çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

Ilgili topic varsa soralim gercekten ben telefondayim pc ye gecince bakarim sende bi bak istersen varsa banada haber edersin olurmu tatlim...

Canım başka bir topikte yardımcı oldu sağolsun arkadaş. Aktarıyorum:cnm bu konuda ben sana yardımcı olmak isterim. yumurtalar gelişirken hepsi aynı anda büyümüyor bazıları çatlama kıvamında 18-20mm iken bazıları daha 13-14 mm olabiliyor bu nedenle gün aşırı ilişki öneriliyor..çünkü çatlamayan ve büyümeye devam eden yumurtalardan biride gec döllenme ile döllenebilir.. umarım açıklayıcı olmuşumdur. tedavi göre göre süreçleri ögrendik artık..
Bu şekildeymiş.. sende kaç yumurta vardı??

Buda mantikliymis:) o zaman adetimi bekliyim ben gene bakarsin gec dollenir benimde yuzum guler

Buda mantikliymis:) o zaman adetimi bekliyim ben gene bakarsin gec dollenir benimde yuzum guler

sen yumurta takıbı yptırmışmydın canım? kaç taneydı bılıomsn? arkadsn dediğine göre birden fazlaysa küçük olanlar dha geç çatlayacagı için ileriki gunlerde olan ilişkilerde de hamıle kalma şansı var..

Evet yaptirdim canim 3 tane sol tarafimda vardi 23 17 ve 16 cm bi tanede sagda var ama dr ona o kucuk isimize yaramaz demisti oda 7 cm ...

Evet yaptirdim canim 3 tane sol tarafimda vardi 23 17 ve 16 cm bi tanede sagda var ama dr ona o kucuk isimize yaramaz demisti oda 7 cm ...

ne diyosun sen canım yaa sağdakini boşver soldakiler yeterde artar maşallah birde canını sıkıyorsun umudum kalmadı diye..sana bu ay dinlenmek yok 23 mm olanı kaçırdım diye üzülmee belki 16-17 olan gelişmiştir bu günlerde çatlar. Umudunu kaybetme sakın canm çalış çalışş

Ayy beni nasi sevindirdin kiz gecenin bu saatinde:) insallah dedigin gibi olur rabbim duysun :) calismalara ara vermeden devam o zaman :) bugunki teste cok uzulsemde bi belirti hissetmesemde beklicem :) sende yaptirdinmi takip sende durum ne?

merhaba kızlar..bugün iğneden sonra 16.gün dün yeniden kanda b hcg baktırmak için kan verdim kan laboratuvara gitmemiş bendeki talihe bak..yarın tekrar kan ver dediler vermedim..bekliycem bakalım ne olucak.. ama 2 gündür göğüslerim çok fena sızlıyor inşallah hamileliktendir.. iş yerinde bi arkadaşım belki çatlatma iğnesinden dolayı ağrıyolardır çok ümitlenme dedi..gelişmeleri yazarım

hepimize çok dua ediyorum..güzel Allah ım isteyen herkese evlat nasip etsin,hepimizin kucaklarını doldursun..dün eltimlerle birlikteydim,onların bebekleri var haliyle sohbet konusu hep bebekler oluyor bende öyle bakıp dinliyorum söyleyecek sözüm yok çünkü Allah ım sabrımızı artırsın gerçekten zor

Ayy beni nasi sevindirdin kiz gecenin bu saatinde:) insallah dedigin gibi olur rabbim duysun :) calismalara ara vermeden devam o zaman :) bugunki teste cok uzulsemde bi belirti hissetmesemde beklicem :) sende yaptirdinmi takip sende durum ne?

evet canım gecen hafta dr a gittim ama ben klomen falan kullanmadım pko yok bende.yumurta takibi yaptı. 3 kere gittim 2 günde bır.15-17-en sonuncu günde 21mm olmuştu. rahim kalınlığıda çok ii dedi dr. kendiliğindne çatlatma olacağını herşeyin normal oldgunu söyledi ancak istersen çatlatma iğnesi yapalım hem hamile kalmanada yardımcı olabilir dedi. dr. gittiğimde hiç aklımda yoktu iğne falan ilk defa yaptırdım ama ne bileyim dr öyle söyleyince gaza geldim galiba :) umut oldu bana bir anda tamam yapalım öyleyse dedım.yani bende 1 yumurta vardı canım. o da çoktan çatlamıştır zaten. bazen belki hamıle kalmışımdır bu ay dıyorum iğneyi oldumya sanki değnek değdi tövbe tövbe bazende kalmamışımdır diyorum :18: bılmıyorum işte bekliyorumm

