Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen 1 damla yeter ya taşmaya, o durum işte. Zaten konu sahibinin diğer konularını okusanız evli kalmasına şaşırırsınız.Esine cay goturduysen ona da verebilirsin
Zaten tüm yükü almissin
Bir cay mi bu kadar sorun oldu sana?
Eşim anlamıyor bir kaç kez çayını al dedim hatta bana da doldurur musun dedim onu bile tepki görüyor. Ya bu akşam masadayız yemek yenmiş eşim yediği tabağı kaldıracak kv yalvarıyor bırak sen otur elleme diye. Bende dedim bırak anne yapsın nolacak eline mi yapışacak dedim. Eşim ona da kızdı mesela
ben s.çtıysam sen topla kocam değil misin deseydinHep götürüyordum ama artık rahatsız olmaya başladım. Adı gibi biliyor bu evde her allahın akşamı çay demleniyor ama asla söylemeden yada ben götürmeden almıyor. Gına geldi artık.
Eşim de turturmuş ayıp ettin, s.çtın batırdın konuşma vs vs
Eşim anlamıyor bir kaç kez çayını al dedim hatta bana da doldurur musun dedim onu bile tepki görüyor. Ya bu akşam masadayız yemek yenmiş eşim yediği tabağı kaldıracak kv yalvarıyor bırak sen otur elleme diye. Bende dedim bırak anne yapsın nolacak eline mi yapışacak dedim. Eşim ona da kızdı mesela
Valla haklisin ben olsam esime de gel cayini al derdim:) siz yine iyisiniz yaniİyi akşamlar hanımlar bir çoğunuz beni tanıyor. Özet geçmeye çalışacağım.
Kv ile yaşıyorum 3 yıldır. Bu akşam iftar sofrası toplandı bir yandan ben çayın yanına hamur işi yapıyorum bir yandan makinaya bulaşık diziyorum.
Çay demlendi, atıştırmalıklar pişti. Ben hala mutfak işe boğuşuyorum. Eşime çay verdim geçerken de kv me seslendim çay demlendi diye. (Sebeplerinden biri işim çok ikincisi sigara sadece mutfakta içiliyor ve oda içiyor üçüncüsü ve saklayamayacağım en kuvvetlisi tüm gün çalışıp 7/24 dip dibe olup bir de eve gelince ona hizmet etmek istememem)
Eşim başladı vay götürsene niye öyle dedin bilmem ne. Bende dedim ki abartma, müdahale etme, oturduğun yerden karışma lütfen. Bu uzattıkça uzattı ben de senin annene babana böyle yapıcam a kadar geldi laf.
Tamam dedim ne zaman 7/24 yaşarsın o zaman yaparsın. Çünkü insanlık hali dedim.
Git git deyip durdu bana. Bende zaten yeterince doluyum. Verdim eline pikeyle yastığını bana git deyip durma istiyorsan sen gelme yanıma dedim
Bu sefer evden gitmeye kalktı. Git bakalım döndüğünde neler olacak gör dedim. Gitmedi kaldı.
Velhasıl yani bir çay ikramı bu kadar zor olur mu?
Neden herkes her akşam ayağına çayı benden bekliyor?
Misafir mi o bu evde?
Ne yapmam gerek?
Buyrun sohbete....
Bakın onu anlatmaya çalışıyorum burada hanımlar bana elden ayaktan düşünce bakmazsın diyor ancak yardıma ihtiyacı yokken bu kadar beklentiye girip benim sabrımı tüketirse elden ayaktan düşünce ona bakacak gücü nasıl bulacağım kendimde?