Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalkıp o alacakken 5 kez sordu çay demlendi mi diye. Aah ah. Ben ona öğretirdim ancak evde iki kadın olmasına güveniyor. Biri yapmasa biri yapar nasılsa diyorAsıl eşin s..çmış batırmış.
Hep diyorum ilk önce insanın eşi anlayışlı olacak.
Yazık, görmüyor mu senin halini hala ısrar ediyor neden sen götürmedin diye.
Ayrıca annesinin de bir çay almakla incileri dökülmez heralde.
Tavrını çok beğendim, aynen böyle devam et.
Sinirden gülüyorum şuan yazarken bakın biz daha senelik izin tatil yeri hiç birşey ayarlamadık ama o 2 ayrı yere plan yapmış. Yahu tabiki gitsin hakkıdır ancak git oğlunla konuş karşılayabilir mi? Durumu müsait mi? Ama yok kendine hep planlar yapar. Oğlum mecbur değil bu yazda kızımla tatile gideyim demez.
işin zor vallahi kaynana bencil aç ağzını hakkını savun oğluyla yatağı paylaşan sensinO nasıl mide yahu?
İftarda insan iyice şişiyor 1 saat sonra bile yiyemez. Kaldı ki bir de hamur işi..
Neden aynı evdesiniz?
Ne zaman bitecek çok merak ediyorumBen senin sabrın bitince boşanacağını düşünüyorum
Biz nişanlıyken evlenene kadar çalıştı. Sonra eşim artık çalışma ayıp elalem ne der biz çalışıyoruz zaten dedi çıkardı işten.Maşallah 69 yaşında ki kadın tatil planı yapıyorsa girsin bir işe çalışsın ve ya ne bileyim bir örgü falan yapıp satsın
Bakın ben düşündüğünüzün aksine kayınvalidemi ezmiyorum. Onca şeye rağmen tek laf etmedim şimdiye kadar. Sokağa da atmıyorum. Ama sadece şunu istiyorum ben böyle fedakarlık, ortayı bulma, ses çıkarmama, idare etmeye çalışıyorsam oda allah için birşeyler yapsın. Biraz anlayış biraz hoşgörü biraz özel alan bıraksın bize. Ama olmuyor.
Belki iyi bir insan değilim ancak saygılı biriyimdir. Sinirden çatlasam patlasam ağzımdan gık çıkmaz. İçime ata ata kendime yaparım herşeyi. Şuan yaşım 25 ancak kime sorsanız 35ten aşağı söylemiyor. Özetle ortayol tatlı dil tek taraflı olmuyor, oluyorsa da ben başaramadım
Canım o zaman seni tebrik ederim..Bence sen çok iyi bir insansın. .İstanbul şartlarında iki ev zor olsada da dubleks ev tutabilirsiniz uygun fiyatlı..üst kat kayinvalidenin olur siz aşağıda.. bunu esinle konuş.Bakın ben düşündüğünüzün aksine kayınvalidemi ezmiyorum. Onca şeye rağmen tek laf etmedim şimdiye kadar. Sokağa da atmıyorum. Ama sadece şunu istiyorum ben böyle fedakarlık, ortayı bulma, ses çıkarmama, idare etmeye çalışıyorsam oda allah için birşeyler yapsın. Biraz anlayış biraz hoşgörü biraz özel alan bıraksın bize. Ama olmuyor.
Belki iyi bir insan değilim ancak saygılı biriyimdir. Sinirden çatlasam patlasam ağzımdan gık çıkmaz. İçime ata ata kendime yaparım herşeyi. Şuan yaşım 25 ancak kime sorsanız 35ten aşağı söylemiyor. Özetle ortayol tatlı dil tek taraflı olmuyor, oluyorsa da ben başaramadım
Ben onun yeterince özel alanı olduğunu düşünüyorum. Odasında tüm konforu sağladık. Bütün gün yalnız, bazen o gider bazen misafir ağırlar canı nasıl isterse yani. Yapsın onun da hakkıdır ancak onun yalnız geçirdiği 10-11 saate karşılık benim akşamdan akşama 2-3 saat vaktim oluyor. Onda da yalnız değilim. Bu adaletsizliğe rağmen hala benden beklenti içinde olmalarına kızıyorum. Sizde kendi pencerenizden bakıyorsunuz siz de haklısınız. Teşekkür ederim fikir paylaştığınız için.Canım o zaman seni tebrik ederim..Bence sen çok iyi bir insansın. .İstanbul şartlarında iki ev zor olsada da dubleks ev tutabilirsiniz uygun fiyatlı..üst kat kayinvalidenin olur siz aşağıda.. bunu esinle konuş.
