çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

slm verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim kan testi yaptırıcam o zaman ümitlendim şimdi inşh. bu sefer olmuştur dostinexi bırakmayı düşünüyodum zaten hakkımızda herşeyin hayırlısı

Canim yoktan var eden Rabbime sukurler olsun ben suan hamileyim.5hafta 3gunluk Rabbimherkese yasatsin bu duyguyu kimseyi bununla sinamasin. .

sizin adınıza gerçekten çok sevindim güzel bir duygu olmalı:) rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah darısı tüm isteyenlere...

sizin adınıza gerçekten çok sevindim güzel bir duygu olmalı:) rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah darısı tüm isteyenlere...

Amin canim insAllah. Allah ozlrm ceken herkese hayirli evlatlar versin..

ben pco hastasıyım 2006 yılında 3 aylık klomen+çatlatma iğnesi tedavisiyle 3.de hamile kaldım şu an 7 yaşında bir kızım var....
şu anda da 1 senedirde korunmuyodum ama yine olmadı hamile kalamadım 1. ay yumurtalar için klomen yerine gonal-f iğne + çatlatma iğnesi oldum ve rabbime şükürler olsun ilk ay tuttu 1,5 aylık hamileyim rabbim isteyen herkese versin kızlar....

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım. .Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah. .

merhaba kızlar benımde bu ılk catlatma ıgnem 1 hafta once vuruldum
iğneden sonra 8. saat ve 38. saatlerde baraber olduk esımle
umarım tutmustur
sımdı gogslerımde ınceden sızlamalar var onunharıcınde pek bı belırtıde yok
umarım hamıleyımdır

bende cumartesi doktora gittim sağda kist var ve solda 2 tane yumurta oluşmuş 17 buçuk ve 18 buçuk milim pazar sabah ovitrelleyi vurun dedi ama bi gün öncesi de ilişki dedi ama olmadı yumurta önceden yada erken çatlamiş olabilir mi ben hiç yumurtanın çatladığını hissetmiyorum

merhabalar aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim bebegimiz olmadı tedavi görüyorum klomen ve 28 temmuzda ovitrelle iğnesi vuruldum beklemekteyimm

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben 5 gün,günde bir tane olmak üzere klomen kullandım,doktorum iki gün sonra çağırdı(yani bugün) gittim,iki tane yumurtam oluşmuş 16-17 mm miş,ovitrelle çatlama iğnesi yazdı ama yarın yaptıracaksın dedi ve iğneyi yaptırdıktan bir gün sonra ilişkiye gireceksin,sonra günaşırı ilişki dedi
benim size sormak istediğim iğneden bir gün önce ilişkiye girsem bi sorun olur mu?bir de bayram yolculuğu sebebiyle uzun saatler araba kullanmak hamilelik için sıkıntı yaratır mı?ya da bi düşük veya zararı olur mu? ay hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum arkadaşlar lütfen cevap yazın

ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra dayanamadım 5.gün idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı..şimdi acaba gerçek pozitif mi yalancı pozitiflik mi diye düşünüp duruyorum..zaman da geçmez artık.. Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin..

Canim benim amin vericek.bence hamilesin test pozitif cikmis.benim bir arkadasim catlatma ignesi ile hamile kaldi.cocugu 8aylik oldu. Masallah cokda saglikli bir cocuk.

çatlatma iğnesinde betahcg yüklü..bende aşılamada ovıtrelle çatl.iğnesi kullandım.idrarımda ölçtüm 1.günden 12.güne kadar silik çizgiler şeklinde devam etti.kanda 14.gün baktrdm sonuç negatif..aşılamam tutmadı maalesef..yani idrarda öyle görünmesi normal 14.gün kanı bekle ben gbi üzülme (

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. net başına akşama kadar araştırdım durdum benim gibi erken bakıp hamile olan da var, çıkan sonuç yanıltıcı olan da var bekliycem ama nasıl zor beklemek

bugün çatlatma iğnesinden sonra 6.gün merak edenler için bu sabah 6 da kalkıp yeni bir test daha yaptım o da pozitif..her gün yeni bir test yapıcam adet tarihim geçene kadar.(aslında yalancı pozitif olduğunu biliyorum amayalan da olsa çift çizgi görmek güzel :) )

Umarim o cizgiler sana bebisinin habercisi olur ve hayirli haberlerini burdan duyurursun ins.

aminnn inşallah.. bi taraftan yorumları okuyup bebek bekleyen yada isteyen arkadaşlarıma da dua ediyorum.. isteyen herkese çift çift hayırlı evlatlar versin rabbim inşallah..

Kizlar ben bi sey soracam aranizda adet duzensizligi olanlar catlatma ignesinden kac gun sonra regl oldunuz tabiki sorum bebisle sonuclanmiyanlara

bugün 7. gün yapmıycam dedim ama bir saat önce dayanamadım yine test yaptım.. ilacın etkisi 7 gün sürer mi ki ? bugün de pozitif inşallah ilaçtan değildir..

bugün 7. gün yapmıycam dedim ama bir saat önce dayanamadım yine test yaptım.. ilacın etkisi 7 gün sürer mi ki ? bugün de pozitif inşallah ilaçtan değildir..

merhaba canım snei üzmek istemem ama şuan yaptığın tüm testler yalancı pozitif.Geçen ay ben 10.gün yaptım pozitif çıktı 11.gün yaptım oda pozitif olunca kanda baktırdım ama değeri 5.00 çıktı yani tam sınırdaydı.13.gün idrarda yine pozitifti 14.gün sabah negatif 14.gün kan sonucu ise negatifti yani sen 14.güne kadar asla teste kapılma yoksa sonucunda üzülebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…