Çay bile koymadı

papatya39000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
204
287
103
Giresun
Merhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla

Başka ne gıbı sorunlarınız var?yaşlar kaç? Kaç yıllık evlisiniz? Konuyu biraz daha acar misiniz? Neden şaşıp kaldınız mesela?
Sadece cay mevzusu sizi bu kadar kızdırmamıs bellı ama konuyu acmalısınız bıraz.

Yaş 30 5 yıldır evliyiz ama artık bana değer vermediğini hissetmeye başladım

Sadece bir cay mevzusu olamaz bu,oncesi de var mi? Yoksa komik cunku. “Su küpünü al dedin aldim,icine su koy demedin ki” olayina baglanmis
Yaşanan bu. Sence ben mi hatalıyım? Böyle bir durumda kırılmaz mısın

Sizde her istediğini yapmayalım bakalım

Valla bunları okuyunca kendim gidip tek celsede bosanasım geliyor.
Millet neleri dert ediyor,ben de mi hata acaba:S

çay koymadan bile tartışıyorsanız bu evliliği sorgulayın.

Yaşanan bu. Sence ben mi hatalıyım? Böyle bir durumda kırılmaz mısın
Hatalisiniz diyemem ama abartmissiniz bence. Ben kirilmam sadece bu olaysa,cunku adam cay mi demlesek demis siz yok demissiniz. Belki o demleme cay istiyordu siz yok deyince sallama icmek istememistir,yine de siz iceceksiniz diye gitmis su koymus. Siz cay getirmedi diye aliniyorsaniz o da cay demleyecektik istemedi diye alinmaliydi o zaman.

Şiddet gören kadınlarımız adına özür diliyorum .
Çay neki şimdi..

Uyuz oluyorum böyle adamlara ya... Kendilerini kullanılmış hissediyorlar sanırım eşlerinin eline çay getirince. Ah burnundan kıl aldırmayan Orta Doğu tipi erkeklik...

zaman zamam hepimiz yorgun olup bir şeylere üşenebiliriz. Siz de eşiniz de çay demlemeye üşenmişsiniz işte. Tek sorun buysa kavga edip birbirinizi yıpratmak lüzumsuz.

eşiniz sürekli böyleyse sorun var.

Yeni evli sendromu, zamanla geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…