Yeri geliyor insan kendi annesiyle anlaşamıyor anlaşmazlıkların olmasi bana normal geldi bunu kişiselleştirip dert etmeyin.
Eşinizle konuşup,şartlarınızi zorlayip dubleks daireye çıkın hem belki kadın da sizin gibi özel bir alan istiyordur ,o da rahat eder.
Bilemiyorum. Çok hazırlıksız yakalandım bu soruya daha evvel kimse sormadı çünkü. Düşünmemeye çalışıyorum. Kendime iş çıkartıyorum meşgul olmak için. Sonra da beden yorgunluğundan sızıp kalıyorum. Sinirlerim bozuk. En son ne zaman gerçekten mutlu oldum hatırlamıyorumBöyle bir ortamda duygusal olarak kendimi çok kötü hissederdim
Duygusal Dünyan nasıl![]()
Dinç bir rahatsızlığı yok şükür. Şimdi de gitmek istiyor ama biz kara kara düşünüyoruz nasıl olacak diye.Zor hayatınız var daha dinç gibi kaynana ilerde tatilde gidemiyecek
Fikrinize saygı duyuyorum ancak ben bu şartlar altında kendi anneme de yapmazdım. Yapmadım da. Bizim evde çay demlenir annem babam kardeşim kim isterse alır içerdi. Bu sebeple daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım.Kusura bakmayın ama bence haksızsınız. Beraber oturduğunuz kendi anneniz olsa çay hazır kalk al dermiydiniz. Kimse kusura bakmasın ama kv deden çeken bayanlar dertli olduğu için destek çıkıyorlar size gibi geldi. Sonuçta oda bir anne. Eşe çay götürülürken ne kadar zor olabilir anneyede vermek. Yapılması gereken burda eşinizle bu konuda konuşup rahatsızlığınızı eşinize söylemekti. Götürmek istemiyorsam ben eşimi mutfağa çağırır şu çayları içeri götür derdim bunuda herakşam böyle yapardım. Anneyi orda kayırmak hoş olmamış.
bence nasılBilemiyorum. Çok hazırlıksız yakalandım bu soruya daha evvel kimse sormadı çünkü. Düşünmemeye çalışıyorum. Kendime iş çıkartıyorum meşgul olmak için. Sonra da beden yorgunluğundan sızıp kalıyorum. Sinirlerim bozuk. En son ne zaman gerçekten mutlu oldum hatırlamıyorum
Dilerim şartlarınız daha iyi olur ve bu duruma bir çözüm bulursunuz.Ben onun yeterince özel alanı olduğunu düşünüyorum. Odasında tüm konforu sağladık. Bütün gün yalnız, bazen o gider bazen misafir ağırlar canı nasıl isterse yani. Yapsın onun da hakkıdır ancak onun yalnız geçirdiği 10-11 saate karşılık benim akşamdan akşama 2-3 saat vaktim oluyor. Onda da yalnız değilim. Bu adaletsizliğe rağmen hala benden beklenti içinde olmalarına kızıyorum. Sizde kendi pencerenizden bakıyorsunuz siz de haklısınız. Teşekkür ederim fikir paylaştığınız için.
Bakın onu anlatmaya çalışıyorum burada hanımlar bana elden ayaktan düşünce bakmazsın diyor ancak yardıma ihtiyacı yokken bu kadar beklentiye girip benim sabrımı tüketirse elden ayaktan düşünce ona bakacak gücü nasıl bulacağım kendimde?Bu akșam iftarı dahi eșim hazırladı evde kaldı ki ayağına çay isteyecek.
Sizden hem istemis hem annesine de cay servisi yapmanizi beklemis.
Misafir olsa anlasilirda yedi yirmidort beraber yasadigin epden ayaktan dusmemis insana niye servis yapasiniz
Sizi cayci huseyin falan mi saniyor