çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

sonrasında yine çatlatma iğnesimi olucaksın canım ? benim iğneden sonra 14.günüm bugün, arada karın ağrısı oluyor adet olacakmışım gibi off ya yine bir bekleyiş

kıslarrrrrr bgun 11.30da ıgne olcam cok acıyomu cmrtesıde asılamm var

kıslarrrrrr bgun 11.30da ıgne olcam cok acıyomu cmrtesıde asılamm var

Hiç acımıyor canım merak etme 2 sanıyelık bişi zaten. Asıl sonrasında bu bekleyiş çok sancılı oluyor Ben karnımdan oldum ovıtrelle. İnşallah tutar canım aşılaman, haberlerini beklıyoruz

Hiç acımıyor canım merak etme 2 sanıyelık bişi zaten. Asıl sonrasında bu bekleyiş çok sancılı oluyor Ben karnımdan oldum ovıtrelle. İnşallah tutar canım aşılaman, haberlerini beklıyoruz

bnmkıde popodan catlrken agrı yapyomu cnm

bence sen hamilesin :) çatlatma iğnesi yapıcam dedi ilaç bitince 2 gün bekle gel dedi yazarım gelişmeleri

İnşallah öyledir canım ama umudum kalmadı pek. Bugünden beri arada adet sancıları gelıyor:S sabah merak ettim evde test yaptım negatif iğnenin 14.günü ama adetin 26.günü bugün. 4 gün var asıl adet tarıhıme bılmıyorum. Bazıları adet sancısı çekipte hamile olduğunu öğrenmiş, kafam karışık yani süpriz olacak olursa bakalım

canım idrarda çıkan sonuca kesin doğru gözüyle bakamazsın,kesin sonucu kanda b hcg bakarak alabilirsin yarın gelmezse kırmızılar bi git bence hastaneye.

canım idrarda çıkan sonuca kesin doğru gözüyle bakamazsın,kesin sonucu kanda b hcg bakarak alabilirsin yarın gelmezse kırmızılar bi git bence hastaneye.

Erken olmazmı canım yaa daha önce adet günüm geçtikten sonra gidipte boyumun ölçüsünü almışlığım var 2 defa epey bir yıkılıyor insan.

gelmedi valla tatlım bi tuhaf yaa kasıklarım değilde kalçama doğru yanlarım ağrıo sütyenlerede sığamıorum hayırlısı bakalım...

Hadi hayırlısı inşallah canım:) Bende de ağrılar başladı bakalım.. ee test falan yaptınmı evde ya da kanda ne zaman yaptıcaksın?

Hadi hayırlısı inşallah canım:) Bende de ağrılar başladı bakalım.. ee test falan yaptınmı evde ya da kanda ne zaman yaptıcaksın?

benden 4 gün sonramıydı senin günün kaç gün kaldı? test flnda yapmadım işte iğnenin 9. günü yapmıştım en son negatifti dahada yapmadım kan testi içinde beklicem bi hafta ya dayanabilirsem...

benden 4 gün sonramıydı senin günün kaç gün kaldı? test flnda yapmadım işte iğnenin 9. günü yapmıştım en son negatifti dahada yapmadım kan testi içinde beklicem bi hafta ya dayanabilirsem...

1 hafta çok yaa dayanılmaz canım. bat a 4 gün kaldı benım , ama iğnemi olalıda bugün 14.gündü. iğneden 14 gün sonra belli olur denilıyorya bılmıyorum..Bugün evde test yaptım negatif çıktı.

Hadi yaa insallah test yanilir...haklisin galiba yarin bende yapicam bi test evde dayanamicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…