avatarını değişmişsin jessica alba hayranısın heralünlüleri avatar yapanların yorumlarını okurken o kişi o ünlüye benziyormuş gibi geliyo bana yaa
benim daybuyday siparişlerimin birkısmıda geldi bugüünnn çantalarımm :) hepsi çok güzel ben bu kadar güzel olucaanı beklemiyodum alırken, kaliteli gerçekten :) 4 koli birden gelince bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamamama daha bitmedi ....
banada keşke hepsi birden gelse
1 i kargo kargo dolaşıyo 5 tanesi tedarik sürecinde yıllık takı alışverişmi yaptım
ya obur topıkte bu topıge bakın anlarsınız demısler ama okuyorum 1 saattır.herkes onu aldım bunu aldım 90 krusa 1.80 e ee ama nasıl oldgunu anlayamıyorum ben.bnada soyleyın lutfen bu daybuydayadan nasıl okadar ucuza alıyosunuz
bende takı aldım onlar gelmedi daha, oğluşumun oyuncaklarıda gelmedi beklemedeyim bide markafoniden gelicek hala bir paket var ama ne zaman göndericekler bakalım :44:
birkaçtane gelince hakikaten mutlu oluyo insanaç aç bitmedi, küçücük oğlum bile merakla seyretti ne çıkıcak içinden diye alışveriş yapmak çok eğlenceliiiiii.. bide dün hepsiburadadan yatak örtülü komple set aldım, heyecanla onu bekliyorum 50tl bonusum vardı onu kullandım.. önce o gelsinnnn
canım 1 günlüğüne kargo bedav yaptı.fikirmetrede anket doldurudğunda daybudaydan 10 tl hediye çeki verdi.herkes o 10 tl ile limit olmadığı için 10.90 a bi sürü şey aldı çek kullanılınca 10 tl düş 90 kuruşa kargo dahil geldi
benim aldıklarım bunlar
Eki Görüntüle 399643 Eki Görüntüle 399644 Eki Görüntüle 399645 Eki Görüntüle 399646 Eki Görüntüle 399647 Eki Görüntüle 399648
takılar tedarikte o zaman rahatladım
markafoni geldi benim siparişler 1 hafta içinde :26:
ay yavrum sen ondan heyecanlı
ya benim hepsiburadadan daha hediye çekim yok
çok güzel bende o siyah bilekliğin beyazını beğenmiştim ama 9,90 dı alamadım. o mavi makyaj çantasından aldım bende bugün geldi çok şık..
hepsiburadadan hediye çekim yoktu ya, garanti bonus kartımda vardı, kartı kapatıcam dedim hediye bonus verdiler kapatmayın diehepsiburadada bonusları kullanabiliyosun
benim şimdi söz nişan durumları olucak dedim bide ağır bişey olsun kolyesini aldım canım ben 10.90 dı
aaa bak bunu bilmiyodumsaol canım
Makyaj çantaları göründüğünden daha kaliteliymişBu kadarını beklemiyordum . Üç rengini de almıştım Pembe , Kırmızı , Lacivert
şimdi daha bi heyecanla bekliyorum güle güle kullan canım :13:
Daybuyday fikirmetre de patlamış sayemizde (sanırım).. Çekler için telefonla onay istiyormuş falan, ben henüz denemedim ama..
Burda neyi çok fazla konuşsak talan oluyo site, sonra da bir nevi patlıyo kampanyalarKızlar sosyal gruplar falan vardı burda, öyle birşey de ayarlamak lazım, sadece gruba üyelerin görebileceği şekilde, böyle çok avantajlı ve iptal olması muhtemel şeyleri orada paylaşsak :18:
Bir de benim de geldi kargolarımın bi kısmı, hepsi süper, hele plaj çantası o kadar hoşuma gitti ki, neden bi tane aldım diye kahroldumDaybuyday i seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?