umarım hamilesindir cnmım bnimde iğneden sonraki 12. günüm evde gebelik testi yaptım çıkmadı sizce normal mi cevaplarsanız seviniri
Kızlar merhaba .ben bişi merak ediyorum.bu orvitelle iğnesini devlet karşılıyormu.baya pahalı da.cevap verirseniz sevinirim
tşkr ederim.fakat hamile değilim.adet gördümsizin bence normal.fakat yinede gününüzü geçtiyseniz mutlaka doktora görünün derim.umarım herşey gönlünüzce olur.
bnde hamile olduğumu öğrendim ama sevincim 5 gün sürdü 6. gün kanamam oldu ve dşük yaptım
canım ya çok üzüldüm.çk geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın...üzme kendini.hayırlısı olsun...sebebini araştırdınız mı?bende pıhtılaşma var çok az...hamile kaldığını anladığın an iğne olmalısın dedi dktorum...
güya tedavi oluyordum dış gebelikten sonra hsg çektirdim temizdi doktora dedm bn bu kan pıhtılaşması tahlilini yamak istiyorum hanım efendi bana dediki en az 3 4 düşük yapmalısınki sana bu testi yapalım yani yapmadı ondan sonra hamile kaldım ve düşük olduu eğer kan pıhtılaşması varsa o dokrora yapcağımı bilirirm bn
devlet karşılamıyor maalesef...fiyat 77.50 tl.
kızlar hepinize merhaba...
uzunca bir zamandır topiğe giremedim.hamile kalanlarımız olmuş ne mutlu hepinize.
sağlıkla sıhhatle tamamlamayı dilerim Rabb'imden...
benim de sizlere eni havadislerim var.
gecen ay sigortam başlar başlamaz dr a gittim.
hormon testleriniz filan herşeyiniz güzel ama dedi hiç progesteron bakılmamış dedi.
21.gun gel progesteron bakalım dedi. gittim verdim sonuç 21. gunde 0.3
çok düşük dedi demekki yumurtan çatlamamış dedi. geç çatlıyor da olabilir atlamıyor da olabilir. yumurta takibine başlayalım dedi.
nisanın 7sinde ilk adet günümde gittim. yumurtalıklara baktı karından ultrasonla ve adetimin 5-9 gunleri kullanmak üzere gunde 1 doz klomen yazdı. 11.gunu gel dedi. bunu bu kadar detaylı anlatıyorum belki birimize bi fikir olur diye. neyse kızlar ben 11.gun gittim normalde 11. gunde 16mm olması gereken yumurtalar, bende 4-5 tane oluşmuş fakat 5-6mm de kalmışlar. ilaç yetersiz kalmış dedi doktorum vajinal ultrasonla bakarak. bidahaki ay 2 ya da gunde 3 e çıkarırız bu ay umut vadeden yumurta göremedim dedi. peki şimdi süreç ne olacak dedim. sen 20.gununde bi daha gel dedi madem çalışıosun hafta sonuna denk getirelim dedi. ben 26 nisan da adetimin 20 gununde tekrar gittim. karından bakalım seni yormayalım hiç ben gelişmiş olacağını düşünmüyorum çunku dedi. neyse baktı filan dedi ki biz vajinal bakalım gelişme olmuş çunku dedi. bi sevindim filan. vajinal ultrasonla baktı dedi ki 2 yumurtan gelişmiş dedi onlar da 14mm olmuşlar dedi. o gun cts idi. dedi ki şu an bu yumurtalarla hamile kalma sansın %15 ama eğer çatlatma iğnesi yaparsak %25e çkar sansın yapalım mı dedi. dedim dr hanım tabi yapalım. tmm o zaman dedi sen yarın yani 27 nisan pazar gunu 11:30 da iğneni yaptır dedi. ovitrelle mi öle bişey yazdı ama dedi bu ilaç pahalı dedi. 77tl miş bi de bunun muadili var dedi pregnyl o 10tl dedi onu bulursan onu al değilse bunu her yerde bulursun dedi. bütün eczaneleri soruşturup pregnyl buldum. ama bana 2 doz verdi. bi pregnly de bi toz bi soliyon varmış. bana dedi ki 2 kutu al 2 toz bi solisyon karıştırılıp vurdur. tamam dedim. ve dedi iğneden tam 36 saat sonra yani pzt gece 23:30 da ilişki olsun. salı ilişki olsun. çarşamba ilişki olsun. perşembeyi boş geçirin cuma yine ilişki olsun derken gun aşırı devam edin dedi. eğer dedi adetin gecikirse idrar testi yap, pozitif çıkarsa ana baktır gel. eğer dedi adet görürsen 3. gununde gel yumurtaların durumuna bakalım, kiste donuşurse önce onları eritelim daha sonra yeniden klomen e başayalım yeni dönem başlatalım dedi. kist varken klomen kullanılmıyor dedi. eğer