çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

Daybuyday den aldıgım çantalarım geldi gerçekten güzellermiş..Oğluma aldıgım oyuncaklar beklemede hala...Birde markafoni 1 siparişim hala gelemedi son teslim tarihi 23 nisan diyor.Lcw'dan almıştım
Bu arada bitenekadar.com dan 5 tl gelmiş.Markabebeden 10 tl.İsteyen varsa...

Ben de Daybuyday'dan 1 adet trechkot 1 adet tava ve 1 adet 3 lü bitişik cips kasesi aldım kızlar inş pişman olmam çünkü ilk defa internetten alışveriş yaptım.. hadi hayırlısı

kızlar dekorasyon.com sitesinden alışveriş yapan oldumu? yatak örtüsü alıcam çok beğendim ama daha önce alışveriş yapmamıştım o siteden bilen duyan varmı?

alışveriş yapmadım ama iş için onlarla gorusmuştum, uzun zamandırda hep takip ederim çok guzel urunlerı var yerlerı ankarada. Bana güven verdi ama tecrube etmedım..

makyaj çantam geldi
ay çok mutluyum çok güzel yaaaa :119::119::119:

makyaj çantam geldi
ay çok mutluyum çok güzel yaaaa :119::119::119:

gözün aydın hayırlı olsun benim de diş beyazlatıcım geldi Türkçe açklama yoktu kafadan yaptım yanlış yapmışım diş etlerim acıyo yaa:84::122:

bende fikirmetraya uye oldum ama hedıye falan demedı heralde anket dolduruncamı verıcek daybuydayı.bıde markabebe den 10tl ındırım cekı var ısteyenle degıstırırım.50tl uzerı alısverıs ıcın

Plaj çantam geldiii çokk güzelmiş çok beğendimmmm
İçinden de mini makyaj çantası çıktı, çantam doğurmuşşş

sen de sağol canım. doğrusunu yaptım az önce bi işe de yaramıyor

bende bi ara saplantı haline gelmişti diş beyazlığı ama gerçektn beyazmış dişlerim
beyazlatıcılar falan aldım sağlığa çok zararı olduğunu öğrendim düzenli fırçalayınca zaten beyaz oluyo

aman yok bilmediğin şeyle uğraşmamak lazım cidden yaktı ağzımı

boy boy daybuyday kutusu oldu :) çokta şıklar ben bunları bir şekilde değerlendirmeliyim

avea çekinin biri bu diş beyazlatıcıyla kardeşime aldığım oje sürme aletine gitti o da bir şeye benzemiyor

benımde daybuyday hedı cekım geldı ama onu ne yapcam sımdı.daybuydayı arastırdım hedıye cekı yazılan yer yok yada ben körum.
bide daybuyday acaba yıne kargo bedava yaparmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…