Çay bile koymadı

Bir pipiliden beklentiniz çok büyük olmuş. Tane tane anlayacağı şekilde söylemelisiniz isteğinizi. "hayatım çok yorgunum bugün çayı sen demler misin?" gibi. Ya da "ben yemeği hazırladım çayı da sen demle" gibi. Muhtemelen neye sinirlendiğinizi, kırıldığınızı bile anlamamıştır. İşyerinde arkadaşına "ya benim hanım bu aralar biraz garip. Durduk yere gerildi bağırdı" falan diyecektir. Unutmayın, tane tane Bilale anlatır gibi.

bizim evde kimse kimseye çay getirmez içecek olan kalkar kendisi alır.
neden bir birinize biseyler getirip goturulmesini bekliyorsunuz ki?

işte doğru taktik uygulayan bir bayan

bizim evde kimse kimseye çay getirmez içecek olan kalkar kendisi alır.
neden bir birinize biseyler getirip goturulmesini bekliyorsunuz ki?
Evliliği böyle yorumlamıyorum ev arkadaşı değiliz o zaman herkes kendi yemeğini yapsın kendi çamaşırlarını yıkasın

yeni evli bile degilmissınız 5 sene az bı zaman degıl. Birbirinizi artık tanımışta olmalısınız. Bukadar seneden sonra bır cay mevzusu Bile bukadar buyuyor buyutuluyorsa evlilikte sıkıntı var demektir.
Belki de sıkıntısı yok. Sıkıntısızlıktandır hep bunlar.. bilemedim

Babanız engelli miydi? Çok zor ya.

Öküz

Burada ki tek problem derdinizi bize anlattığınız gibi eşinize anlatmamanız. Yorgunsanız yorgunum deyin. Uykunuz varsa uykum var deyin. Düz olun, direkt olun. Erkekler Cem Yilmaz abimizin de dediği gibi düz yaratıklar. Eşinize aşkım gerçekten çok yoruldum, bugün desteğine ihtiyacım var, bana bir bardak çay yapar mısın demeliydin. Hatta bir adım ileri alıp yorgun olduğunuz günler eşinizden yemek yapıp sofrayı kurmasını isteyebilirsiniz. Yorgun yorgun kendinizi paralamayın herşeyi yapmak için. Bir iki söylenir, 3-4 te alışkanlık olur.

Ayy böyleyse sizde yapmayın bende ana evinde görmemiştir diye düşünmüştüm.

Şiddet gören kadınlarımız adına özür diliyorum .
Çay neki şimdi..
Eminim konu sahibi kendini şiddet gören kadınlarla kıyaslamıyordur ama şiddet görmüyor diye canı sıkılamaz mı? Ben de başıma gelen ufak tefek şeyleri yazmayı vakit kaybı olarak görürüm ama belli ki canı sıkılmış, dertleşmek istemiş.

Hepimizin yaşadığı belli sıkıntılar var elbette,konu sahibi bir çay yüzünden bu kadar tepki vermesi ilginç değilmi.

Hepimizin yaşadığı belli sıkıntılar var elbette,konu sahibi bir çay yüzünden bu kadar tepki vermesi ilginç değilmi.
Olay bir çay olsa bence konu sahibi de buraya yazmazdı. Olay eşinin içinde bulunduğu durumu ve ihtiyaçlarını görmemesi ve konu sahibinin bu sebeple kendini değersiz hissetmesi. Arkada yatan sebep iletişim eksikliği. Tek yapacağı da eşine derdini tane tane anlatması. Bazen içinde olunca durumun ne doğru ne yanlış insan göremiyor. Dışarıdan yardım istemek doğru bir hamle bence.

Sıkıntısı varsa zaten alacak karşısına konuşacak eşiyle.
Belki bir çözüm yolu bulunabilir.

O babayla, bu kadar özgüvenli dik duruşlu biri olmanıza bir kez daha hayran kaldım

O babayla, bu kadar özgüvenli dik duruşlu biri olmanıza bir kez daha hayran kaldım
İnsan çıkar yol arıyor biliyormusun, bakıyorsun bu istekler çok garip çayımı getir, sigaramı yak, ayağıma su yapın, pantalonumu çıkar, cüzdanımı getir, baskı, mesela evde çakmağını kullanmazdı, sigara içeceği zaman bı tane elime sigara verir mutfağa gider ocağı yakar sigarayı yakar getirirdim.
Meyve tabağı yaparsın beğenmez, çok güzel yemek yapılır evde beğenmez ama tabak tabak yer, akrabalarınla görüşmeni istemez kıskanır çünkü, mahalleden bı kız arkadaşımızin erkek arkadaşı var diye sokağa çıkma yasağım vardı. 11 yaşındaydım sonra da ben dışarı çıkmadım. Gündüz dışarı çıkardım oyun oynar hemen eve dönerdim.
Çok hüzünlü bu yaşananlar.
İz bırakıyor tabi ki.

Sonra işte büyümeye başlayınca dik duruyorsun.
Özgüvenli oluyorsun.
Tuttuğunu koparıyorsun işte hep ne var biliyormusun, manyaklarla uğraşmamak için kendi ayakların üzerinde durmak için çırpınıyorsun.

Çok uzun süredir evli değilim ama evlilikten anladigim anlaşırım açık net olmak. Siz alındınız kirildiniz eşinizin haberi bile yok mevzudan..o sıcak su koydum eeyince siz da bana çay getirir misin çok yorgunum deseydiniz getirirdi bence.
Ayrıca yorgunken evde de kendinizi yormayın kolay neyse onu yaoin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…