Cebe gireceğim

Bence hala pes edip tamamiyle bırakmamızda güzel
Yiyeceklerim genelde aynı devam ediyor sporu da birkaç durak öncesi inip yürüyorum. Bir daha ki yaza kesin fit olucağızzzz

Bence hala pes edip tamamiyle bırakmamızda güzel
Yiyeceklerim genelde aynı devam ediyor sporu da birkaç durak öncesi inip yürüyorum. Bir daha ki yaza kesin fit olucağızzzz

vazgeçmek gibi bi seçeneği reddediyorum :) seneye düşünsene mayısta incecik olmuşuz çok istediğimiz bir elbise harika duruyor üzerimizde.işte o zaman iyi ki vazgeçmedim başardım diyeceğiz inşallah. bu ay sonuna 5 gün kaldı ve hedefe ulaşmaya çalışacağım ulaşmasam da yaklaşsam o da kabulüm:) bugün sabaha 1 yeşil elma ile başladım. kahvaltım klasik her zaman ki gibi :) öğlen dışarıdaydım yanıma aldığım 3 diyet bisküvimi arkadaşlarla paylaşınca payıma bir tane düştü.eve yeni geldim anneciğimin yaptığı yemeği yemeyi düşünmüyorum. salata yiyeceğim :)

merhaba canım napıyosun bi sen bi ben kaldık sayfa da diyete bugün çok güzel dvam ettim.akşam için çok güzel bi yemek yaptım keşke resmini çekseydim çok doyurucu.şöyle yaptım küçük 1 patates ve bir kabağı ince ince doğradım teflonda az suda haşladım. annemin yaptığı şişe domatesten 3 yemek kaşığı başka bi teflona aldım.1 tatlı kaşığı biber salçası ekledim.1 sarımsak doğrayarak çok lezzetli yağsız sos elde ettim. sanırım bi kaç gün arayla bu tarifi yapıp yerim :) sabah ise 1 yeşil elma 1 kupa çay içtim sadece. öğlen 1 tatlı kaşığayakın zeytin yağında yumurta pişirdim 1 dilim diyet ekmek 2 kaşık yoğurtla yiidiiim :) spor yok ama mutfağın banyonun fayanslarını sildim kollarım çalıştı bi şekilde kendimize gaz vererek yola devam etmeliyiz. bayram da tatile gideceğiz kara kara düşünüyorum diyetimi nasıl koruyacağım diye.sen gerçekten tatili başarı ile geçirdin diyetini bozmadın. darısı başıma

Merhaba özlemişim buraya yazmaya fırsatım olmadı. Benim sabah kahvaltım hep aynı oldu ekmeksiz yaşamak zorundayım bu aralar peynir zeytin bir çay kaşığı pekmez yiyorum yeşil çaysız olmaz onu içiyorum öğlen normal yiceklerden ekmeksiz yiyorum köfte olabilir tavuk olabilir sebze olabilir çorba mutlaka var öğlen de akşamda. Akşam sebze yiyorum genelde bir şey bulamıyorsam salata. Doktorum her akşam bir maden suyu iç dedi değerlerim düzelsin diye. İçiyorum. Sana da tavsiye ediyorum. Bu arada yemeğin leziz gibi geldi keşke fotoğrafını çekseydin merak ettim doğrusu. Kilo almadım ama vermedim de. Bayramdan hiç korkmuyorum. Biz emeklemiyoruz artık yürüyoruz bu yolda. Emeklesek ayağa kalkmaya çalışır yine yavaşlarız ama yürüyoruz hızlıyız sadece arada düşüyoruz. Ben hissediyorum olacak bu iş

Günaydııınlar caniiim musmutlu hafta sonları :) iyi olmana sevindim o yağlarımızı yakcazz zeten en yakın zamanda

Günaydııınlar caniiim musmutlu hafta sonları :) iyi olmana sevindim o yağlarımızı yakcazz zeten en yakın zamanda
Hareket yapıyor musun bilmiyorum ama benim artık hareketlenmem lazım bir kaç durak önce inip yürüyorum ama yeterli değil bence

Hareket yapıyor musun bilmiyorum ama benim artık hareketlenmem lazım bir kaç durak önce inip yürüyorum ama yeterli değil bence
ne yazık ki hiç hareket etmiyorum bu nedenle hızlanmıyor kilo kaybımız.plan yapmamız lazım.haftaya okula gitmeye başlayacağım okula uydurup bi spor saati ayarlamalıyım kendime.sporsuz olmuyor.sıkılaşmak için şart gerçekten. günde 1 saat yapsak yeter.spor işini halletmeliyiz.
kahvaltıda biraz cozuttum ama iyi geldi
yarım gevrek bal peynir çemen yedim arkadaşın gelin mevlüdü vardı bu öğlen için gitmedim sırf kendimi tutamam diye
öğlen ve akşam çok hafif şeyler yemeliyim. hafta sonları herkes evde olunca kahvaltıyı tutamıyorum

Senle çok benziyoruz yaşam tarzı olarak. Zumba yapmak istiyorum ama bulamadım yer

zumba çok eğlenceli görünüyor gerçekten. sporu evde yapmak istiyorum pilates bisiklet trabolin yapma şansım var.ah bi başlasam .kendimi iyi hissedicem. dün akşam az yedim. bugün de fena sayılmazdı. eylül 1 de bu yolla başlamıştım yazını görmüştüm. :) her gün yazmaya gayret ettim.
başlangıç kilom :76 şuan:72.300. hedef:65.
bu ay 70i görmek isterdim ama mümkün değilmiş anladım :)
bu da fena sayılmaz sanırım 3.700

:) Teşekkür ederim on a dietcim umarım hedeflerimize sabırla kararlılıkla ulaşırız.bazen karamsarlığa düşüyorum ama vazgeçmeyi asla düşünmüyorum yavaş yavaş emin adımlarla şok diyetler uygulamadan az yemeği öğrenerek ilerliyoruz.yarın ki bildirimini merak içinde bekliyorum.güzel mutlu bir güne uyanman dileği ile

Olsun canım gayet iyi kilon daha önümüzde çok zaman var.mayısa kadar vakit veriyorum kendime bu süre içerisinde böyle gidersek ulaşırız.Ben de en son düştüğüm kilodayım daha altı olmadı.yeni bir aya başlayacağız insallah 70 ilk önce görelim.

dün diyet listem iyiydi.bugün sabahtan iki dersim vardı biri iptal olmuştu.gittim geldim.yolda acıktım bir tane diyet bisküvi yedim.eve geldiğimde bir dilim diyet ekmek biraz peynir yarım bardağa yakın lipton ıce tea içtim.bu aralar canım çok soğuk çay istiyor abartmamaya çalışıyorum.öğlen arkadaşıma gideceğim yaptıklarından az yersem ne ala :)

Bu aralar sıkıntım var ona rağmen bozmak istemiyorum çünkü bozarsam arkası kesilmeyecek belli

itiraf ediyorum az yemek öyle dursun keyifli keyifli hepsinden yedim. kısır ağlayan pasta sigara böreği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…