bu ay gebelik oluşmazsa o zaman eşinin spermogram testini yenileriz çunku üzerinden 1 yıl geçmiş değerler değişmiş olabilir dedi. bu ay aşılama yapalım demiyorum çunku eşinin değerleri normal gözüküyor gerek görmüyorum dedi. tmm dedim çıktım ama mutluluktan uçuyorum kızlar bi görün :) neyse eşimi aradım durumu anlattım filan derken pzr gunu iğnemi vuruldum. pzt doktorun dediği saatte ilişki oldu. dun de oldu. bugun de inşallah olacak. öyle yani bu arada sanırım iğnenin etkisi pzt salı gunu kasıklarımda çatlayacak kadar şişkinlik ve gaz vardı bi da kabızlık. onu da iğneye bağlıyorum. dün hafif akıntı hafif batmalar filan. 36 saat sonra olan ilişkinin sabahı ateş tablomda bi değişiklik yoktu. sanıyorum yumurta yeterli buyukluge ulaşmadığı için o gun çatlamadı. ama bu sabah uyandığımda ölçtüğüm ateşimde gördüm ki 0.2 derece bir artış olmuş. topiğin ilk sayfasındaki tablomdan görebilirsiniz. sanırım bu durumda çatlama dün sabah 7 ile bu sabah 7 arasında bi saatte oldu. hayırlısı olsun inşallah. ve bu abahtan itibaren de o şişkinliğim ve gazım geçti. ama hafif hafif bazen sol bazen sağ tarafımda sızlamalar hissediyorum. psikolojik de olabilir bilmiyorum. inşallah bunlar iyiye delalettir. bir fikri olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim. 10 mayıs gibi idrar testi yapmayı planlıyorum. sabredebilir miyim bilmiyorum aslında ama iğnenin etkisi olarak (içinde HCG olduğndan) erken test yapıldığında pozitif çıkıp yanıltabiliyormuş. Rabb'im insallah emeklerimizi isteklerimizi karşılıksız bırakmasın. umarım bu mesajım bi çoğumuza ışık tutar. bende fikirlerinizi beklerim hani :) hepinizi seviyorum. sağlıcakla kalın.
merhabalar... ne kadar güzel anlatmişsınız. bende suan regliyim 2 gün sonra biticek. bizde 5 aydır deniyoruz. acaba doktora gidip çatlama iğnesi vurulmak istiyorum desem yaparmı yoksa doktorun kendisine kalmış bisey mi... eger her isteyene yapılıyosa ben de yaptırmak istiyorum. geçen ay ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce doktora gittim yumurta büyümüs baya bugun ve yarın ilişki dedi ama hiç çatlama ignesi teklif etmedi. acaba şimdi gidip sorsam bana da uygular mı... ayrıca senin sonucunu da çok merak ettim dogrusu. umarım işe yarar :)
Umarim ise yarar canim bekliyorum bakalim. Yumurtlamanin ustunden henuz 5 gun gecmis olmasina ragmen 3. Ve 4. Gunumde batmalarim oldu bugun de baya baya adet sancisi cekiyoum ve adetime daha 9gun var. Dua et benim icin hafi hayirlisi. Canim dr kar genelde adetin 3. Gunu gormek istiyorlar yumurta takibinde, duruma gore klomen basliyorlar. Sonra takip sureci. İgneyi sen isteyebilirsin. Dr lar genelde 1 seneye kadar kendiliginden gebe kalabilmek icin mudahale etmek istemiyorlar. Ama sen beklemek istemiyorsan bunu doktoruna soyleyebilirsin. Eger yumurtalarin catliyorsa gerek duymayabilir. Sen bi git bakalim ama adetin bitmeden gitmeni tavsiye ederim dedigim gibi eer klomene baslayacaksa ya da hormon testi yapacaksa tam zamani. Kac gunde bir adet oluyorsun? 35 gun civariyla klomen kullandirir buyuk ihtimal. Rabb'im aratmasin ins en kisa zamanda kucagini doldursun canim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm benim cok duzensizlesti son aylarda 28 29 gunde bir oluyoken bi ay 35 gunde oldu sonra 25 gune dustu. Bu ay da deniyim sonraki ay gideyim o zaman doktora. Ins sende guzel haberlerle gelirsin :))
kızlar hepinize merhaba...
uzunca bir zamandır topiğe giremedim.hamile kalanlarımız olmuş ne mutlu hepinize.
sağlıkla sıhhatle tamamlamayı dilerim Rabb'imden...
benim de sizlere eni havadislerim var.
gecen ay sigortam başlar başlamaz dr a gittim.
hormon testleriniz filan herşeyiniz güzel ama dedi hiç progesteron bakılmamış dedi.
