Cebe gireceğim

Bugünüm harika geçti hayatımdaki sorunları hallettim ve pantolonumun düşecek gibi olmasından mutlu oldum. Spor plates evet vucut esnetmek için sıkılaşmak için iyi fakat benim istediğim daha çok gündelik yaşantıma ayak uyduracak. Boş vaktim neredeyse hiç yok bende gideceğim yerin bir kaç durak öncesinde inip adeta koşarcasına yürüyorum. Vakit buldukça yürüyorum evet hem hoşuma da gidiyor. Ama spora gideceğim bu kesin haftanın 1 günü tam anlamıyla boşum geri kalan günlerim hep yarım saat boşluklarım var yürüyüş bandına da çıkıyorum arada bir şekil kendimi ayarlayacağım

süpersin bu azimle devammm

harıkasınnnn kuzu ,azmettık mı elımızden bır sey kurtulamaz ,gunaydın bu aradaaa yogun tempolu bır gunee daha baslamak uzereyım,alkalı suyumu ıctım,corek otumu yedım,kahvaltı ıstemıyor suan canım dahaaksam taze fasulyeye 2 3 dılım ekmek bana bana yedım valla
Butun gun ıste bır sey yıyemedım cok acıkmıstım

Sabah neden canımız yiyecek bir şey istemez?
Eğer akşam geç yemek yersen sabah bir şey yemek istemezsin.
Eğer geç uyandıysak biyolojik ritim vucut sıcaklığı metabolizma aktivitesinden dolayı canımız o saatte bir şey istemeyebilir.
Tok tutması için başta bir şeyler yenilmişse yine de bir şeylerin yenmesi gerekir. Çünkü vucudun ekmeğe de ihtiyacı vardır mide suyu için yumurtaya da ihtiyacı vardır protein için süt, peynire vs ihtiyacı vardır kalsiyum için.

Bunlar şimdilik aklıma gelenler açıkçası bugün benim de canım bir şey yemek istemedi ama bir haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek ve peynir yedim. Öğle yemeğimi yine geçiştiricilerle yaptım malesef tempodan dolayı. Mutlu günler canlarım

bende bi bardak süt içtim çıktım ,özel günümdeyim bir de iştahım kesiliyor böyle olunca nedenini hiç bilmiyorum ,annemde tam tersi doymak bilmiyor

merhaba kızlar bugün arife orucu tuttum.1 diyet ekmek,3 çatal makrna,domatesli yumurta,1 turp şimdi de çay içmeye dvam ediyorum. bayramınızı canı gönülden kutlarım. inşallah herşeyin hayırlısı olur hakkımız da. aman aman dikkat edelim de tatlılardan uzak duralım

Allah kabul etsin canım yarın görüşemezsek bayramınızı bende kutluyorum. Çok yemek yok

bize bayramda çok gelen giden olmuyor diye anneme resmen tatlı yaptırmadım ,azıcık bir şey aldı onuda asla yedirmez ,gelene ne vercem ben diye hahaa işi garantiye aldım bu arada allah kabul etsin kuşumm nice bayramlara oruçlara inş

Allah razı olsun canlarım sağolun.güzelce zayıflayalım seneye gelen misafirler vayy kız ne güzel olmuşsun nasıl verdin kiloları dedirteceğiz bunedenle tatlıdan uzak duruyoruuz. bu ay 68 i görmek istiyorum. aferim kız sana-- mne19 tatlı işini kökten halletmişsin

Et güzel ama abartmadım 2 tane de baklava yedim 2 gün içinde. Sadece yeme düzenim bozuldu sabah öğle akşam birbirine girdi kilo almak yoook bu ay sonuna geldiğimde bende o kiloda olmak istiyorum çok durmadı mı sizce de kilom?

Bugün diyetim güzel geçti yürüdüm ve et yemedim hiç olmazsa bir gün vucudum arınsın dedim bu ay sonu çok mutlu olmak istiyorum

Merhaba ben pek iyi değilim dünden beri tansiyonum oynadı 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum.yediklerim ağzımda büyüyor midem bulanacak gibi oluyorum ve koca bi başağrısı. Düzensiz beslendim denebilir ama çok kalorili şeyler tüketmedim.oteldeyiz ama standart kahvalyımı yapıyorum 1 dilim ekmek yedim hep.peynir zeytin domates yumurta dışında bişey almadım tabağıma Tatil içinde yarım kase puding, yarım şambalı bir dilim kavun yedim.asitli içecek yerine çay.

Canım çok geçmiş olsun. Yer değişikliği yapar hiç bir şey yemeden olmaz. Şuan iyi misin?

Nasılsınız moraller nasıl ? Çok şiştiğimi hissediyorum ama tartılmayacağım korkuyorum yarın bu yaptıklarımın yanına maydanoz suyu içicem şişkinliğim gitsin diye. Bu aralar şekerli yedim malesef ama yarın olmayacak

Siz yazmayınca desteksiz hissediyorum yapamayacağım gibi umarım kısa zamanda yazarsınız

Siz yazmayınca desteksiz hissediyorum yapamayacağım gibi umarım kısa zamanda yazarsınız
ay sorma ya bende cok abarttım yeme işini , nasıl dengelıcem hıc de bılmıyorum bir de bayram sonrasına işler birikti etti derken yazamadım canım ya kusura bakma ama cıdden desteksı hısedınce ınsanın şevki kırılıyor

kızlar günaydınnnnnn bugün pek bi moralli başladım güne hayırdır inş şarkılar falan söylüyorum kahvaltıda neler yiyorsunuz bakalımmm ? ben bugün arkadaşlarımla buluşucam acaba brunch gibi bir şey mi yapsam yoksa evde yiyip çıkıp orda bir şeyler mi içsem bilemedim
ayrıca dokuzlu çay,sarımsak çayı içiyorum şu an ha kızlar birde zencefil,zerdeçal,tarçınlı bir kür buldum onu yapıcam.
İbrahim saraçoğlunun lahanalı detoksu var bir de onuda yapsam mı kızlar çok mu gelir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...le-pilates-yaparak-zayifliyorum.756714/page-9
bir de burda ki videoları yapıyorum kızlar hergün her bölgeyi çalıştırmaya gayret ediyorummm

Canlarım iyleştim aranıza döndüm.şu iki gündür çok yedim hiç hareket etmedim.ama yarından itibaren bu ayı güzel bitirmeye çalışacağım.sizlerle yola devam

Süpersin böyle devam canım.ama çok fazla her otu karıştırıp içme.faydandan çok zararı olabilir değilmi on a diet bu konuda senin diyeceklerin vardır.spor yapma aşkına hayranım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…