balarısı merhaba canım bugün iğneden sonraki 4. günüm. ağrılarım kalmadı. ara ara tatlı tatlı ağrıyor ama 2. günkü gibi değil. ne anlama geliyor bu acaba. 24 ünde gündüz 12 de iğne oldum. akşamında yani 24ünde ve 25inde ilşkiye girdik. dün girmedik. bugün giricez :) yalnız anlamadığım şu bu konuda aydınlatın. iğneyi vurulunca o gün ya da öbür gün çatlamıyor mu artık gün aşırı yapmanın yani yapmanın bir faydası olur mu ki yoksa 2 gün geçerliydi geçti mi artık...
bugüün çatlatma iğnesi vurulucam çok heycanlıyım Allahım bizimde yüzümüze güler inşallah hayırlısıyla =))
kızlarrrr yardım lütfen ben 24 ünde iğne oldum. 24 ünde ve 25inde ilişkiye girdik o gündür de girmiyoruz. yani 3 gündür. annemler falan geldi olmadı yani... kaçırdım mı ben şimdi.... ne olur birşey söyleyin lütfeeennnnnnnnn....... artık adetime de 10 gün var. olmaz bu saatten sonra değil mi?
gündüz 12 de dedi dr öle vuruldum.24 ünde saat kaçta iğneni oldun onu söylersen birşey söyleyebilirim cnm.
gündüz 12 de dedi dr öle vuruldum.
hadi hayırlı olsun canım. benim iğnemin 10. günü hadi bana da hayırlı olsuuuuuunnn......
gunaydınlarr sızlere soru sorsam yanıtlarmısınız kafama cok takıldı benım ?
doktora gıttım ve serophene dıye ılac vermıstı hapın 10 gunu gene gıttım ve hapı kes dedı bırtane olgun ınce kabuklu 22cm yumurtam olumus ve ılıskı gunlerımı yazdı kagıdı dedı dıkkat et ama c.ignesı vermedıı kendılıgıne bıraktı yanı neden vermemıs olabılırkı(( bırde eger adet olursan morelını bozmadan gel dedı sımdı kafama takıldı yaaaa (
yarın 9. günüm bakalım.... ne zaman test yapayım. 9u normal edet günüm bir fikir veriri misin 10 unda 11 inde falan mı canım ????bat' a 8 gün kaldı.... adet olacakmışım gibi şuan herşey. kasık ağrılarım her ay ki gibi. gögüsler şiş ve dolgunlaştı. acıyo da.akıntı olayına gelince az ve sarımsı bir akıntı. döllenme öncesi akıntı artar diyorlar ama regl öncesi de akıntı artar, bu ayırıcı bir belirti sayılmaz zaten. şuan hiçbirşey düşünemiyorum olumlu yada olusuz. bu ay olmazsa önümüzdeki ay yola devam kızlar...... :86:
ha bir de ara ara belimin sol tarafıına bir ağrı saplanıyor. aşağı tarafa ... bu neden???
benim göğüslerim sızlamıyor şimdilik 9. günüm bugün. seninne zamandır sızlıyor. dediğin gibi ben de olmayacağım diye şartlandırıdım zaten kendimi hüsrana uğramamak için.... bakalım ayın 9undan sonra 3 4 gün gciksin öle yaparım tabi gecikirse ki hiç sanmıyorumbekle bence 2-3 gün geciksin öyle yap. ben öyle yapıcam tabii erken gelmezse... kasık ağrısı bende de var, hamilelik yaşayanlar istisnasız regl öncesi kasık ağrısının aynısı diyorlar.. ben salak salak kaptırıyorum kendimi maalesef. üzülcem sonuç olumsuz olursa. bişey sorcam acaba bu klomen ve çatlatma iğnesi mi etkiliyo göğüslerimizi.. benim hiç böyle sızlamazdı...
benim göğüslerim sızlamıyor şimdilik 9. günüm bugün. seninne zamandır sızlıyor. dediğin gibi ben de olmayacağım diye şartlandırıdım zaten kendimi hüsrana uğramamak için.... bakalım ayın 9undan sonra 3 4 gün gciksin öle yaparım tabi gecikirse ki hiç sanmıyorum
benim de arttı akıntım ... adet sancısı yok sadece ara ara kasığıma iğne saplanıyor gibi oluyor sol tarafa o kadar ... başka hiçbir belirti yok...göğüs sızlamam iğnemin 9. günü başladı.. bugün iğnemin 13. günü. senin akıntı ne durumda.. benim arttı 2 gündür.
regl yaklaşırkenki gibi..
benim 12. günüm kasıklarım adet olacak gibi ağrımaya başladı dünden beri... başka hiçbir belirti yok. artık adet olacağımı düşünmeye başladım...arkadaşlar uğramıyor musunuz bu topiğe artık.... benim iğnemin 17. günü, reglme 4 gün kaldı. sizde durumlar nedir. paylaşın lütfen..
benim 12. günüm kasıklarım adet olacak gibi ağrımaya başladı dünden beri... başka hiçbir belirti yok. artık adet olacağımı düşünmeye başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?