- 1 Eylül 2014
- 167
- 70
- 38
Bu aralar sıkıntım var ona rağmen bozmak istemiyorum çünkü bozarsam arkası kesilmeyecek belli[/QUOT
Yeni arkadaş görmek moralimi düzeltti elifsaydamkızlar aranıza katılmak istiyorum bende başlangıç kilom 75 hedef 60 bir haftadır diyet ,spor ve bıtkısel caylarla ılerlemeye devam edıyorummm
Senin yorumların sayesinde durmadım bıkmadım. Kabızlık problemim çözüldü eve gidip bakıcam kiloma yine aynı çıkarsam üzülmem yavaş olacak güç olacak ama ben yılmayacağımon a diet --- canım benim bugün günlüğü açalı 30 gün olmuş yola başladığımız gün.canı yürekten tekrar teşekkür ederim onca yer var ama burası bizim sayfamız oldu. samimiyetin desteğin için çok teşekkürler. 1. ayımız kutlu olsunahh bir de tuba olaydı ne güzel olurdu.tuba okursan eğer seni özlediğimizi unutma keşke sende burda olsaydın arkadaşım
Tesekkur ederım kuşumm, sabahı heycanla beklıyoruzzz,ben daha trtılmadım 2.haftayı beklıyorummmYeni arkadaş görmek moralimi düzeltti elifsaydam
Hoşgeldin arkadaşım biz burada arkadaştan çok aile olduk gibi hissediyorum onun için ailene hoşgeldin diyerek tekrarlamak istiyorum.
Senin yorumların sayesinde durmadım bıkmadım. Kabızlık problemim çözüldü eve gidip bakıcam kiloma yine aynı çıkarsam üzülmem yavaş olacak güç olacak ama ben yılmayacağım
kesinlikle haklısın canımoley çok güzel ,diyet ve spor yaparken en önemli şey motivasyon ve destek yoksa çöküyor insan morali bozuluyor Eki Görüntüle 1258717 sonrada boyle bır kısır döngüye giriyor
olsun yarın biraz dikkatle ve biraz sporla kapatırsın arayı canın istedi ki yedin , ama aldığın kaloriyı yakmazsan göbek popo selam verırayyy ayyy kızlar çok yedim utanıyorum yediklerimi yazmaya o derece. ama toparlayacağım söz. bayramda kendime hakim olmam gerekiyor. sonrasında güzel diyet yapacağıma inanıyorum ama bayram dan korkuyorm
ayyy doğru diyosun vermesinler selam istemiyorumolsun yarın biraz dikkatle ve biraz sporla kapatırsın arayı canın istedi ki yedin , ama aldığın kaloriyı yakmazsan göbek popo selam verır
sen spor yapıyor musun kuzu ya da ne yapıyorsun ?ayyy doğru diyosun vermesinler selam istemiyorumyeterince var
ben spor yaptıkça iştahım kesiliyor ya ,acıkmam gerekmez mi ? ya da beynim diyor bu kadar yoruluyorsun yeme zalımın kızıBayramda çok yiyen bizden değildirrr
Spora yeni mi başladın? Ne yapıyorsun spor olarak?ben spor yaptıkça iştahım kesiliyor ya ,acıkmam gerekmez mi ? ya da beynim diyor bu kadar yoruluyorsun yeme zalımın kızı
gunaydınnnSpora yeni mi başladın? Ne yapıyorsun spor olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?