21.gun gel progesteron bakalım dedi. gittim verdim sonuç 21. gunde 0.3
çok düşük dedi demekki yumurtan çatlamamış dedi. geç çatlıyor da olabilir atlamıyor da olabilir. yumurta takibine başlayalım dedi.
nisanın 7sinde ilk adet günümde gittim. yumurtalıklara baktı karından ultrasonla ve adetimin 5-9 gunleri kullanmak üzere gunde 1 doz klomen yazdı. 11.gunu gel dedi. bunu bu kadar detaylı anlatıyorum belki birimize bi fikir olur diye. neyse kızlar ben 11.gun gittim normalde 11. gunde 16mm olması gereken yumurtalar, bende 4-5 tane oluşmuş fakat 5-6mm de kalmışlar. ilaç yetersiz kalmış dedi doktorum vajinal ultrasonla bakarak. bidahaki ay 2 ya da gunde 3 e çıkarırız bu ay umut vadeden yumurta göremedim dedi. peki şimdi süreç ne olacak dedim. sen 20.gununde bi daha gel dedi madem çalışıosun hafta sonuna denk getirelim dedi. ben 26 nisan da adetimin 20 gununde tekrar gittim. karından bakalım seni yormayalım hiç ben gelişmiş olacağını düşünmüyorum çunku dedi. neyse baktı filan dedi ki biz vajinal bakalım gelişme olmuş çunku dedi. bi sevindim filan. vajinal ultrasonla baktı dedi ki 2 yumurtan gelişmiş dedi onlar da 14mm olmuşlar dedi. o gun cts idi. dedi ki şu an bu yumurtalarla hamile kalma sansın %15 ama eğer çatlatma iğnesi yaparsak %25e çkar sansın yapalım mı dedi. dedim dr hanım tabi yapalım. tmm o zaman dedi sen yarın yani 27 nisan pazar gunu 11:30 da iğneni yaptır dedi. ovitrelle mi öle bişey yazdı ama dedi bu ilaç pahalı dedi. 77tl miş bi de bunun muadili var dedi pregnyl o 10tl dedi onu bulursan onu al değilse bunu her yerde bulursun dedi. bütün eczaneleri soruşturup pregnyl buldum. ama bana 2 doz verdi. bi pregnly de bi toz bi soliyon varmış. bana dedi ki 2 kutu al 2 toz bi solisyon karıştırılıp vurdur. tamam dedim. ve dedi iğneden tam 36 saat sonra yani pzt gece 23:30 da ilişki olsun. salı ilişki olsun. çarşamba ilişki olsun. perşembeyi boş geçirin cuma yine ilişki olsun derken gun aşırı devam edin dedi. eğer dedi adetin gecikirse idrar testi yap, pozitif çıkarsa ana baktır gel. eğer dedi adet görürsen 3. gununde gel yumurtaların durumuna bakalım, kiste donuşurse önce onları eritelim daha sonra yeniden klomen e başayalım yeni dönem başlatalım dedi. kist varken klomen kullanılmıyor dedi. eğer bu ay gebelik oluşmazsa o zaman eşinin spermogram testini yenileriz çunku üzerinden 1 yıl geçmiş değerler değişmiş olabilir dedi. bu ay aşılama yapalım demiyorum çunku eşinin değerleri normal gözüküyor gerek görmüyorum dedi. tmm dedim çıktım ama mutluluktan uçuyorum kızlar bi görün :) neyse eşimi aradım durumu anlattım filan derken pzr gunu iğnemi vuruldum. pzt doktorun dediği saatte ilişki oldu. dun de oldu. bugun de inşallah olacak. öyle yani bu arada sanırım iğnenin etkisi pzt salı gunu kasıklarımda çatlayacak kadar şişkinlik ve gaz vardı bi da kabızlık. onu da iğneye bağlıyorum. dün hafif akıntı hafif batmalar filan. 36 saat sonra olan ilişkinin sabahı ateş tablomda bi değişiklik yoktu. sanıyorum yumurta yeterli buyukluge ulaşmadığı için o gun çatlamadı. ama bu sabah uyandığımda ölçtüğüm ateşimde gördüm ki 0.2 derece bir artış olmuş. topiğin ilk sayfasındaki tablomdan görebilirsiniz. sanırım bu durumda çatlama dün sabah 7 ile bu sabah 7 arasında bi saatte oldu. hayırlısı olsun inşallah. ve bu abahtan itibaren de o şişkinliğim ve gazım geçti. ama hafif hafif bazen sol bazen sağ tarafımda sızlamalar hissediyorum. psikolojik de olabilir bilmiyorum. inşallah bunlar iyiye delalettir. bir fikri olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim. 10 mayıs gibi idrar testi yapmayı planlıyorum. sabredebilir miyim bilmiyorum aslında ama iğnenin etkisi olarak (içinde HCG olduğndan) erken test yapıldığında pozitif çıkıp yanıltabiliyormuş. Rabb'im insallah emeklerimizi isteklerimizi karşılıksız bırakmasın. umarım bu mesajım bi çoğumuza ışık tutar. bende fikirlerinizi beklerim hani :) hepinizi seviyorum. sağlıcakla kalın.
yazinizi heyecanla okudummm ve inanin bende ayni durumdayim ancak tarihler farkli ve suanda merak ediyorum sonuc nedir acaba ????
sonuç bu ay malesef negatif
henuz kırmızılar gelmiş olmasa da bugun yarın gelicek.
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
Rabb'im aratmasın inşallah.
ben de sizin iyi haberlerinizi bekliyorum.
Hayirlisi olsunnn insallah en kisa zamanda olur .. bende bu ayin 7 sinde catlatma ignesi oldum ilk defa .. bakalim kismet insallah tutar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?