“ Cehennemin dibine “ dese ?

Ben ikinize de hak veremedim. Onun düşüncesi mantıklı ama sonrasında söyledikleri hoş değil, sizin de tartışma çıkarmanız.

Daha önce düğün isteyen oymuş, durup dururken masraftan kaçmakla itham etmişsiniz yani.

Nişanlıyız el üstünde tutulmam lazım diyorsunuz da, siz de adamı el üstünde tutmuyorsunuz pek. Bence nişanlınız da daha şimdiden her fikrimde olay çıkarıyor diye düşünebilir.

İlişki de tek değer görmesi gereken kişi sizmişsiniz gibi davranırsanız, üzülürsünüz.

Adamda öfke kontrolü yok diğer şeyler önemli değil ama bu büyük bir sorun bence ortada bişey yokken sizi konusturmayacak derecede sinirlenmesi normal değil sinirli adamla evlilik çekilmez bu konu üstünde durun derim.

Peki daha sonra bunu hangi anlamda söylediğini açıklarsa düşüncen ne olacak?
Buna benzer sebep den sözü bozulan biri olarak soruyorum😁

Öfke kontrolü yok. O kadae önemli bir dert ki bu. Düğün nikah değil de bu adam ile hayat kurulur mu düşünün. Öfke kontrolü olmayan bir adamdan boşanan bir kadın olarak yazıyorum.

Yani cicim aylari, bu kiz el ustunde tutulmali falan yazilmis ama iliskiler karsilikli. Bu adam da bir insan, aziz degil peygamber degil ki hicbir seye sinirlenmesin. Adam zaten dugun isteyen tarafmis, masraftan kacindigi yok konu sahibesi ustune gittikce gitmis cimri de demis ama alakasi yok ki. Adam da ne yapsam memnun olmuyorsun cehennem ol demis, yani patlamis sinirden. Insanlari son noktaya getirip sinirden patlatiyorsunuz sonra da niye sinirlendi ... adam normal tepki vermis.

ne küçümsenecek ne ayrılmaya değecek bir cümle değil.konuşursunuz sakince.ama siz aramayın bırakın o arasın sizi

adamın çok istediği bir şey var ve sizinle evlenmek. Elinde olmayan sebeplerle bu erteleniyor, o da kendini avutuyor en azından nikah yaparız bir an önce kavuşuruz diye düşünüyor. Siz de aslında sadece nikah isterken onun istemesiyle düğüne evet demişsiniz önceden, yani düğünü zaten adam normal şartlarda isterken adamı düğün masrafından mı çekiniyorsun diye saçma bir şekilde itham etmişsiniz onun da bu psikolojide patlama noktası olmuş. Öfke problemi olduğunu düşünmüyorum şu ortamda eve hapsolmuşken hangimizin yok ki, canın cehenneme ifadesi de of çok da umrumdaydı anlamında kullanılmış bence

Bir umut, düğün masrafından yırtardı belki :)
Yapacak birşey yok, ortalığın durulmasını sakince beklemekten başka.
Cehennemin dibini işaret ettiyse, o da gelmeden çıkmayın bakalım.
Konuları karıştırmıyorsam illa düğün isteyen erkek tarafıydıdaha bu nedenle erteledi erkek tarafı önceki konudan böyle hatırlıyorum yanlışlara düzeltir misin Ceyl_an Ceyl_an

Düğünü isteyen siz değil nişanlınızmış şöyle düşünmüş olabilir..zaten bunu isteyen bendim durum sebebiyle beklemeden nikahla evlenebiliriz bu şekil düşünüp söylemesi normal geldi bana..

Nikahlar zaten serbest kimse gelmeden yapılıyor ama düğünler kalabalık olduğu için yasak hani demişsiniz,ya nikah serbest olursa düğünde olur diye öyle birşey yok düğün yasak nikah yapılıyor nişanlınız hiç olmazsa nikah yaparız demiş düğün yapmayız dememiş ki zaten yaz sonuna durumlar belli olur niye düğünden kaçıyorsun diye suçladığınızı anlamasım gereksiz olmuş

Karantinadan sonra olan düğüne aklı olan çok uzun zaman katılmaz. Adam Haklı.
Milletin anası babası evladı öldü. Karantina bitti hadi bayram yapalım mı diyecek herkes.
günde yüzlerce kişi ölüyor
Bu ne rahatlık yav ne düğünü ne

Niye siz el üstünde tutulmalısınız prenses misiniz? Bu durumda nişanliniz da prens olmalı e o da el üstünde tutulmalı?

