çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

Trendyol çekini satmak isteyen var mı aranızda 50-60-70 tl ... vs miktarda istiyorum varsa ne kadar istiyorsunuz birlikte pm atınız bana. özelden kızlar

Kızlar elinde daybuyday 20tl çek olan var mı?karşılık olarak limango verebilirim.ACİL KIZLAR.....

kızlar evimisterden 25+25 lik çekim var kullanmak isteyen varsa verebilirim.60 tl üzeri için 25 tl lik indiirm veriyo.aynı kodla daha sonraki 60 tl lik alışverişte tekrar 25 tl indirim yapıyo.isteyen özelden yazsın

arkadaşlar ben bişey sorcam bu evimister çekleri 60 tl olunca 25 kullanıyoruz ya diyelimki 300 400 tl lik bişey aldık onda 3-4 çek kullanabiliyormuyuz tek alışveriş yoksa ondadamı sadece tek çek kullanma hakkımız var

tek çek kullanabilirsin canım. birden çok ürün alacaksan ayrı ayrı sipariş ver o zaman daha çok çek kullanabilirsin

kızlar merhaba;elimde 1 adet 50 tl lik roman ceki var.isteryen olursa trendyol ceki ile veya daybuyday ceki ıle degıstırebılırım.

Kızlar daybuyday geçen ay ki kargo bedavadan yaptıgınız alışveriş çekleri hesaplarınıza yüklendi mi? Sabırsızlanıyorum 1-2 güne çeklerin hesabıma yatması lazım

konuyla alakalı değil ama kendime küçük limitli bir kredi kartı çıkarmak istiyorum şimdiye kadar eşimin kini kullanıyordum o world kart acaba ben hangi kartı çıkarmalıyım garanti iyi gibi geldi bana ama kararsızım

kızlar evimister den mail gelmiş %20 indirim var 24 saat içinde geçerli maillerini kontrol edin

benim 2 adet aktif olmuş canım

nasıl aktif oluyor birtülü anlamadım ya ben farklı hesapdn iki tane aldım sonra farklı hesapla daybuydaya üye oldum diger iki tane aldıklarım nasıl aktiolacak çünkü o mail adresleriyle daybuydaya üye olmadım

acaba alışveriş yaparken oraya mı yazayacagım

25 tl lik çekle markafoniden alışveriş yapan arkadaslar.tüm ürünleriniz teslim edildimi benim hala gelmesi son teslim tarihi 23 nisan diyor.kargoya bile verilmemiş daha.

25 tl lik çekle markafoniden alışveriş yapan arkadaslar.tüm ürünleriniz teslim edildimi benim hala gelmesi son teslim tarihi 23 nisan diyor.kargoya bile verilmemiş daha.

benim de 3 siparişten ikisi geldi biri daha kargoya bile verilmemiş. mesaj yazdım s-box ürünlerinde gecikme yaşıyoruz falan filan yazmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…