çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

Tatlim yaa cok umutluyum ben senden insallah hamilesin bu ay:) 9.gun hala silik cizgi demissin ay ne mutlu yaa ben 10.gun yaptim yine ikinci cizginin yeri kar beyaz:) bekliorum ama bu aya umidim yok insallah onumuzdeki ay olur ...

Bu sabah yaptım çıkmadı canım.10.gunum bugun, dün çıkmıştı ama anlamadım heralde ilacın etkisi geçti. Acaba sonraki günlerde pozitif olabılırmı sonuç??

Bu sabah yaptım çıkmadı canım.10.gunum bugun, dün çıkmıştı ama anlamadım heralde ilacın etkisi geçti. Acaba sonraki günlerde pozitif olabılırmı sonuç??

işte onu ah bi bilebilsek o kadar çok yorum okudum ki hamile kalanların testleri hiç negatife dönmemiş... başlarda ilacın etkisinden daha sonrada hamilelikten hep silik çizgi görmüşler...beklemekten başka çare yok zaten artık çok az kaldı ...olmadı üzülmek yok önümüzdeki ay gün saymaya devam...

aynen öyle canım beklemekten başka yapacak bişey yok. iğneden sonra 15 gün mü test yapılmal acabaı? benim bat 18 kasımda ...

aynen öyle canım beklemekten başka yapacak bişey yok. iğneden sonra 15 gün mü test yapılmal acabaı? benim bat 18 kasımda ...

valla en doğrusu günün geçince yapmak heralde canım diğer türlü baksana kafamız allak bullak oluo benimde 14 kasım kaldı 4 gün bakalım nolucak...

valla en doğrusu günün geçince yapmak heralde canım diğer türlü baksana kafamız allak bullak oluo benimde 14 kasım kaldı 4 gün bakalım nolucak...

İyi bari canım senin az kalmış ne güzel:)En çok şu bekleme günlerine sinir oluyorum ben :26: zaten meraktan dün bi sürü test aldım, artık dayanamam hergün yapar dururum beyaz beyaz bakarım

İyi bari canım senin az kalmış ne güzel:)En çok şu bekleme günlerine sinir oluyorum ben :26: zaten meraktan dün bi sürü test aldım, artık dayanamam hergün yapar dururum beyaz beyaz bakarım

hahahhahaha:) allah canını almasın emi ne güldürdün kız beni:) bende baktim iki gün beyaz beyaz dahada bakmıcam :)

hahahhahaha:) allah canını almasın emi ne güldürdün kız beni:) bende baktim iki gün beyaz beyaz dahada bakmıcam :)

napiim canım yaa başka türlüde zaman geçmiyor gülmek lazım, dertli tavuklara dönücez yoksa kocişe söyliimde saklasın bari onları bulamiim yoksa elimden kaza çıkacak:3

bu ay bende ilk kez çatlatma iğnesi denedim. yumurtamın gelişmesinde ve çatlamasında problem yok fakat 14 aydır bebek olmayınca doktorumdan bu kez iğne olmak istediğimi söyleyip rica ettim. adetimin 13. günü iğnemi oldum . gün aşırı deneyin dedi doktor.
iğneden sonraki 9. ve 10. günler testim pozitifti iğnedendir diye dikkate almadım tabi. 11. gün ikinci çizgi hiç çıkmadı .
bu sabah 15. günümdü test yaptım yine çıkmadı . öğlen gibi de kırmızıları gördüm.
çok ümitliydim aslında bu ay ama kısmet değilmiş.

Hüsranla biten bir sonuç daha Bende ilk defa bu ay oldum iğneyi,bi heves yaptırdım canım. bat ı beklıyorum daha var ama bugün 10.gunumdu idrar testi negatif çıkınca umudumu yitirmeye başladım..

kısmet canım inşallah önümüzdeki ay hepberaber gün sayıcaz yine...

canım ben de iğneden sonra 5 6 7 ve 8. günler test yapmıştım pozitifti ama 9. gün negatifti.. İnşallah hamilesindir ümitlendim ben.

beklemek çok zor geliyor o son bir haftayı

aynen canım merak içindeyim. 9.güne kadar pozitifti, dün bugün baktım tek çizgi pek ümidim yok, olsa iğnenin etkisi ardındanda döllenmeyle beraber devam eden silik çizgi olarak devam ederdi diye düşünüyorum. Belki de iğnenin etkisi geçti ama döllenme hemen idrarda belirti vermediği için negatif bilemıyorum. Sadece fikir yürütme benimkisi...dr.un gazıyla iğne oldum bu ay, bi daha yaptırırırmıyım bilmıyorum hatta doktorada gitmıycem adet olursam oluruna bırakıcam şimdilik niyetim o.

Epeydır göğüslerim ağrımazda dünden beri sağ meme başı etrafında acı oluyor, tek göğüste anlamadım kötü bişey olmasa bari

canım benim de önce sağ göğsümde ardından iki göğsümde birden fena sızlamalar oldu hatta göğüs uçlarımda değişikler bile oldu kesin hamileyim dedim..iğnenin etkisiymiş galiba göğüs ağrımın 3.gnü adetim geldi hem de 6 gün erken Allah ım sana bu ay nasip etsin inşallah.. göğüs ağrısı önemli gebelik belirtilerinden sayılıyormuş bakarsın seninki bebişin yüzünden ağrıyodur :) bu arada ben laborantım biz hastalarımıza idrarda gebelik testinin kesin sonucunu almaları için adetlerinin bir hafta geçmesini beklemelerini öneriyoruz kanda ise 3 gün geçince gelin diyoruz :) iş kendime gelince değişiyor ama adete 10 gün varken başlıyorum bakmaya sanki çıkacakmış gibi :)

Ele verir talkımı kendi yutar salkımı misali canım :)) Ne yapacaksın işinin gereği olarak mantıklı olanı söylüyorsun ama hisler devreye girince durum değişiyor tabi. İnşallah dediğin nedendendir göğüs ağrım. Allah'ım ol dediyse olur.

Bu arada adet döngüme göre 18 kasım bat. Ama eğer iğneden 15 gün sonra gelirse 15 Kasım..Bilmıyorum bu iğne döngüyüde dğiştirecek galiba bu ay, ne zaman adet olucam hiç bilmıyorum inan. Baksana senınde iğneden dolayı 6 gün erken gelmiş,beklıycez bakalım

inşallah hamilesindir hem de ikiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…