- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 13
Yarın sabah bende bir deneyeyim sadece kaset test var çıkar mı acabaOlur mu hiç bir gebelik testi denesene canım ya belki var nereden bileceksin ki şu mübarek gün hürmetine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah bende bir deneyeyim sadece kaset test var çıkar mı acabaOlur mu hiç bir gebelik testi denesene canım ya belki var nereden bileceksin ki şu mübarek gün hürmetine![]()
Çıkar tabiki canım hadi inşallah hayırlı haberler ya bende yapacağım yarın bakalım ne çıkıyor koyu mu yoksa silik mi inşallah hayırlı haberler alırızYarın sabah bende bir deneyeyim sadece kaset test var çıkar mı acaba
İnşallah isteyen herkesin yüzü gülerÇıkar tabiki canım hadi inşallah hayırlı haberler ya bende yapacağım yarın bakalım ne çıkıyor koyu mu yoksa silik mi inşallah hayırlı haberler alırız![]()
canım hala vermedim kan yarın dpo 12 olacak testte bişey yokKızlar sonuçlarınız nedir kan verdiniz mi ben dün (dpo 12 ) kan verdim negatif çıktıinşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
14.güne kadar bekle canım bazen 12 de negatif görüp 14 de pozitif gören varmış bende 12de negatif gördüm kanda ama hala regl olmadım yarın veya birgüne gelmezse kan vericemcanım hala vermedim kan yarın dpo 12 olacak testte bişey yok
Bende aynı şekilde canım bakalım ne oluyorİnşallah isteyen herkesin yüzü gülerve tabi bu ağrıyla sabaha reglim gelmezse
![]()
Allahım lütfen isteyen herkese nasip et. Umarım güzel haber alırız. Haberdar et. Bu arada test kaç çıktı?14.güne kadar bekle canım bazen 12 de negatif görüp 14 de pozitif gören varmış bende 12de negatif gördüm kanda ama hala regl olmadım yarın veya birgüne gelmezse kan vericem
Kan vermeye gerek kalmadı galiba koca bir negatif çıktı şimdi galiba dünkü de iğne etkisiydiİnşallah isteyen herkesin yüzü gülerve tabi bu ağrıyla sabaha reglim gelmezse
![]()
Benim dün verdiğim kan 2.68 çıkmış o kadar koyu olmasina rağmen hala iğne etkisi devam ediyor demekkiİnşallah isteyen herkesin yüzü gülerve tabi bu ağrıyla sabaha reglim gelmezse
![]()
Sen yine de bir görün doktora canım kaç gündür lekelenmen var normal değil ayrıca 2.68 yükselebilir şuan ne durumda lekelenmen ?Benim dün verdiğim kan 2.68 çıkmış o kadar koyu olmasina rağmen hala iğne etkisi devam ediyor demekki
Maalesef reglim geldiAllahım lütfen isteyen herkese nasip et. Umarım güzel haber alırız. Haberdar et. Bu arada test kaç çıktı?
Çok değil leke leke çok az arada geliyor bilemedim ama yükselmez daha ya ama sabah ki testim yine pozitif çıktıSen yine de bir görün doktora canım kaç gündür lekelenmen var normal değil ayrıca 2.68 yükselebilir şuan ne durumda lekelenmen ?
Sen acile git tekrar bir kan ver canım belki bebiş var riske atmaÇok değil leke leke çok az arada geliyor bilemedim ama yükselmez daha ya ama sabah ki testim yine pozitif çıktı
İnan bende öyle ama regl oldum bu sabah yinede reglin gelene kadar ümidini kesmeRabbim isteyen herkese nasip etsin,sağlıklı,hayırlı mutlu haberler aldırdım inşallah,bende çatlatma iğnesi olmuştum bugün 13. Gün ama erken gebelik negatif çıktı,yalan yok çok ümitliydim bu ay
Ama kanda çıkmadı sonuçta ki bakalım hayırlısı yaSen acile git tekrar bir kan ver canım belki bebiş var riske atma
Öyle ama 2.68 orta bir değer canım en iyisi doktora gidip tekrar bir kan vermekAma kanda çıkmadı sonuçta ki bakalım hayırlısı ya
Verdim sağlık ocağında bugün yine ki ama bence daha da düşük bir değer cikacakÖyle ama 2.68 orta bir değer canım en iyisi doktora gidip tekrar bir kan vermek
Lekelenmen ne durumda ağrın var mı ?Verdim sağlık ocağında bugün yine ki ama bence daha da düşük bir değer cikacak