- 15 Temmuz 2016
- 8.574
- 14.394
- 248
- Konu Sahibi papatya39000
-
Cay la mi test ettinYaş 30 5 yıldır evliyiz ama artık bana değer vermediğini hissetmeye başladım
Madem yönergelerle ilerliyor eşiniz , şimdi de bir bak bakalım su kaynadıysa içine çay atıp getirir misin deseydiniz .Merhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
Sen nerden bileceenn adet olmayıDerdinmi yok adet mi olcan
Babanizin ağır hastalığı mi varBen babamı anlatsam. Adamın önünde çaydanlık dururdu.
Önünde ya kolunu kaldırsa çaydanlık devrilecek.
Anneme çayımı koy derdi.
Çok ağır bı çaydanlıktı tutmakta zorlanıyordum. Elim bı o yana bi bu yana gidiyordu, yada bana koyduruyordu.
Ayakkabısını da annem giydirip, çıkarıyordu.
yeni evli bile degilmissınız 5 sene az bı zaman degıl. Birbirinizi artık tanımışta olmalısınız. Bukadar seneden sonra bır cay mevzusu Bile bukadar buyuyor buyutuluyorsa evlilikte sıkıntı var demektir.Yaşanan bu. Sence ben mi hatalıyım? Böyle bir durumda kırılmaz mısın
Beni anladığın için teşekkür ederim arkadaşım belki basit gibi görünebilir ama insan güceniyor ben de çalışıyorum yorgun argın yemek yap sofra kur toplam insan de eşinden ufak bir hizmet görmek istiyorbu akşam sadece yemeğini yap kendine koy ye , kendi yiyecekse koysun yesin ,
birkaç akşamda çay demleme ,
benzer durum bizde oldu , 3er bardak çay içiyoruz akşamları çok nadir olarak 1 bardagını eşim doldurur ,
çok pardonda ben çay demlemesem sen çay içmiyecekmisin dedim , yarıon akşamdan itibaren çay da demlemiyorum serviste yapmıyorum ,
sen işten geliyorsun ben halay başı çekmiyorum dedim , bende işten geldim bende yorgunum , yarın akşama yemekten sonra mutfak servisi kapanıyor yersen dedim ,
ertesi günü gerçekten çay koymayacaktım baktım yemekten kalkmış ben çayı koyayım karıcım bana sinirlenmesin diyor ,
biraz hizmeti kesersen aklı başına gelir
Küsmek bagırmak yerine bekle tilerinizi net sekilde dile getirinMerhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
yapmayacaksın , yaptıkça görevin oluyor ,Beni anladığın için teşekkür ederim arkadaşım belki basit gibi görünebilir ama insan güceniyor ben de çalışıyorum yorgun argın yemek yap sofra kur toplam insan de eşinden ufak bir hizmet görmek istiyor
Beni anladığın için teşekkür ederim canım erkekler çok bencilDeli heralde ?cay yok yapacagimda dememis durup dururken suyun kaynama noktasini merak etti heralde..
Bosver kuzum vazgecmis kendi icmeyince sen neden icesin?
Tam tersi annesi bir defa çorba yapmamış evini başkası temizler ve kendinden başkasına hizmet etmez. Çocuğunu bir kase çorba yapmadan büyütmüş bir insan. Efelenmesi bana, anlamadığından da değil işine gelmediğindenCanım sende az çok anlamışsındır erkekler düzdüro anlamamıştır çayı getirmesi gerektiğini. Ailesinde hep annesi hizmet etmiştir o da bunu normal düşünüyorsun. Ufak ufak eğiteceksin. Yoksa sen kavgacı sinirli huysuz olursun o kenara çekilir. Erkekler kaç yaşında olursa olsun toplumdan dolayı biraz eğitilmemiş oluyor bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?