- 29 Ekim 2014
- 2.363
- 1.797
- 83
Teşekkür ederimDilerim şartlarınız daha iyi olur ve bu duruma bir çözüm bulursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimDilerim şartlarınız daha iyi olur ve bu duruma bir çözüm bulursunuz.
Hayır salonda konuştukKayinvalidenizin yanindamı tartıştınız?
Borçlar bile bitti ancak sorunlar bitmiyor. Biri bitiyor biri başlıyor.Nyks sen ayrılmadın mı
Çok kararlıydın en son konularında. Borç üstüne borç ödüyodun falan. Sana o kadar yazıldı ama sen seçtin bunu. Hala devam ettirmeyi ve borçlar birmiş ama sorunlar hala devam ediyor.
İşte bu durum tamamen yaşam tarzıyla alakalı. Böyle alışmadıysanız eşinize yıkın birazda. Oda zamanla annesine yıkar zaten. Yani aynı evde yaşamak zorundaysanız maşa varken elinizi yakmayın. Tatlı tatlı eşinizi işleyin. Çok yorulun hep başınız ağrısın gibi. Bilmem anlatabildimmi.Fikrinize saygı duyuyorum ancak ben bu şartlar altında kendi anneme de yapmazdım. Yapmadım da. Bizim evde çay demlenir annem babam kardeşim kim isterse alır içerdi. Bu sebeple daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım.
Onu da denedim günlerce ama eşim öyle bir alışkanlık kazanmadıİşte bu durum tamamen yaşam tarzıyla alakalı. Böyle alışmadıysanız eşinize yıkın birazda. Oda zamanla annesine yıkar zaten. Yani aynı evde yaşamak zorundaysanız maşa varken elinizi yakmayın. Tatlı tatlı eşinizi işleyin. Çok yorulun hep başınız ağrısın gibi. Bilmem anlatabildimmi.
Yahu zaten zorunlulugun yokBakın onu anlatmaya çalışıyorum burada hanımlar bana elden ayaktan düşünce bakmazsın diyor ancak yardıma ihtiyacı yokken bu kadar beklentiye girip benim sabrımı tüketirse elden ayaktan düşünce ona bakacak gücü nasıl bulacağım kendimde?
Bu dediklerinizi yaptım sen götür işim bitene kadar sohbet et sonra biz otururuz dedim. Yok allah yok. Bu evde herşeyi nyks yapmak zorundaOncelikle basliga istinaden yazayim insanin heyheyleri geldimi senin o gozunun ustundeki kasmi dan bile cikar
Kocana gelince evladi sonucta oturdugu yerden emredecegime cok dert ettiyse kalkip bir bardak doldurup goturseymis
Ha gereksiz uzamis o ayri buyur sen ver ikide sohbet et havasi dagilsin tum gun yanliz diyip susup gecseydin keske
(İsi ona yikan kv dusunende gelin olurdun bazen politik olmak gerekiyor yoksa en cok kendi ainirin gerilir)
o girdigi wc yi kullanmayi ogrendiginde sende cayini verirsin saygi sevgi bekleyen saygiyi sevgiyi hakeder diye bakiyorum ben
Eski konularini ve kv tarzini bildigim icin ben cokta uzerine dusulmemesi taraftariyim o nedenle yorumumda o yonde eli verince kolu kaptiriyorsun sonra isler dahada cigrindan cikiyor
Valla ona da bahane olmuş resmen. Doğrudur o yaştan sonra çalışmak illaki zordur ama insan bu kadar masrafı varken de bir durup düşünürBiz nişanlıyken evlenene kadar çalıştı. Sonra eşim artık çalışma ayıp elalem ne der biz çalışıyoruz zaten dedi çıkardı işten.
Bir alt mesaja cevabını gördüm de, yazık sana. Gercekten yazık.Kalkıp o alacakken 5 kez sordu çay demlendi mi diye. Aah ah. Ben ona öğretirdim ancak evde iki kadın olmasına güveniyor. Biri yapmasa biri yapar nasılsa diyor
Kaç yıllık evlisinİyi akşamlar hanımlar bir çoğunuz beni tanıyor. Özet geçmeye çalışacağım.
Kv ile yaşıyorum 3 yıldır. Bu akşam iftar sofrası toplandı bir yandan ben çayın yanına hamur işi yapıyorum bir yandan makinaya bulaşık diziyorum.
Çay demlendi, atıştırmalıklar pişti. Ben hala mutfak işe boğuşuyorum. Eşime çay verdim geçerken de kv me seslendim çay demlendi diye. (Sebeplerinden biri işim çok ikincisi sigara sadece mutfakta içiliyor ve oda içiyor üçüncüsü ve saklayamayacağım en kuvvetlisi tüm gün çalışıp 7/24 dip dibe olup bir de eve gelince ona hizmet etmek istememem)
Eşim başladı vay götürsene niye öyle dedin bilmem ne. Bende dedim ki abartma, müdahale etme, oturduğun yerden karışma lütfen. Bu uzattıkça uzattı ben de senin annene babana böyle yapıcam a kadar geldi laf.
Tamam dedim ne zaman 7/24 yaşarsın o zaman yaparsın. Çünkü insanlık hali dedim.
Git git deyip durdu bana. Bende zaten yeterince doluyum. Verdim eline pikeyle yastığını bana git deyip durma istiyorsan sen gelme yanıma dedim
Bu sefer evden gitmeye kalktı. Git bakalım döndüğünde neler olacak gör dedim. Gitmedi kaldı.
Velhasıl yani bir çay ikramı bu kadar zor olur mu?
Neden herkes her akşam ayağına çayı benden bekliyor?
Misafir mi o bu evde?
Ne yapmam gerek?
Buyrun sohbete....
Bu dediklerinizi yaptım sen götür işim bitene kadar sohbet et sonra biz otururuz dedim. Yok allah yok. Bu evde herşeyi nyks yapmak zorunda
Insallah dicem de yikilan yuva olmasada vebali olur diye cekiniyorum.....Ben senin sabrın bitince boşanacağını düşünüyorum