bugün 7. gün yapmıycam dedim ama bir saat önce dayanamadım yine test yaptım.. ilacın etkisi 7 gün sürer mi ki? bugün de pozitif inşallah ilaçtan değildir..
slmlar öncelikle herkese sağlıklı gebelik diliyorum umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize.Benim sorum şu cumartesi günü banada çatlatma iğnesi yapılcakmış hazırlıklı gel dedi 80 tl flan tutuyo dedi bana çok geldi yakınımdaki tanıdık eczanelere sordum o kadar tutmuyo abla dedi ismini öğren bize söle dedi biz sana uygun fiyata getirttirelim dediler kararsız kaldım ne yapim bilmiyorum cumartesi vurulmam lazım heralde bide o iğne heryerde bulunmuyormuş kafam karıştı :26::26::26::26::26:
. Cok merak ettim sonucunu arkadasim bende senin gibi test yapip yalandan seviniyorum su ankızlar bugün iğneden sonraki 9. günüm ve sağ göğsümden renksiz bir sıvı geldi bir iki damla..sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
. Cok merak ettim sonucunu arkadasim bende senin gibi test yapip yalandan seviniyorum su anartik belli olmustur sonucun heralde insallah da hamilesindir...
. Cok merak ettim sonucunu arkadasim bende senin gibi test yapip yalandan seviniyorum su anartik belli olmustur sonucun heralde insallah da hamilesindir...
Canim ben 31 ekimde yaptirdim sanirsam 8 gun oldu testler tabii pozitif ama iste 12 gun dolmadan bi anlami yok malesefCanım bende aynısını yapıyorum:) yalandanda olsa ilk defa görünce mutlu oluyor insan..Allah gerçeğini de görmeyi nasip eder inşallah..Sen ne zaman yaptırdın iğneyi? Ben 1 ınde yaptırdm, aklım sürekli sonuçta..Düşünmeden duramıyorum, nasıl gececek 10 gün daha bakalım.:26::26:
canım ptesi 12.gündü kanda baktırdım 2.0 dı.. cuma günü tekrar baktırcam
Canim ben 31 ekimde yaptirdim sanirsam 8 gun oldu testler tabii pozitif ama iste 12 gun dolmadan bi anlami yok malesefsende benden bi gun sonra yaptirmissin insallah guzel haber alir haberlesiriz tatlim:)
İnşallah güzel haberlerimiz olur canımben buraya yeni üye oldum, epeydır uzaktan takip ediyordum dayanamadım geldim:) yaklaşık 8 aydır bebek planımız var ama henüz sonuc yok malesef 6 ay önce tüm kontrollerim yapıldı,hormon rahim filmi yumurta takibi..herşey normal..bu ay yıne gittim. yumurta takıbı yapıldı 2 gunde bır. güzel büyüyen bir yumurtam vardı dr kendinden çatlayacağınıda söyledi. Ancak istersen çatlatma iğnesi yapalım bu şekilde hamile kalma şansında artabilir dedi. Bir umut yaptırdım bakalım... İlk iğnem yani..6 gün oldu karın ve kasık ağrısı oldu ki dr. olacağını söylemişti.Ayakta uzun süre kaldığımda arada kasık ağrılarım oluyor. Tabi şikayetçi değilim asla yeterki hayırlı haberle sonuçlansın, hatta bu sefer hamile kalacağıma dair umutlandırıyor bu durum beni..İnşallah Allahım tüm isteyenlere tez vakitte hayırlısını nasip etsinn. AMİİNN
Aslina bakarsan bende yeniyim:) ama ne zaman bisey merak etsem girer okurum :) benim martta iki yil olucak bebek aramaya baslayali cok enteresan tam bir yil dolmistuki gectigimiz martta adetim gecikti hic sasmazken bi test yaptim evde coft cizgi sonra kanda baktirdim 61.2 cikti dr hamilesin dedi ben tabii sevincten bayilicam:) iki gun sonra tekrar yaptirdim oran bu sefer 24 dudr bebek tutunamamis dedi tabii bu kezde uzuntuden bayildim sonrada hala bekliorum iste tum testlerimiz yapildi esimle sorun yok dedi dr ama bebekte yok ilk kez igne oldum bu ay bende ama umitli degilim pek soyleki ilk gebelikte inanilmaz derecese sancili bi gogus agrim oldu hatta dr gidicektim nerdeyse megerse hamilelik belirtisiymis ama simdi hic sanci yok sadece belim cok agrio oda ilactan dio herkes bilmiorum bugun 8 gun oldu galiba igne olali ama nedense bi tarafim umutlu diger tarafim sessiz
Aynen canım benimde göğüslerimde hiçbir ağrı yokinanki hamileliği düşündüğümden beri hiç ağrımıyor göğüslerim. Eskiden adete 10 gün kala başlardı şişlik ve ağrı çok tuhaf:18: iğnenin etkisi de geçiyor sanırım ağrılarım olmuyor ilk yaptırdığım günkü gibi.. yanii sessiz tarafım daha ağır basacak galiba Başından geçene üzüldüm canım, Allahım hiç kimseye, sana da bir daha yaşatmasın inş.böyle bir şeyi...hamile kalalım diye umutla beklıyoruz, oysaki bu bir başlangıç sonrada düşük olmasın, sağlıklı doğsun vs. diye..Herşey Allah'ın takdiri velhasıl Rabbim ol derse olacak.. Ama biz kullar sabırsızlanıyoruz işte
Beklemek zor ama benim umutlarim iyiden iyiye bitti bu ay az once dayanamadim test yaptim yine negatifti heralde ilacin etkiside gectihayirlisi artik onumuzde ay tekrar gun sayicam artik...insallah sen mutlu haber verirsin...
Dur canm umudumuzu tamamen yitirmeyelim.Bende iğnenin 4. günü yaptım testi evde vardı bir tane, yalancıda olsa çıkıyormuşya meraktan yaptım tabi çıktı. Sonra başka yapmadım. Belki 10 gün sonra pozitif çıkacak şimdiden kesin belli olrmuki??
Yani okuyorum hep 12.13. Gun test yapanlar silik cizgi goruyo gebelik varsa ne bilim 8. Gunde negetif cikti daha pozitife donmez heralde aman yaaadusunmicem artik
Hakkımızda hayırlısı diyelim tatlım.Psikolojimiz bozuldu valla,oldumu acaba olacakmı diyemecbur bklıycez Allah büyük..bişey sorucam bu iğneden sonra 36.saat ilişki diyorlarya benım dr.iğneyi vurulduğum gün akşamı dedi sonrada 2 günde bir ilişki dedi. Bizde iğneden 10 saat sonra yani o gce yaptk. Benimde bu iğne ile ilgili blgim yoktu. ertesı gun netten baktım herkes 36 saat sonra dıyo kafam karıştı sonra gün aşırı devam ettk. Ama anlamadığım iğneden sonra 2-3 gün içinde yumurta çatlıyorsa yani o günler hamile kalınıyorsa neden beklenen adete kadar gün aşırı ilişki denıyor?? sen biliyor musun?
Canim bana oglen 11 de vurdu igneyi gece 11 de bide ertesi gece 11 de iliski dedi dr. Ama bu senin sordugun soruyu bende cok merak ediorum adet olunca gidicem sorucam bunuda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?