motivasyonumuzu bozmadan devam edicez canım hiç üzülme olur mu? ben de yeniden başladım tedaviye.
motivasyonumuzu bozmadan devam edicez canım hiç üzülme olur mu? ben de yeniden başladım tedaviye.
durmak yok yola devam :) inşallah bu ay herşey istediğimiz gibi ollucak:)
Kizlarrrrrrrrr iyi aksamlar.bende igne oldum bu gun 3 cu gunumdu.nerdeyse bende test yapmak istiyorum.coooooook sabirsiz birisiyim.Rabbimden sabr istiyorum.vallahi coook zor beklemek.
Bende dün regl oldum canım,beklenen günde.. iğne işe yaramadı yani.. önümüzdeki aya kaldı ümitler hayırlısı ise
selama canım dediğin gibi artık bu aya odaklanıcaz..dün gittim doktora çok şükür kist fln olmamış bugün yine başlıorum klomene ayın 27 sinde kontrolüm var iğne olucam ama sabrım tükendi bu ayda olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum artık....
canım neden kist olup olmadığına baktırdın adet olmuştun, ağrın falanmı vardı? Bilmediğim için soruyorum iğne yaptırdığımız için baktırmakmı gerekıyor? ben dr. a gitmeyı düşünmüyorum bu ay,olmazsa belki sonrasında aşılamayı düşünücem çünkü daha fazlasını yapmak gerekıyorsa ertelemeye gerek yok diye geçıyor aklımdan. senin kaçıncı iğnendi bu?
tatlım klomen kullanıyorum ben iğneyle beraber o yüzden kontrol oluyorum klomen yumurta çoğaltıcı bi ilaç kist olma ihtimali oluyo her ay ...yeni ilaça başlamadan kontrol oluyorum ...bende başlarda senin gibi düşündüm daha bi kaç ay oldu acele etmiyim dedim hatta korunmayı bıraktıktan tam bir yıl sora kendiliğinden gebe kaldım ama düşük olduşimdi uğraşıyorum işte ...
bugün dr a gittim sağ tarafında 20 mm bi yumurta var dedi.. iki seçenek sundu,iğne yapmadan gün aşırı bir hafta ilişki yada aşılama dedi.. ben aşılamaya sıcak baktım ama eşim istemedi doğal yoldan olsun dedizaten iğne yapmadan olucak olsaydı 14 aydır olurdu soğudum artık uğraşmak istemiyorum ((
lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar ayın 15 deçatlama iğnesi oldum ve dün idrar testi yaptım iknci cizgi silik çıktı bugun kan tahlılı verdım ve sonuç 128 ama testi verdikten snra adet gibi kanamam oldu sizce nedir bu değilmiyim hamile??:18:
ekim 15 adetimin ilk günüydü,19 unda yani 5.gün serephone kullanmaya başladım..24 ünde ovitrelle çatlatma iğnesi oldum..iğnedden 2 gün sonra hepimizin yaşadığı belirtileri bir hafta boyunca yaşadım.. son bi kaç gündür göğüslerimde ağrı sızı oldu az önce de adet oldum 6 gün erken geldi..demek ki göğüslerdeki ağrı da iğnenin etkisiymiş..yine olmadı dilerim siz bu ay hamile kalırsınız.
arkadaşlar cvp veren yok mu!?
umarım hamilesindir cnmım bnimde iğneden sonraki 12. günüm evde gebelik testi yaptım çıkmadı sizce normal mi cevaplarsanız seviniricanım bende 22 sinde çatlatma iğnesi oldum.doktorum ertesi günü yani 23 de ve diğer günler gün aşırı 4,5 kez dedi.ayın 3 de ovalasyon oldu dedi dktrm.martın 9 da adet olmam gerekiyordu henüz olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?