Çay bile koymadı

Artık böyle düşünmem daha iyi gelecek sanırım

çay mı demlesek? dediği anda aşkım süper olur, senin elinden bir çay ne iyi gider ama az demli olsun benimki derdim.

Allah baska dert vermesin...Ne var yani azicik cay koyup eşle keyifle icmekte.Adam suyu koymuş sizde demleyip getirin agiz tadıyla icin yatin.Baska sıkıntılar varsa bilemem ama bunun içinde bagirip evliliginizi sorguluyorsanizz baya işiniz var sizin.

Tüm konular dikkatimizi çekti demek resmi olarak 3 e yaklaştı ama 2 yılda beraber yaşadık bana göre resmiyet önemli değil 5 yıldır evli sayılır
yooo görünce dikkatimi çekti
genelde açıklayıcılığı fazla olmayan üyeleri eski konularına bakarım başka sorunları da var mı acaba ondan mı böyle diye
dikkatimi çekti dediğim gibi

Çay içme fikri ondan geliyor ben isten yorgun argın geliyorum yemek yapıyorum sofra kurup topluyorum sallama yapacağı çayın lafını yapıyor ve bu sorun değil. Sanırım hiç sizin gibi düşünemiycem bilmiyorum evli misin ve çalışıyor musunuz ama bu bencillikten başka bir şey değil ben çerçevemde

Eşlerin böyle ben yatayımda eşim her b.ku halletsin tavırları insanı deli eder inşallah bi günlük bi uyuzluktur yoksa habire kavga sebebi olur

Sinir olmuş o da kendi istediği olmadı diye çok takılma yavaş yavaş alışır

Benim gibi düşünme ama bir çay içinde boşuna evinde huzursuzluk olmasina izin verme.Suyu esin koymuş sizde demleyin getirin bence bir sey yok bunda.
Çalıştığım dönem de 2 çocukla yaptıklarınızı yapiodum.Sizin gibi düşünsem zor gelebilirdi ama dediğim gibi suyu koymuşsa bende demlerdim ya

Sizi takdir ettim olması gereken bu Böyle anneler olsa böyle konular açılmayacak zaten ama hala bunları kadının görevi gibi görenler var sayfada maalesef
Farkındalık önemli aslında, benim eşimin de çok zor bı hayatı olmuş öyle böyle değil ama.
Eşimde çok destek oluyor.
Yapabileceği yemekleri de öğreteceğim.

Kızıma da öğreteceğim ama bizim kölemiz olmadan, su getirmek istiyor ise getirsin, benim görevim su getirmek diye değil.

Eşinize ufak ufak tatlı tatlı konuşarak bence sizde değiştirebilirsiniz.

Mesajlarını okuyunca yolu mutfaktan geçip, oturma odasına oturduktan sonra kızından su isteyen amcam geldi.

Mesajlarını okuyunca yolu mutfaktan geçip, oturma odasına oturduktan sonra kızından su isteyen amcam geldi.
TE Allah'ım ya, acaba nasıl bı ruh halleri var.
Ya önünde caydanlik var bizimkinin önünde ya önünde kahvaltı ediyoruz. Çayı koymuyor kendine. Anneme koydururdu. Kadın usandığında bana koyduruyordu.
Kaç defa dedik kendin koy diye.
Gözleri devrilirdi neden kendin koyabilirsin diyoruz diye.
Ertesi sabah gene bize koydururdu çayını.

Ay bide Bismillahirrahmanirrahim faslımız vardı.
Sofraya otururken illa besmele çekilecek.
Biz zaten bu şekilde büyüdük, hep içimden çekerdim besmele, yemek sonrası duayı da içimden ederdim.
İlla bağırtacak ya ergenlik bide insan içinden demek istiyor şimdi olsa megafon ver elime bağıra bağıra besmelede çeker dua da ederim. Ama ergenlik işte yeni içimden ederdim. Ay illa bağırtacak.

Sormak lazım bı psikiyatri doktoruna böyle insanların derdi ne acaba diye.

Annem ve yengemler ev hanımı, onlar ne işe yarıyormuş. Bizimkilerin gerekçesi buydu. Babam daha yumuşak ama amcam baban gibi aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…