çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

bende catlatma ignemi dün akşam oldum doktorum 3 gün ilişki onerdi bu üc günün cok onemli oldugunu söyledi ondan sonra serbest dedi bakalım hayırlısı inş güzel haberler alırız...

merhaba bayanlar.

öncelikle dilerim ki hepinizin ki tutar. tutmuştur. fakar eğer tutmazsa da üzlmeyin. bir de çatlatma iğnesinin etkisi erken gebelik belirtileri ile çok benziyor. hatta gebelik testi yapın o bile pozitif çıkar. bu etki 14 günde normale dönüyor.

ben 6 şubat da klomen+çatlatma iğnesi+ aşılama yaptırdım. sık wc ye gitttim , kasıklarım ağrıdı,göğüsüm sızladı. böyle olunca gittim 1 hafalıkken kanda baktırdım 16.20 çıktı dr. var gibi tekrarlayalım testi dedi. tabi ben bir hata sonra adet oldum.
öyle üzüldüm ki.. yerle bir oldum. ve bie sonra ki ay kontrole bile gitmedim.
ama sonra ki ay kendiliğinden hamile kalmışım :) yani şubatta uğraşlarımın soncunu martta aldım.

hepinize iyi akşamlar dilerim.

amin canım cok sagol ama bana doktorum 13 nisanda gel test yapalım dedi yanı gitsem yanlış cıkma ihtimalimi var o zaman ben birz daha beklerim...sende hamişsin ne güzel hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin bizlerde dua et canım...

evet canım şubat 19 da adet gördüm. ve mart 19 da çift çizgii :)))

dualarım tüm anne olmayı dileyenlere. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

mrhaba arkadaşım yaşadıkların catlama ignesinin etkileri kan tahlili yaptırsan bile şuan pozitif cıkar adet günün gecmeden anlayamassın inşallah tutmuştur cok ümitlendigin zaman sonunda büyük bir hayalkırıklıgı oluyor bende öyle olmuştu cok üzülmüştüm

evet canım şubat 19 da adet gördüm. ve mart 19 da çift çizgii :)))

dualarım tüm anne olmayı dileyenlere. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

ne güzel canım ya maşallah...inş bende 15 nisanda cift cizgiyi görürüm...amin inşallah...

kızlar merhaba bnde bu ay klomen kullandım ve sonrasında 22 martta çatlatma iğnesi oldum.

şimdi bende de belirtiler başladı yani 2-3 gündür var ende belirtiler ama bugün 13.gün yani iğnenin etkisinin geçmiş olması gerekmez miydi hala..ya da daha erken yaşamam gerekirdi bu belirtileri diye düşünüyorum.

tecrübeli olanlar yardım lütfen test için erken midir?

mart ayında yumurtlama tedavisine başladım 5 gün klomen kullandım pazar günü çatlatma iğnesi yapıldı. Çok heyecanlı ve sitresli bir süreç benim için, sabırsız biriyim kafam karışık karnım şişkin, adet olucakmışım gibi sağ kasığım ağrıyor. sağ yumurtalığım da 1 tane yumurta oluşmuştu umarım gebe kalırım. 4 yıldır artık bittim. Üç defa kendiliğnden hamle kaldım ama sonuç hüsran pko hastasıyım. Gelişmeleri buradan paylaşmak isterim ve dilerim ki benim gibi bu zorlu mücadele de olan herkez bebişlerine kavuşur...

arkadaşlar cuma günü çatlatma iğnemi oldum pzt.kendi doktorum yoktu başka bir dr.üstten ultrasonla bakıp çatlamış dedi o kadar.bir arkadaşımada vajinal ultrasonla bakılmış.kendi dr.um hala yok acaba başka bir dr.a daha görünsemmi,üstten bakıncamı yoksa vajinal ultrasonmu daha garantili?yardımcı olursanız sevinirim.

