çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

Cnm kan testi yapsana direk cikar noldugu

Regl oldum tatlim yarin 3. Gunu dr a gidicem bakalim 3. Gunu gel demisti.
Hayirlisi olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar,
Allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kisa zamanda inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 15 inde catlatma ignesi yaptım bir sorum olacaktı doktor 36 saat sonra birlikte olmamızı söyledi. Peki ondan sonraki gündemi birlikte olmalıyız nasıl olucak. Cevaplardan tesekkurler

Yumurta çatladıktan sonra ömrü 24 saatmiş. 36 saat sonra ve onun sonraki günü toplamda iki kere yapın gerisi boş.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde çatlama iğnem 7 Mayıs'ta oldu inşallah tutar birbirimizi haberdar ederim kızlar beklemek çok güçç

Benim iğnem de 2 Mayıs'ta oldu. Bugün hcg m 223 çıktı. Değer hamilesin diyor ama çok karnım ağrıyor adet ağrısı gibi. Normal mi acaba? Başlık bile açtım hamileliğini yeni öğrenenler Mayıs 2014 ve endişeli anne adayları diye ama cevap veren çıkmadı. Bu ağrılardan çeken var mı benim gibi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm mrb benim yumurtam da 2.05 cok ugrastk bu boyuta getirene kadar hep kucuk kaliyodu allaha sukur buyudu 14 mayista doktora gittim bana citlatma ignesi yaz oviterelle o igneyi vuruldum 1 gun sonra vucudumda halsizlik ateslenme normalde atesim yok ama ben oyle hissediyorum oldu suana hala devam ediyor bu arada bu 2. İgnem ilkindede boyle oldu yumurtam citladi ama tutmadi bakalim bu ay kismetse olsun isallah 2 haziran adet gunum bakalim ne olacak

Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim
Ben adet oldum
Gunde 2 doz klomene basladim cuma gunu yumurta kontrolum var bakalim halkimizda hayirlisi insallah

Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim
Ben adet oldum
Gunde 2 doz klomene basladim cuma gunu yumurta kontrolum var bakalim halkimizda hayirlisi insallah

İsallah cnm kurban oldugum herkesin gonlune gore versin

Aminnnn

Merhaba kizlar bende 8mayis da oldum ignemi ve bugun 14. Gun korkuyorum ama test yapmaya...umarim herkes bir an once alir bebeklerini kucaklarina

Merhaba kizlar bende 8mayis da oldum ignemi ve bugun 14. Gun korkuyorum ama test yapmaya...umarim herkes bir an once alir bebeklerini kucaklarina

iğnenin 10 gun etkisi devam ediyor ve testte pozitif çıkıp yanıltabiliyor diye duymuştum tatlım ama senin 14 gun olmuş hadi bugun yap bi test elinde varsa :)

Yapabilirsin cnm test 14. Gun net ckar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…