ay stres her şeyin sorumlusu valla , bende gece uyurken yüzümü, dudaklarımı falan yoluyordum hep pkıyatrıste gıttım ılac vs verdı stresten rem uykusu bozukluğu gelişmiş , rahat uyumamı saglayan ılaclar ıcıyorum ama ne kdr etkılı tartısılır resmen kanatıp acısına uyanıyorum yaDoktor stresten dedi Teşekkürler canlarım
aaaa çok ilgimi çekti bu biraz baktımda , iyice araştırıp öğreneyim bakalım sağol kuzucum , bende kundalini yoga yapmaya başlamıştım bir kaç gündür enerji akışını düzenleyen bir yoga türüymüş ama onuda videolardan yapıyorum dogru oluyor mudur bılmıyorum aslında yoga dıyınce etrafımdakıler dalga gecıyr hepte bana cok sıcak ve dıngın gelıyor bı kurs bulsam keşkeStres başa bela arkadaşlar sakinleşmesini arınmanın stresi azaltmanın yollarını bulmamız gerekiyor.ben de stresin baskısını güçlü hissediyorum Üzerimde. Kendini rahat ve dinç hissettiğin bir zaman EFT Tekniği diye aratırsan ilginç bilgiler edinebilirsiniz.daha sonra doktoruna danışarak gerekirse başka bi yerde eft yi veya başka bir terapi yönteminin yararını görebilirsin.
sen onlara aldırış etme bebeğim kendin için en doğrusunu yapıyorsun araştırıp uygulamaya çalışıyorsun.aaaa çok ilgimi çekti bu biraz baktımda , iyice araştırıp öğreneyim bakalım sağol kuzucum , bende kundalini yoga yapmaya başlamıştım bir kaç gündür enerji akışını düzenleyen bir yoga türüymüş ama onuda videolardan yapıyorum dogru oluyor mudur bılmıyorum aslında yoga dıyınce etrafımdakıler dalga gecıyr hepte bana cok sıcak ve dıngın gelıyor bı kurs bulsam keşke
doğru diyorsun aslında millete neyse istediğimi yaparım yani , valla bu eft işi için de çok sağol bi kaynak falan olursada yaz bana özelden burda belkı paylasşmak yasaktır falan dıe özel dedim , benım cıdden ılgımı cektısen onlara aldırış etme bebeğim kendin için en doğrusunu yapıyorsun araştırıp uygulamaya çalışıyorsun.
Bilgisayarım da EFT klasörüm var yarın eve geldiğim de yollayacağım canım.doğru diyorsun aslında millete neyse istediğimi yaparım yani , valla bu eft işi için de çok sağol bi kaynak falan olursada yaz bana özelden burda belkı paylasşmak yasaktır falan dıe özel dedim , benım cıdden ılgımı cektı
kızlarrrr nasılsınız napıyorsunuzzzz ?Yarından itibaren günlüğüme daha çok vakit ayırmaya karar verdim
kuzu açıkçası benim diyette iyi gitmiyor herlde biraz inceldim die yiyorum ypmamam lazım bugün akşam hemen toparlıcam yemekte , yarında o toparlamayala devam etmem lazım , yoksa ıstedıgım kadar ugrasayım spor falan yedıkce alırım yanı , bıraz vucut dırencı mı dusuyor noluyor anlamıyorumm. dene bakalım kuzum hosuna gıderse yap ben cok ısterım baya etkılı harekeler cunku , eft ıcınde ayrıca tesekkur ederım bebegımmm ,ılgımı cektı cıdden ve ıhtıyacım va kesınlıkleMerhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum nasılsınız napoyorsunuz. Benim diyet pek iyi gitmiyor zaman zaman bozuyorum. Bugün de bozacağım arkadaşlarla uzun bi zamandır buluşmadık ve illa Waffle yemeye gideceğiz dediler. Ayy diyetteyim falan diyemedim çünkü kendimi bildim bileli diyet muhabbeti yapıyorum bugün yapmayacağım yiyeceğim akşam hafif bişiler atıştıracağım.haftada 2 gün yürüyüş yapacağım ayrıca mne19 paylaştığın pilatesleri yapmaya karar verdim vücudum alıştığı için uzun zamandır yaptığım pilates hareketlerine tepki vermiyor.kuzum vakit bulamadım eft dosyasını atmaya özürdilerim kuzum.ama bu akşam ilk işim göndermek olcak unuttuğumu sanma.mutlu huzurlu güpgüzel günler Kuzucuklar
ahaha yukarda yemeyım toparlayım dedım şu an waffle mı yesem bende yaaa oldum hahahahWaffle mı? Benim düşüncem şu yönde yemeyip psikolojik bir bozukluk bırakıcağına her gün yediğin bir şey olmadığı için bugün ödül günün olsun. Zevkle ye canım benim hiç huzurunu kaçırma. Gelen ve giden eşit olursa sorun olmaz spor yaparsın tamamlarsın onu.
kuzu bende hazır makarna soslarından alıp güzel bi makarna yedim vallahi hahaAyyy ayyy kızlar itiraf ediyorum bir de waffle üzerine pisboğazlık edip kumbir yedik.ya işte kızlar ne yedim neyedim ama yarından sonra ay sonuna kadar ağzıma bant atcam sanrımsiz siz olun ben gibi yapıp yemeyiiin.ben yaptım siz yapmayınn
muhtemelenAkşama kadar harika bir diyet yaptım sonra dayanamadım ve pasta yedim. Sanırım bugün dünya diyet bozma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?