- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.271
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuları karıştırmıyorsam illa düğün isteyen erkek tarafıydıdaha bu nedenle erteledi erkek tarafı önceki konudan böyle hatırlıyorum yanlışlara düzeltir misinBir umut, düğün masrafından yırtardı belki :)
Yapacak birşey yok, ortalığın durulmasını sakince beklemekten başka.
Cehennemin dibini işaret ettiyse, o da gelmeden çıkmayın bakalım.
Niye siz el üstünde tutulmalısınız prenses misiniz? Bu durumda nişanliniz da prens olmalı e o da el üstünde tutulmalı?
Durup dururken kavga çıkarmışsınız söylediği şey hoş değil evet telafi etmesi gerekiyor ama el üstünde tutulmaniz gerektiği için değil hatalı konuştuğu için.
Sizin de onu sebepsizce cimrilikle itham ettiğiniz için özür dilemeniz gerekiyor. İlk adımı ondan bekleyin bence. Tabi ayrılmayacaksanız. Ve "el üstünde tutulmaliyim etrafımda pervane olunmalı" gibi düşünceleri devam ettirirseniz daha çok sorun yaşarsınız.
Ya konu , benim sorum düğün müKarantinadan sonra olan düğüne aklı olan çok uzun zaman katılmaz. Adam Haklı.
Milletin anası babası evladı öldü. Karantina bitti hadi bayram yapalım mı diyecek herkes.
günde yüzlerce kişi ölüyor
Bu ne rahatlık yav ne düğünü ne
O zaman nişanlınıza da o değeri verin.evet ben kendimi o değerde görüyorum. Prensesim.
He yok o şu manada dedi onu, hani nikahlar şuan izleyicisiz yapılıyor ya. Normal zamanda olduğu gibi yapılsa bile bize yeter dedi. Ben de ona karşılık dedim. Normal zamanda olduğu gibi her isteyenin girebileceği bir nikah salonu olursa pekala düğün salonu da olur. Ne farkı var o yüzden dedim düğünden mi kaçıyorsunNikahlar zaten serbest kimse gelmeden yapılıyor ama düğünler kalabalık olduğu için yasak hani demişsiniz,ya nikah serbest olursa düğünde olur diye öyle birşey yok düğün yasak nikah yapılıyor nişanlınız hiç olmazsa nikah yaparız demiş düğün yapmayız dememiş ki zaten yaz sonuna durumlar belli olur niye düğünden kaçıyorsun diye suçladığınızı anlamasım gereksiz olmuş