Durup dururken kavga çıkarmışsınız söylediği şey hoş değil evet telafi etmesi gerekiyor ama el üstünde tutulmaniz gerektiği için değil hatalı konuştuğu için.

Sizin de onu sebepsizce cimrilikle itham ettiğiniz için özür dilemeniz gerekiyor. İlk adımı ondan bekleyin bence. Tabi ayrılmayacaksanız. Ve "el üstünde tutulmaliyim etrafımda pervane olunmalı" gibi düşünceleri devam ettirirseniz daha çok sorun yaşarsınız.

Niye siz el üstünde tutulmalısınız prenses misiniz? Bu durumda nişanliniz da prens olmalı e o da el üstünde tutulmalı?

Durup dururken kavga çıkarmışsınız söylediği şey hoş değil evet telafi etmesi gerekiyor ama el üstünde tutulmaniz gerektiği için değil hatalı konuştuğu için.

Sizin de onu sebepsizce cimrilikle itham ettiğiniz için özür dilemeniz gerekiyor. İlk adımı ondan bekleyin bence. Tabi ayrılmayacaksanız. Ve "el üstünde tutulmaliyim etrafımda pervane olunmalı" gibi düşünceleri devam ettirirseniz daha çok sorun yaşarsınız.

evet ben kendimi o değerde görüyorum. Prensesim.

Karantinadan sonra olan düğüne aklı olan çok uzun zaman katılmaz. Adam Haklı.
Milletin anası babası evladı öldü. Karantina bitti hadi bayram yapalım mı diyecek herkes.
günde yüzlerce kişi ölüyor
Bu ne rahatlık yav ne düğünü ne
Ya konu , benim sorum düğün mü 😂😂😂😂
Sorduğum şeyin bunla ne alakası var ? Ben söylediği şey üzerinden bir soru sordum. Düğün oldu olmadı falan gibisinden bir yorum yapmadım. Açıklayıcı olsun diye geçen konuşmayı yazdım. Salt cehennemin dibine dedi de yazabilirdim. Çünkü sorum o onunla alakalı

düğunden kacmakla alakasi yok gibi geldi bana.
sonucta dugun isteyende kendisiymiş ilk başta.
bana siz biraz kavga etmeye tartismaya yer aramişsiniz sinirleriniz bozukmuş gibi geldi.

evet ben kendimi o değerde görüyorum. Prensesim.
O zaman nişanlınıza da o değeri verin.
"Nişanlıyız şu günlerde birbirimizi yıpratmamalıyız" demek başka "Ben prensesim beni el üstünde tutsun" demek başka.
He yok ben böyle istiyorum diyorsanız ayrılın çünkü karşınızdaki kişi ömür boyu sizi pışpışlayacak birine benzemiyor. Öyle biri var mıdır o da ayrı bi mevzu tabi.

Nikahlar zaten serbest kimse gelmeden yapılıyor ama düğünler kalabalık olduğu için yasak hani demişsiniz,ya nikah serbest olursa düğünde olur diye öyle birşey yok düğün yasak nikah yapılıyor nişanlınız hiç olmazsa nikah yaparız demiş düğün yapmayız dememiş ki zaten yaz sonuna durumlar belli olur niye düğünden kaçıyorsun diye suçladığınızı anlamasım gereksiz olmuş
He yok o şu manada dedi onu, hani nikahlar şuan izleyicisiz yapılıyor ya. Normal zamanda olduğu gibi yapılsa bile bize yeter dedi. Ben de ona karşılık dedim. Normal zamanda olduğu gibi her isteyenin girebileceği bir nikah salonu olursa pekala düğün salonu da olur. Ne farkı var o yüzden dedim düğünden mi kaçıyorsun

Back
X