çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

daybuydaydan verdiğimiz siparişlerin biri 2 gündür kargoda istanbul turu atıyo sinir oldum
makyaj çantası gelen varmı

benim kide 2 gündür gelmiyordu iş yerine bugün kargo gelmiş aracın oraya gittim baktım arkada daybuyday kutusu o benim kargom onu istiyorum diyorum adama oda diyo öğleden sonraki sevkiyatta teslim edicem onu dedim olmaz öyle şey şimdi ver falan adam dayanamdı verdi sonunda kargomu

avatarını değişmişsin jessica alba hayranısın heral ünlüleri avatar yapanların yorumlarını okurken o kişi o ünlüye benziyormuş gibi geliyo bana yaa

inanırmısın banada hep öyle geliyor evet jessica albayı seviyorum inci tanesi gibi kadın her yönden güzel keşke ona benzeydim:)

benim daybuyday siparişlerimin birkısmıda geldi bugüünnn çantalarımm :) hepsi çok güzel ben bu kadar güzel olucaanı beklemiyodum alırken, kaliteli gerçekten :) 4 koli birden gelince bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam ama daha bitmedi ....

banada keşke hepsi birden gelse
1 i kargo kargo dolaşıyo 5 tanesi tedarik sürecinde yıllık takı alışverişmi yaptım

Son düzenleme:

banada keşke hepsi birden gelse
1 i kargo kargo dolaşıyo 5 tanesi tedarik sürecinde yıllık takı alışverişmi yaptım

bende takı aldım onlar gelmedi daha, oğluşumun oyuncaklarıda gelmedi beklemedeyim bide markafoniden gelicek hala bir paket var ama ne zaman göndericekler bakalım :44:
birkaçtane gelince hakikaten mutlu oluyo insan aç aç bitmedi, küçücük oğlum bile merakla seyretti ne çıkıcak içinden diye alışveriş yapmak çok eğlenceliiiiii.. bide dün hepsiburadadan yatak örtülü komple set aldım, heyecanla onu bekliyorum 50tl bonusum vardı onu kullandım.. önce o gelsinnnn

ya obur topıkte bu topıge bakın anlarsınız demısler ama okuyorum 1 saattır.herkes onu aldım bunu aldım 90 krusa 1.80 e ee ama nasıl oldgunu anlayamıyorum ben.bnada soyleyın lutfen bu daybuydayadan nasıl okadar ucuza alıyosunuz

canım 1 günlüğüne kargo bedav yaptı.fikirmetrede anket doldurudğunda daybudaydan 10 tl hediye çeki verdi.herkes o 10 tl ile limit olmadığı için 10.90 a bi sürü şey aldı çek kullanılınca 10 tl düş 90 kuruşa kargo dahil geldi

benim aldıklarım bunlar
Eki Görüntüle 399646

canım fikirmetre diye bir site var oraya üye olup anketi doldurunca daybuyday 10tl hediye çeki veriyo, sende o çeki kargo bedava gününde kullanıyosun 10tl ve üstü harcamada.. işte böyle..

takılar tedarikte o zaman rahatladım
markafoni geldi benim siparişler 1 hafta içinde :26:
ay yavrum sen ondan heyecanlı
ya benim hepsiburadadan daha hediye çekim yok

çok güzel bende o siyah bilekliğin beyazını beğenmiştim ama 9,90 dı alamadım. o mavi makyaj çantasından aldım bende bugün geldi çok şık..

takılar tedarikte o zaman rahatladım
markafoni geldi benim siparişler 1 hafta içinde :26:
ay yavrum sen ondan heyecanlı
ya benim hepsiburadadan daha hediye çekim yok

hepsiburadadan hediye çekim yoktu ya, garanti bonus kartımda vardı, kartı kapatıcam dedim hediye bonus verdiler kapatmayın die hepsiburadada bonusları kullanabiliyosun

çok güzel bende o siyah bilekliğin beyazını beğenmiştim ama 9,90 dı alamadım. o mavi makyaj çantasından aldım bende bugün geldi çok şık..

benim şimdi söz nişan durumları olucak dedim bide ağır bişey olsun kolyesini aldım canım ben 10.90 dı

hepsiburadadan hediye çekim yoktu ya, garanti bonus kartımda vardı, kartı kapatıcam dedim hediye bonus verdiler kapatmayın die hepsiburadada bonusları kullanabiliyosun

aaa bak bunu bilmiyodum saol canım

Makyaj çantaları göründüğünden daha kaliteliymiş Bu kadarını beklemiyordum . Üç rengini de almıştım Pembe , Kırmızı , Lacivert

Daybuyday fikirmetre de patlamış sayemizde (sanırım).. Çekler için telefonla onay istiyormuş falan, ben henüz denemedim ama..

Burda neyi çok fazla konuşsak talan oluyo site, sonra da bir nevi patlıyo kampanyalar Kızlar sosyal gruplar falan vardı burda, öyle birşey de ayarlamak lazım, sadece gruba üyelerin görebileceği şekilde, böyle çok avantajlı ve iptal olması muhtemel şeyleri orada paylaşsak :18:

Bir de benim de geldi kargolarımın bi kısmı, hepsi süper, hele plaj çantası o kadar hoşuma gitti ki, neden bi tane aldım diye kahroldum Daybuyday i seviyorum

yaaa kargo geldi demeyin sinirlerim zıplıyo benim kargo 2 gündür gezmede
bu çek sayfasını daha keşfedemeliler bence üye olmayanlar

daybuyday da kargo bedava kısa aralıklarla oluyomu yokda kırk yılda bir mi ayda bir olurmu ki ay bi ben bişey alamadım para var cüzdan yok cüzdan var para yok hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…