Amin canım inşallah Rabbim bizide bebişlerimize kavuşturur bir an önce:S.Sen ne zamandır çocuk istiyorsun? böyle ortamlarda heleki elti falan akrabaların yanında insanın iyice canı yanıyor Ama ne yapalım elimizden birşey gelmiyor Rabbim ol demedikten sonra ne yapabilirizkii Allahım kimseyi evlatla sınamasın

13 aylık evliyim hiç korunmadım..tek çocuğum ve hep kalabalık bi ev hayal ettim..insan neyi çok isterse onunla sınav olurmuş.. kendimi o kadar çok dinliyorum ki ufacık bi ağrıda sancıda ümitleniveriyorum..

13 aylık evliyim hiç korunmadım..tek çocuğum ve hep kalabalık bi ev hayal ettim..insan neyi çok isterse onunla sınav olurmuş.. kendimi o kadar çok dinliyorum ki ufacık bi ağrıda sancıda ümitleniveriyorum..

Cok iyi anliyorum seni bizim derdimiz bize yetioken bide disarinin cogu zaman soze dokmeden yaptigi psikolojik baski insani bitirio sanki allah verdide biz istemedik bakmadik yaa uzme kendini yakin zamanda insallah aliriz haberlerini bu arada bende seni umitlendirmek istemem ama gogusde sizi ve dolgunluk bir numarali belirti :)

Pko bendede yok tatlim yumurta sayisini arttirmak icin kullandim klomeni bende senin gibi oldum iste sanki igne yapildi tmm hamileyim :) hic umudum yoktu bu aya ama sen oyle gec dollenme fln deyince yine heveslendim :) allahim aratma daha fazla nolursun....

belkide Allah söyletmiştir canım:) umut bizim ekmeğimiz napalım. Bence senin şansin devam ediyor,öyleyse moralimizi bozmadan yola devam :13:

Hepimiz aynıyız canım, neyseki burası var. Sizleri tanıdığıma çok memnunum hepimizin derdi aynı, birbirimize moral veriyoruz,sıkıntılarımızı paylaşıyoruz,mutluluklarımız çoğaltıyoruz..(ümitsizliğe kapılmayalım canım bizde yakında hayırlı haberler vericez inşallah)

ekim 15 adetimin ilk günüydü,19 unda yani 5.gün serephone kullanmaya başladım..24 ünde ovitrelle çatlatma iğnesi oldum..iğnedden 2 gün sonra hepimizin yaşadığı belirtileri bir hafta boyunca yaşadım.. son bi kaç gündür göğüslerimde ağrı sızı oldu az önce de adet oldum 6 gün erken geldi..demek ki göğüslerdeki ağrı da iğnenin etkisiymiş..yine olmadı dilerim siz bu ay hamile kalırsınız.

Uzuldum canim insallah daha fazla beklemek zorunda kalmazsin ... Benimde igneden sonra 10. Gunum ama testler negatif sanirim onumuzdeki ay yine birlikte beklicez...

Çok üzüldüm canımm yaa Ama bak şöyle düşünelim adet olunca vücudumuz hormonlar biraz rahatlıyor(15-16 günlük stresli bekleyişimizden sonra gevşiyoruz diyelim), zaten 5-6 gün bu halde geçiyor sonra yumurtlamaya az bir zaman kalıyor(Elde değil ama stres yapmadan olacağını düşünerek iyi değerlendirelim bu günleri).Ondan sonra da en çok stres yaşadığımız dönem olan bekleme dönemi daha da yıpratıyor bizi..oldumu olacakmı aşamaları...moralini bozma tatlım,maalesef her ay yaşadığımız sonlardan birini yaşadın ama beklentime bir adım daha yaklaştım diye düşün olur mu??Rabbim büyük inşallah bizimde muradımızı verecek en yakın zamanda.

Beni sorarsan iğnemin 9.günüydü bugün, gün içinde meraktan bir idrar testi yaptım silik pembe çıktı ama bilmıyorum, muhtemelen iğnenin etkileri devam ediyor hala..Daha çok beklemem gereken gün var ne olacağı belli değil yani şekercim :) Hep biraradayız merak etmeyin kızlar, dayanışmaya devam

Tatlim yaa cok umutluyum ben senden insallah hamilesin bu ay:) 9.gun hala silik cizgi demissin ay ne mutlu yaa ben 10.gun yaptim yine ikinci cizginin yeri kar beyaz:) bekliorum ama bu aya umidim yok insallah onumuzdeki ay olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…