canım perşembe yada cuma günü kanda gebelik varsa çıkar.birde ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi çünkü dostinex dediğin ilaç düşük olmasına sebep oluyor falan diye duymuşrum.hakkında hayırlısı olsun canım.
Canim yoktan var eden Rabbime sukurler olsun ben suan hamileyim.5hafta 3gunluk Rabbimherkese yasatsin bu duyguyu kimseyi bununla sinamasin. .
sizin adınıza gerçekten çok sevindim güzel bir duygu olmalı:) rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah darısı tüm isteyenlere...
ben pco hastasıyım 2006 yılında 3 aylık klomen+çatlatma iğnesi tedavisiyle 3.de hamile kaldım şu an 7 yaşında bir kızım var....
şu anda da 1 senedirde korunmuyodum ama yine olmadı hamile kalamadım 1. ay yumurtalar için klomen yerine gonal-f iğne + çatlatma iğnesi oldum ve rabbime şükürler olsun ilk ay tuttu 1,5 aylık hamileyim rabbim isteyen herkese versin kızlar....
merhaba kızlar benımde bu ılk catlatma ıgnem 1 hafta once vuruldum
iğneden sonra 8. saat ve 38. saatlerde baraber olduk esımle
umarım tutmustur
sımdı gogslerımde ınceden sızlamalar var onunharıcınde pek bı belırtıde yok
umarım hamıleyımdır
ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra dayanamadım 5.gün idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı..şimdi acaba gerçek pozitif mi yalancı pozitiflik mi diye düşünüp duruyorum..zaman da geçmez artık.. Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin..
ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra dayanamadım 5.gün idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı..şimdi acaba gerçek pozitif mi yalancı pozitiflik mi diye düşünüp duruyorum..zaman da geçmez artık.. Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin..
bugün çatlatma iğnesinden sonra 6.gün merak edenler için bu sabah 6 da kalkıp yeni bir test daha yaptım o da pozitif..her gün yeni bir test yapıcam adet tarihim geçene kadar.(aslında yalancı pozitif olduğunu biliyorum amayalan da olsa çift çizgi görmek güzel :) )
aminnn inşallah.. bi taraftan yorumları okuyup bebek bekleyen yada isteyen arkadaşlarıma da dua ediyorum.. isteyen herkese çift çift hayırlı evlatlar versin rabbim inşallah..
bugün 7. gün yapmıycam dedim ama bir saat önce dayanamadım yine test yaptım.. ilacın etkisi 7 gün sürer mi ki? bugün de pozitif inşallah ilaçtan değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?