çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

Kizlarrrrrrrrr iyi aksamlar.bende igne oldum bu gun 3 cu gunumdu.nerdeyse bende test yapmak istiyorum.coooooook sabirsiz birisiyim.Rabbimden sabr istiyorum.vallahi coook zor beklemek.

He bu arada kizlar ben bu siteye hep girdim ve yazdiklarinizi okudum.ama aslinda iyi birsey oldugunu zannetmiyorum cunku okudukca umidim kesiliyo.nede okumadan duramiyom.sizderde oluyomu boyle bir fikir.

Kizlarrrrrrrrr iyi aksamlar.bende igne oldum bu gun 3 cu gunumdu.nerdeyse bende test yapmak istiyorum.coooooook sabirsiz birisiyim.Rabbimden sabr istiyorum.vallahi coook zor beklemek.

Hoşgeldin canım, ilk şart sabırlı olmak ama hiçbirimiz bunu başaramıyoruz, çok zor. Daha 3.günündesin test yapsan pozitif çıkar okudum dedin burda yazanları yaşadıklarımızı görmüşsündür. testlerimiz epey bir süre pozitif çıktı hep iğnenin etkisinden. Benim bu ay ilk iğnemdi ama olmadı malesef dün adet oldum. Burda yazanlara bakıp ümitsizliğe kapılma, herkeste aynısı olacak diye birşey yok sonuçta bu tedaviler ile hamile kalan birçok kişi de var. Rabbim ol dediyse olur. O yüzden sen moralini yüksek tut,dua et ve sabırla bekle

Bende dün regl oldum canım,beklenen günde.. iğne işe yaramadı yani.. önümüzdeki aya kaldı ümitler hayırlısı ise

selama canım dediğin gibi artık bu aya odaklanıcaz..dün gittim doktora çok şükür kist fln olmamış bugün yine başlıorum klomene ayın 27 sinde kontrolüm var iğne olucam ama sabrım tükendi bu ayda olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum artık....

canım neden kist olup olmadığına baktırdın adet olmuştun, ağrın falanmı vardı? Bilmediğim için soruyorum iğne yaptırdığımız için baktırmakmı gerekıyor? ben dr. a gitmeyı düşünmüyorum bu ay,olmazsa belki sonrasında aşılamayı düşünücem çünkü daha fazlasını yapmak gerekıyorsa ertelemeye gerek yok diye geçıyor aklımdan. senin kaçıncı iğnendi bu?

tatlım klomen kullanıyorum ben iğneyle beraber o yüzden kontrol oluyorum klomen yumurta çoğaltıcı bi ilaç kist olma ihtimali oluyo her ay ...yeni ilaça başlamadan kontrol oluyorum ...bende başlarda senin gibi düşündüm daha bi kaç ay oldu acele etmiyim dedim hatta korunmayı bıraktıktan tam bir yıl sora kendiliğinden gebe kaldım ama düşük oldu şimdi uğraşıyorum işte ...

Allahım çok uğraştırmasın inşallah, mis kokulularımızı hayırlısı ile versin canm

bugün dr a gittim sağ tarafında 20 mm bi yumurta var dedi.. iki seçenek sundu,iğne yapmadan gün aşırı bir hafta ilişki yada aşılama dedi.. ben aşılamaya sıcak baktım ama eşim istemedi doğal yoldan olsun dedi zaten iğne yapmadan olucak olsaydı 14 aydır olurdu soğudum artık uğraşmak istemiyorum ((

lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar ayın 15 deçatlama iğnesi oldum ve dün idrar testi yaptım iknci cizgi silik çıktı bugun kan tahlılı verdım ve sonuç 128 ama testi verdikten snra adet gibi kanamam oldu sizce nedir bu değilmiyim hamile??:18:

cnmm hayırlı olsun hamilesinn

kanama için doktorunu ara yada hemen bi hastaneye git her ihtimale karşı
kanaman kesildimi
inşallah yerleşme kanamasıdırr

canım slm aynı şekilde bu ay bende kullandım çatlatma iğnesi 3 gün önce adet oldum sen tekrar vurdurdun mu çatlatma iğnesi?

Önce klomen kullandım ardından catlatma iğnesi verdi ayın 16sinda yapılacaktı 15nde ve 17sinde ilişki önerdi doktor ama seyahate gideceğim için 16si sabah beraberlik oldu öğle iğne yapıldı akşam catlamayi hissettim resmen suan 8haftalik gebeyim :)

21 şubat 2014 tarihinde ovitrelle ile yumurta çatlatma iğnesi vuruldum 24 ünde dr yumurtamın çatladığını söyledi.
dr iğneden 36 saat sonra ilişki dedi ama ben bekleyemedim 27 saat sonra yaptım ve üzerinden 36 saat geçince yine oldu

sizce diğer günlerde de ilişkiye girmeme gerek var mı yumurtam çatlayalı 1 gün geçti?

slm kızlar, bende bu ay ilk kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım. iğnemi dün oldum. doktor solda 18 mm yumurta var dedi. bu yeterli mi bilmiyorum şuan da akıntım var belimde de ağrı sanırım çatlıyo, inş tutar

arkadaşlar cvp veren yok mu!?

canım bende 22 sinde çatlatma iğnesi oldum.doktorum ertesi günü yani 23 de ve diğer günler gün aşırı 4,5 kez dedi.ayın 3 de ovalasyon oldu dedi dktrm.martın 9 da adet olmam gerekiyordu henüz olmadım.

Son düzenleme:
canım bende 22 sinde çatlatma iğnesi oldum.doktorum ertesi günü yani 23 de ve diğer günler gün aşırı 4,5 kez dedi.ayın 3 de ovalasyon oldu dedi dktrm.martın 9 da adet olmam gerekiyordu henüz olmadım.
umarım hamilesindir cnmım bnimde iğneden sonraki 12. günüm evde gebelik testi yaptım çıkmadı sizce normal mi cevaplarsanız seviniri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…