Çay bile koymadı

Hiç değilse suyu koymuş sizde yani bir poşet çayı bardağa atıverseydiniz zahmet olmazsa

Cidden şunlara takılıp kendinizi üzüyor musunuz ya ben eşime şunu bunu yap getir götür derim yani oturupta anlamasını beklemem çünkü çok beklerim. Bağrınmak yerine bana getirebilir misin derim ben yok getiremem derse ki diyemez o zaman haklı olurdun. Ayrıca suyu koymuş kalkıp bi sallama yapıverseydin orasıda ayrı konj

Allah aşkına ya bu kadar da naz niyaz yapmayın yani ne istiyorsunuz adam zaten gidip suyu kaynatmış hobi olsun diye kaynatmadı ya heralde çay için kendi çayınızı almak ne kadar yorucu olabilir? Hiç.kalkıp bişey yapmasa neyse bir de bağırmışsınız

çay demlemek istemiş demlemeyelim sallama içelim demişsiniz, gidip suyu koymuş. kendi içmek istememiş bunda bağırınacak bir şey göremedim. ben 2 yıllık evliyim, evlendiğimizden beri yemekten sonra çay koymak, kahve yapmak eşimdedir, hatta ütü yapmakta öyle. ama yapmak istemezse de bunun için bağırmam. çay getirmek değil de bu onun bahanesiyse hiç iş yapmadığından şikayetçiyseniz o ayrı.

Gerçek mi bu konu

Bdv nin en gozde konusu oldu cıktı ilklerden düşmüyor.

O değilde hala cay koymadımı yaaevv

Böyle evlilik mi olur diyecek kadar tepki vermek enteresan kendi yemeğini yap çamaşırını yika diyecek kadar bağırmak baya atarlisiniz eşiniz tamam bir daha kendi isimi kendim yaparım deyip sizden soğusa ve dediginiz gibi böyle evlilik mi olur sözü tam yerini bulsa ve hem evden hem sizden uzaklaşıp kendi hayatını kursa acaba o zamanda bir çay getirmedi diye bağırıp tepki verip böyle evlilik olur emu dermisiniz yoksa eşinize çayı kendiniz ki getirirsiniz

Sonra evliliğim de sorun var,eşim bana soğuk davranıyor,eşim artık eskisi gibi değil,evliliğim bitmek üzere gibi konular açılıyor bir çay için feryat figan yaparsa konu sahibi bu başlıklarda konu acmasida yakindir

Sen konuyu bir çay olarak değerlendirebilirsin. Ben olayı bir ihtiyaç olarak değerlendiriyorum. İştem gelip yemeği hazırla sofra toplam eş kişisi bir bardan çay koymaya üşensin. Burada giderilmeyen bir ihtiyaç var. İlişkilerde denge benim için önemli. Kusara bakmayın burada eşim beni dövdü aldatıyor diye konu açmadığım için sanırım şımarık olarak görülüyorum. Olaya tersinden bakılsa belki bazıları daha iyi yorum yapar eşiniz işten geliyor akşam 21:00 de size yemek yapıyor adam sofrayı kuruyor görüyorsunuz da yorgun argın gelmiş ama bir çay koymak size zor geliyor ben içmiycem o nedenle yapamam diyorsunuz? Ama durum kadın olunca farklı dimi..

Konuyu kadın erkek meselesine getirirseniz konu dallanır budaklanır tabiki hayat müşterek olunca güzel fakat sizin tepkiniz garip ayrica bir ben değil çoğu arkadaşta aynı şeyi yazmış bağırarak tepki vererek atar yaparak sadece eşinizi soğutursunuz buda bir gerçek keşke herkes isini görevini tam yapsa ama malesef olmuyor

Konu tersinden bakılmayınca bazı hemcinslerimin aman bunda ner var gibi gördüğümü görüyorum ve inanın hayret ediyorum. Tepkim abartılı olmuş olabilir kabul. Ama yok gidermiş kendi hayatını kurarmış soğurmuş. Eeee ben soğumaz mıyım? O kendi hayatına bakar da ben bakamaz mıyım. Hayret edilesi yorumlar ya. Valla sayfa bir derdim var ve kadınlar klübü sayfası mı erkekleri aman kaçırmayalım sayfası mı anlamadım. İnsanlar hem cinslerine nasıl bu kadar acımasız olabiliyor nasıl herşeyi görev görebiliyor. Yorumunuz için teşekkürler bu arada. Benim için konu kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…