- Konu Sahibi papatya39000
-
Artık böyle düşünmem daha iyi gelecek sanırımBacım bir çayımı dert kelee
Allah başka dert sıkıntı vermesin
Gidip demleyip getirivereydin
Hem senin kafan dırdır çekmez hemde eşinin gönlünü hoş ederdin
O değersizlik hissi inan kadınların çoğunda var, bendede var ama erkeklerin hepsi romantik ilgi veren tiplerden değil maalesef bizede cinsleri denk gelmiş napcn buna şükür
Allah baska dert vermesin...Ne var yani azicik cay koyup eşle keyifle icmekte.Adam suyu koymuş sizde demleyip getirin agiz tadıyla icin yatin.Baska sıkıntılar varsa bilemem ama bunun içinde bagirip evliliginizi sorguluyorsanizz baya işiniz var sizin.Merhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
yooo görünce dikkatimi çektiTüm konular dikkatimizi çekti demek resmi olarak 3 e yaklaştı ama 2 yılda beraber yaşadık bana göre resmiyet önemli değil 5 yıldır evli sayılır
Çay içme fikri ondan geliyor ben isten yorgun argın geliyorum yemek yapıyorum sofra kurup topluyorum sallama yapacağı çayın lafını yapıyor ve bu sorun değil. Sanırım hiç sizin gibi düşünemiycem bilmiyorum evli misin ve çalışıyor musunuz ama bu bencillikten başka bir şey değil ben çerçevemdeAllah baska dert vermesin...Ne var yani azicik cay koyup eşle keyifle icmekte.Adam suyu koymuş sizde demleyip getirin agiz tadıyla icin yatin.Baska sıkıntılar varsa bilemem ama bunun içinde bagirip evliliginizi sorguluyorsanizz baya işiniz var sizin.
Eşlerin böyle ben yatayımda eşim her b.ku halletsin tavırları insanı deli eder inşallah bi günlük bi uyuzluktur yoksa habire kavga sebebi olurMerhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
Sinir olmuş o da kendi istediği olmadı diyeMerhaba bayanlar, akşam yoğun bir günümdü ona rağmen yemeğimi yaptım sofrayı kurduk yedik. Sonra eşim çay mı demlesek dedi? Ben de yok ya sıcak suyla sallama çay yapalım dedim çok içmiyoruz saat de geç. Sonra sıcak su koymuş oturma odasında oturuyorduk. Bir müddet sonra çay getircek misin dedim. Eş kişisi yok ben iç miycem çay da getircem demedim sıcak su koydum dedi. Böyle evlilik mi olur bağrındım ben de bundan sonra kendi çamaşırlarını yıka sadece kendi yemeklerimi yapıcam filan dedim. Ben ne yapçağımı şaştım bu adamla
Benim gibi düşünme ama bir çay içinde boşuna evinde huzursuzluk olmasina izin verme.Suyu esin koymuş sizde demleyin getirin bence bir sey yok bunda.Çay içme fikri ondan geliyor ben isten yorgun argın geliyorum yemek yapıyorum sofra kurup topluyorum sallama yapacağı çayın lafını yapıyor ve bu sorun değil. Sanırım hiç sizin gibi düşünemiycem bilmiyorum evli misin ve çalışıyor musunuz ama bu bencillikten başka bir şey değil ben çerçevemde
Farkındalık önemli aslında, benim eşimin de çok zor bı hayatı olmuş öyle böyle değil ama.Sizi takdir ettim olması gereken buBöyle anneler olsa böyle konular açılmayacak zaten ama hala bunları kadının görevi gibi görenler var sayfada maalesef
Mesajlarını okuyunca yolu mutfaktan geçip, oturma odasına oturduktan sonra kızından su isteyen amcam geldi.Farkındalık önemli aslında, benim eşimin de çok zor bı hayatı olmuş öyle böyle değil ama.
Eşimde çok destek oluyor.
Yapabileceği yemekleri de öğreteceğim.
Kızıma da öğreteceğim ama bizim kölemiz olmadan, su getirmek istiyor ise getirsin, benim görevim su getirmek diye değil.
Eşinize ufak ufak tatlı tatlı konuşarak bence sizde değiştirebilirsiniz.
TE Allah'ım ya, acaba nasıl bı ruh halleri var.Mesajlarını okuyunca yolu mutfaktan geçip, oturma odasına oturduktan sonra kızından su isteyen amcam geldi.
Annem ve yengemler ev hanımı, onlar ne işe yarıyormuş.TE Allah'ım ya, acaba nasıl bı ruh halleri var.
Ya önünde caydanlik var bizimkinin önünde ya önünde kahvaltı ediyoruz. Çayı koymuyor kendine. Anneme koydururdu. Kadın usandığında bana koyduruyordu.
Kaç defa dedik kendin koy diye.
Gözleri devrilirdi neden kendin koyabilirsin diyoruz diye.
Ertesi sabah gene bize koydururdu çayını.
Ay bide Bismillahirrahmanirrahim faslımız vardı.
Sofraya otururken illa besmele çekilecek.
Biz zaten bu şekilde büyüdük, hep içimden çekerdim besmele, yemek sonrası duayı da içimden ederdim.
İlla bağırtacak ya ergenlik bide insan içinden demek istiyor şimdi olsa megafon ver elime bağıra bağıra besmelede çeker dua da ederim. Ama ergenlik işte yeni içimden ederdim. Ay illa bağırtacak.
Sormak lazım bı psikiyatri doktoruna böyle insanların derdi ne acaba diye.
Ben diyorumMüge Anlınin dediği gibi yapsaydiniz:
Erkek: Cay içsek mi/meyve yesek mi?
Kadın: İyi olur getir de içelim canim.
Çok iyi fikir bence
Siz de garip garip bakip bekleyin o zamanBen diyorumcıks fayda etmiyo. Öööyle garip garip bekliyo
Ööööyle uzun uzun bakışabiliriz.Siz de garip garip bakip bekleyin o zaman
Bence öyle bakarak safa yatıyorlar
Ay haykırdımSiz de garip garip bakip bekleyin o zaman
Bence öyle bakarak safa yatıyorlar
Adam ne yapsın o zaman kardeş, bulmus mis gibi kızıAy haykırdımben tez canlı olduğum için bekleyemiyorum koltuk batıyo oturan yerlerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?