- Konu Sahibi papatya39000
-
Yaş 30 5 yıldır evliyiz ama artık bana değer vermediğini hissetmeye başladımBaşka ne gıbı sorunlarınız var?yaşlar kaç? Kaç yıllık evlisiniz? Konuyu biraz daha acar misiniz? Neden şaşıp kaldınız mesela?
Sadece cay mevzusu sizi bu kadar kızdırmamıs bellı ama konuyu acmalısınız bıraz.
Yaşanan bu. Sence ben mi hatalıyım? Böyle bir durumda kırılmaz mısınSadece bir cay mevzusu olamaz bu,oncesi de var mi? Yoksa komik cunku. “Su küpünü al dedin aldim,icine su koy demedin ki” olayina baglanmis
Neden bu kanıya vardınız. Hanımefendi konuyu detaylandırmassanız kimse size fıkır veremez.Yaş 30 5 yıldır evliyiz ama artık bana değer vermediğini hissetmeye başladım
Derdinmi yok adet mi olcan
Sizde her istediğini yapmayalım bakalımMerhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
Valla bunları okuyunca kendim gidip tek celsede bosanasım geliyor.Merhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
çay koymadan bile tartışıyorsanız bu evliliği sorgulayın.Merhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
Hatalisiniz diyemem ama abartmissiniz bence. Ben kirilmam sadece bu olaysa,cunku adam cay mi demlesek demis siz yok demissiniz. Belki o demleme cay istiyordu siz yok deyince sallama icmek istememistir,yine de siz iceceksiniz diye gitmis su koymus. Siz cay getirmedi diye aliniyorsaniz o da cay demleyecektik istemedi diye alinmaliydi o zaman.Yaşanan bu. Sence ben mi hatalıyım? Böyle bir durumda kırılmaz mısın
Şiddet gören kadınlarımız adına özür diliyorum .Merhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
Uyuz oluyorum böyle adamlara ya... Kendilerini kullanılmış hissediyorlar sanırım eşlerinin eline çay getirince. Ah burnundan kıl aldırmayan Orta Doğu tipi erkeklik...Merhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
Merhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
Yeni evli sendromu, zamanla geçer.Merhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?