- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
valla en doğrusu günün geçince yapmak heralde canım diğer türlü baksana kafamız allak bullak oluobenimde 14 kasım kaldı 4 gün bakalım nolucak...
O ne ilacı oluyor canım? takibe devam yeni umutlarla inşallah bu ay gelir bebişler
klomenle aynıymış canım
sonrasında yine çatlatma iğnesimi olucaksın canım ? benim iğneden sonra 14.günüm bugün, arada karın ağrısı oluyor adet olacakmışım gibioff ya yine bir bekleyiş
O ne ilacı oluyor canım? takibe devam yeni umutlarla inşallah bu ay gelir bebişler
kıslarrrrrrbgun 11.30da ıgne olcam cok acıyomu cmrtesıde asılamm var
sonrasında yine çatlatma iğnesimi olucaksın canım ? benim iğneden sonra 14.günüm bugün, arada karın ağrısı oluyor adet olacakmışım gibioff ya yine bir bekleyiş
Hiç acımıyor canım merak etme 2 sanıyelık bişi zaten. Asıl sonrasında bu bekleyiş çok sancılı oluyorBen karnımdan oldum ovıtrelle. İnşallah tutar canım aşılaman, haberlerini beklıyoruz
bence sen hamilesin :) çatlatma iğnesi yapıcam dedi ilaç bitince 2 gün bekle gel dedi yazarım gelişmeleri
İnşallah öyledir canım ama umudum kalmadı pek. Bugünden beri arada adet sancıları gelıyor:S sabah merak ettim evde test yaptım negatifiğnenin 14.günü ama adetin 26.günü bugün. 4 gün var asıl adet tarıhıme bılmıyorum. Bazıları adet sancısı çekipte hamile olduğunu öğrenmiş, kafam karışık yani süpriz olacak olursa bakalım
canım idrarda çıkan sonuca kesin doğru gözüyle bakamazsın,kesin sonucu kanda b hcg bakarak alabilirsin yarın gelmezse kırmızılar bi git bence hastaneye.
bnmkıde popodancatlrken agrı yapyomu cnm
Canım naber? Varmı gelişme gelmemiştir inşallah kırmızılar?:18:
gelmedi valla tatlım bi tuhaf yaa kasıklarım değilde kalçama doğru yanlarım ağrıo sütyenlerede sığamıorum hayırlısı bakalım...
Hadi hayırlısı inşallah canım:) Bende de ağrılar başladı bakalım.. ee test falan yaptınmı evde ya da kanda ne zaman yaptıcaksın?
benden 4 gün sonramıydı senin günün kaç gün kaldı? test flnda yapmadım işte iğnenin 9. günü yapmıştım en son negatifti dahada yapmadım kan testi içinde beklicem bi hafta ya dayanabilirsem...
1 hafta çok yaa dayanılmaz canım. bat a 4 gün kaldı benım , ama iğnemi olalıda bugün 14.gündü. iğneden 14 gün sonra belli olur denilıyorya bılmıyorum..Bugün evde test yaptım negatif çıktı.
benim test yapmama gerek kalmadı arkadaşım geldi kırmızılar
benim test yapmama gerek kalmadı arkadaşım geldi kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?