o zaman hamile kalma ihtimali yüksek iğne seni nasıl etkiledi? benim bugün 8. günüm kasıklarımda ağrı var sanki her an adet olucakmışım gibi iğnenin etkisi ne zaman geçer acaba?

o zaman hamile kalma ihtimali yüksek iğne seni nasıl etkiledi? benim bugün 8. günüm kasıklarımda ağrı var sanki her an adet olucakmışım gibi iğnenin etkisi ne zaman geçer acaba?

ilk bir hafta benimde kasıklarımda ve karnımda çok ağrı oldu,benim bugün 10.günüm.karnım sanki patlayacakmış gibi oldum ama şimdi hafif bir gerginlik var.benim daha öncede iğneli tedavide çatlamıştı yumurtalarım ama gebelik oluşmamıştı inşallah bunda oluşur,dilerim sende hamişsindir canım.

Ben bu ay umutsuzum malesef hiç bukadar erken belirtilerim olmazdı iğneden oldu sanırım. Ben Progesteron hapı da kullanıyorum dok hamileysen gebeliğin devamlılığı için yardımcı olur dedi ama hamile değilsem adet olmamı sağlıycakmış. Umarım hamle kalırsın bu ay birdaha gerek kalmaz. Kaçıncı denemen? ben şimdiden sıkıldım bekelemek çok sıkıcı ban göre tabi pek sabırlı biri değilim

Son düzenleme:

canım, benim 2klomen,2gonalf ve çatlatma iğnesi tedavim var.bana progesteron önermedi gebelik olursa kullanacağız dedi.ama sancılarının olması çok normal iğnenin etkisnden dolayı oluyor.moralini bozma aklına kötü şeyler getirme.beklemek gerçekten çok zor,çatlıyacağım sanki,günler geçmiyor.canım hiç birşey yapmak istemiyor.allahtan burası varda yoksa kafayı sıyıracağım.heran girip bakıyorum,geziniyorum sitede.ne kadar çok çile çeken arkadaşlarımız var.rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım.hüsrana uğratmasın bi daha inşallah.

dilerim birdaha tedaviye gerek kalmaz bebişin gelmiş olsun
cidden çok zor birşey insanın pskolojisi fazlasıyla etkileniyor oldumu olacakmı beklemek beklemek taş olsa çatlar insan:) bugün 11. günüm:18: o delice ağrılar geçti, ilacın etkisiymiş haklısın. Sende durumlar nasıl canım burdan birbirimizi haberdar edlim en azından destek olur heyecan azalır biraz. umarım olumlu sonuçlanır olmadı devam

bende kaç gündür seni merak ediyordum nasıl oldun diye.benim 13.gün bugün dayanamayıp idrar testi yaptım gayaet net tek çizgi çıktı tabii.idrarda çıkmayacağını bile bile.dr mu aradımadet tarini bekleyelim demezmi çatlayacağım ben ya,adet tarihim 17.si cuma günü hastalanmazsamkan tahlili yaptıracağım.bugün rahim bölgemde biraz ağrı var karnım hala gergin.dr.um geçici görevle kemalpaşaya gitmiş ne zaman gelecek belli değil.canım sıkkın anlayacağın.aklım çıkıyor kırmızılar gelecek diye ama gelirsede yapacak bir şey yok.mücadeleye devam edeceğiz.inşallah güzel haberler veririz birbirimize.

Sıkma canını adet gününü bekle belli olmuyor bu gebelik bazen idrar testlerinde negatif gösteriyor. önce hormon kana geçecek sonra idrarda çıksın, canım sen biraz daha bekle kanda baktır. Negatifse yapcak birşey yok tekrar deniycez. ben cumartesi yapıcam test tabi adet olmazsam çünkü karnım ağrıyor. ben demiştim umudum yok yanılmıycam bak yazarım buraya

ne yapalım gülüm ağlaşırık beraber ama inşallah rabbim güldürür.haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…