- Emoji Skoru
- 68
- Puanlar
- 13
Yarın bi tekrarla istersen ovitrelle etkilisi geçmiştir tamamen varsa yoksa çıkarOvurtelle 15. Gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın bi tekrarla istersen ovitrelle etkilisi geçmiştir tamamen varsa yoksa çıkarOvurtelle 15. Gun
Senin ilk gebeliğin değil mi canım sürekli uzan ayaklarını yüksek bırak tutunma içim çok önemliKesinlikle dikkat edeceğime Pazartesi olsun hemen doktorumun yanına gideceğim![]()
Evet oldu hatta adet olur gibi bel ağrısı da yaşadım. Hatta ben yerleşme kanaması bile yaşadım. Göğüslerde ağrı olmadı ama göğüs uçlarım birden belli oluyordu. Bir de doktorum progestan vermişti aksatmadan kullandım. Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba, öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallahben bu konunun altında yazmadım ama birkaç gündür takip ediyorum. Sonucunuzu heyecanla bekledim valla
geriye dönük yazdınız mı bilmiyorum ama hiç kasıklarda falan ağrı hissettiniz mi iğneden 6-7 gün sonra?
Evet ilk gebeliğim 1,5 senedir evliyimSenin ilk gebeliğin değil mi canım sürekli uzan ayaklarını yüksek bırak tutunma içim çok önemli
Senin ilk gebeliğin değil mi canım sürekli uzan ayaklarını yüksek bırak tutunma içim çok önemli
Yanı 14. 15 gunler testte sılık cıktı kanda negatıf cıktı 0.45 ıste adetım 15 ocak onu beklıycemYarın bi tekrarla istersen ovitrelle etkilisi geçmiştir tamamen varsa yoksa çıkar
2 yıl önce bi gebelik yaşadığımda yerleşme kanamasını ben de yaşadım,hatta yorumunuza cevap yazacaktım yerleşme kanamasıdır endişe etmeyin diye, test yaptınız gerek kalmadıEvet oldu hatta adet olur gibi bel ağrısı da yaşadım. Hatta ben yerleşme kanaması bile yaşadım. Göğüslerde ağrı olmadı ama göğüs uçlarım birden belli oluyordu. Bir de doktorum progestan vermişti aksatmadan kullandım. Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Canım sadece dinlen doktoruna bilgi ver progestan ve folik asit başlayabilir ağır kaldırma merdiven inip çıkma çok fazla çömelme eğilme ilişkiye ara ver cinsiyete kadar doktorum bana böyle dedi![]()
Bi ekleme yapmak istiyorum, artık buralarda fazla gezinmeyin tavsiyemKesinlikle dikkat edeceğime Pazartesi olsun hemen doktorumun yanına gideceğim![]()
Aynen en doğrusu o adet geçsin öyle kan verin ama şu aralar dikkat edin belli olmuyor çoğu zamanYanı 14. 15 gunler testte sılık cıktı kanda negatıf cıktı 0.45 ıste adetım 15 ocak onu beklıycem
Beni alıntılamışsınız bunu söyleyip pardon da kötü bişey dediğimi mi düşünüyorsunuz 2. Gebeliğim ve her gebelikte olan uyarıları dile getirdim bunları her doktorda eminim söylüyorBi ekleme yapmak istiyorum, artık buralarda fazla gezinmeyin tavsiyemhormonlar tavan olacak,olumsuz yorum olur, modunuzu aşağı çeken olur en iyisi bir iki gün sonra mecbur kalmadıkça buralara uğramamak
![]()
Hıcde dıkkat etmıyorum yok dıye sıfırladım kendımıAynen en doğrusu o adet geçsin öyle kan verin ama şu aralar dikkat edin belli olmuyor çoğu zaman
Bol bol dinlen doktoruna gidene kadarEvet ilk gebeliğim 1,5 senedir evliyimhemen ayaklarımı yukarı kaldırdım
![]()
Yok yok adet geçene kadar umut vardır bekleyinHıcde dıkkat etmıyorum yok dıye sıfırladım kendımı![]()
Aaa olur mu hiç ,tavsiyelerinize ekleme yaptım diye alıntıladım. Tam tersine çok pozitifsiniz ,olumlusunuz ama herkes sizin gibi olmuyor malesef. Hem siz de hamilesiniz diye yazdım. Yanlış anlaşıldım kusura bakmayın.Beni alıntılamışsınız bunu söyleyip pardon da kötü bişey dediğimi mi düşünüyorsunuz 2. Gebeliğim ve her gebelikte olan uyarıları dile getirdim bunları her doktorda eminim söylüyor
Ya inşallah istiyorsanız sizin de hayırlı sağlıklı bir yavrunuz olur2 yıl önce bi gebelik yaşadığımda yerleşme kanamasını ben de yaşadım,hatta yorumunuza cevap yazacaktım yerleşme kanamasıdır endişe etmeyin diye, test yaptınız gerek kalmadıkasık ağrısını hatırlamadım ondan sordum, 2 gündür adet ağrısına benzer bir durumdayım umarım iyi şeylerin işaretidir.
Tamamdır buna çok dikkat edeceğimBeni alıntılamışsınız bunu söyleyip pardon da kötü bişey dediğimi mi düşünüyorsunuz 2. Gebeliğim ve her gebelikte olan uyarıları dile getirdim bunları her doktorda eminim söylüyor
Ben gittim testim pozitif çıktı hamilelik testi vermek istiyorum dedim kaydımı yaptım biraz sıra bekledim sonra doktor kabul etti barkodumu verdi kan almaya gönderdi. Bazı acillerlerde zorluk çıkartıyorlarmış okumuştum bir yerdeKızlar kanı nerde veriyorsunuz burda acil kabul etmiyor
Ama poliklinikler yapıyor dimi zorluk çıkarmıyorlar dimiBen gittim testim pozitif çıktı hamilelik testi vermek istiyorum dedim kaydımı yaptım biraz sıra bekledim sonra doktor kabul etti barkodumu verdi kan almaya gönderdi. Bazı acillerlerde zorluk çıkartıyorlarmış okumuştum bir yerde
Evet bende çıkarmadılarAma poliklinikler yapıyor dimi zorluk çıkarmıyorlar dimi
Devlet hastanesi istek üzerine yapmıyor ama özel direk yapabiliyorsunAma poliklinikler yapıyor dimi zorluk çıkarmıyorlar dimi