli olur zaten güzel haberini bekliyorum canım.

kızlar bu ay bende tedavi olcam umarım bu sefer olur.ben vardiyalı calısıyorum 24 ve 36 saatler umarım denk gelir allah isteyen herkese nasip etsin inş....

Mrb arkadaslar bende bu ay klomen ve pregnly catlatma ignese verdi yumurtalim 9 tane olusmus ve 19 -20 mm arasindalar bugun ignemi olucam ve sonrasin da gun asili iliski onerdi umarim hersey gonlumuzce olur en yakin zamanda bebislerimiz hbr ini aliriz

arkadaşlar merabalar ben forumuza yeni katılıyorum.1 senedir korunmuyoruz ama şimdilik bebiş nasip olamadı. bende pko gözleniyor adetimde düzensiz 31 ile 37 arasında değişen günlerde oluyorum . ama hormonlarda bir sorun yokmuş. bu ay tedaviye başladı doktorum . önce klomen kullandım. 21.08 de de ovitrelle saat 10 da iğne oldum. 22 sinde ve 23 ünde ilişki dedi doktorum. şimdi adet olmaya kadar beklemelimiyim. yoksa daha erken test yapabilir miyim (doktorum bekle dedi)

gaziantep27: bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım şimdi 2 aylık hamileyim allah herkese nasip etsin ilk iğneyle oldum

çok sevindim canım umut verdin. bi sorum olucak hormonal falan bi sıkıntın varmıydı; yoksa sebepsiz infertilite(kısırlık) teşhisi konanlardan mıydın? bana sebepsiz dedi doktor

Sevaporhan selam,
durumunuz ne acaba? bende dün iğne oldum benimde pek ümideim yok yaşımda 38 genede bi sorayım dedim

tebirk ederim ebruliki, darısı başımıza dün iğne oldum ve heyecanlı ve gergin bekleyiş başladı

arkadaşlar 2ay klomen kullandım.3gün öncede çatlatma iğnesi vurdu doktor.sağ tarafda 2 yumurta en büyüğü 18.5 solda 1 yumurta oluşmuş ama soldaki küçük.iğneden sonra kasık ağrılarım başladı oda bugün oldu.sizce normalmi yada hamile kalabilirmiyim??cvplarınızı bekliyorum...

ne olur biraz yardıme din çok kötüyüm dokunsalar ağlıycam 2 yıldır bebeğim olmyordu çatlatma iğnesyle hamile kaldım falat 3 buçuk aylıkken kürtaj oldum bebek öldü şimdi kürtajdan 3 ay geçti yine iğneye başladım geçen hafta fostimonn 75 yazdı 6 tane kullandım bugün doktora gittim 1 yumurtam olmuş diğerleri küçükmüş elimde 6 iğnem kaldı onlarıda günde 2 2 yaptır dedi perşembe gel dedi diğer gebeliğimde menegon artı pregnylle hamile kalmıştım ilk iğnede şimdi bu iğnede büyümemiş bile kafayı yicem allahım yardım etttttttttt ((((((((((((((((888

arkdaslar ilk catlatma ignemi 3 gun once oldum (pregnyl 5000) cok az kasik ve bel agrim var.Ilk catlatma ignesiyle hamile kaln var mi ? Hamile oldugumu ne zaman anlayabilirim idrar testini ne zaman yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim :*

arkadaşlar çatlatma iğnemi dün oldum üç gün boyunca ilişki dedi doktor yanlız kafama takılan 2 yumurtam oluşmuş sol kasıgımda ve ölçüler 29 mm ve 28 mm çokmu büyük okudugum kadarıyla en fazla 21 mm yumurtası olan var beni aydınlatırsanız sevınırım:26:

Oncelikle merhaba..bende pcos hastasiyim bugun oglen 13:00 te ovitrelle catlatma ignemi oldum.2tane yumurtam gelismis birtanesi 22mm diğeri 17mm doktorum yarin aksam ve gun asiri ilişki onerdi.Rabbim insAllah hepimize annelik duygusunu tattirir..hic kolay degil beklemek..umarim hepimiz yuzu guler..

merhaba herkese,bende pkosluyum yaklaşık 5 ay önce öğrendim ve 2 aydır klomen kullanıyorum.ilk ay sadece klomenle hamile kalamadım,bu ayın 18inde pregnly 5000 iğne oldum 2 adet şuan 12. günüm ve bekliyorum,inş hamile olurum,bebegini kucagına almayı bekleyen herkes için dua ediyorum kızlar,beklemek çok zor (

Slm ben geçen hafta pazartesi yani 25 martta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve 1 haftadır kasık ağrım göğüs uclarında ağrı bide çok fena miğdem bulanıyo hiç bişey yiyemiyorum sizdede bu tip ağrılar oluyomu doktorum iğnenin ertesi günü bana dostinex hap verdi bide estraderm tts adlı kalçaya yapıştırılan bant verdi 1 haftadır onlarıda kullanıyorum bilen varmı acaba onlarmı beni çok rahatsız ediyo bu şekilde kullanan oldumu?... rabbim herkesin gönlüne göre versin

slm bahar araştırma yaparken rastladım sizde çatlatma iğnesi yaptırmışsınız bende 1 hafta oluyo ovitrelle vuralı ilk denemem acaba siz ne durumdasınız merak ettim hamilemisiniz çatlatma iğnesinden 14 gün sonra bile testte çıktığı oluyomuş inşh gebesinizdir gerçekten beklemek çok zor çeken bilir

canım perşembe yada cuma günü kanda gebelik varsa çıkar.birde ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi çünkü dostinex dediğin ilaç düşük olmasına sebep oluyor falan diye duymuşrum.hakkında hayırlısı olsun canım.

Canim yoktan var eden Rabbime sukurler olsun ben suan hamileyim.5hafta 3gunluk Rabbimherkese yasatsin bu duyguyu kimseyi bununla sinamasin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…