çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

elimde tek yön yurt içi uçakbileti var süperonline çeki ile takas düşünen mesaj atsın lütfen

slm kızlar, elimde alt limitsiz iki tane 25tl markafoni ceki var , birde D&R 50tl cek var, takas yapmak istiyorum, opet ceki olabilir

Kızlar elimde 2 Adet Sinema bileti var alt limiti olmayan 25 TL markafoni çekiyle takas yapmak isteyen varmı?

BİLETİN GEÇERLİ OLDUĞU SİNEMA SALONLARI...

İstanbul: Cinemaximum İstinyePark, Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum Forum İstanbul, Cinemaximum CKM Budak, Cinemaximum Carrefour Maltepe, Cinemaximum Pendorya.

Ankara: Cinemaximum Cepa , Cinemaximum Ankamall, Cinemaximum Antares

İzmir: Cinemaximum Forum Bornova, Cinemaximum EGE Park

Diğer iller: Cinemaximum Carrefour Bursa

Cinemaximum Carrefour Çanakkale

Cinemaximum Serdivan Sakarya

Cinemaximum Park 328 Osmaniye

Cinemaximum Yeşilyurt Samsun

Cinemaximum Tekira Tekirdağ

Cinemaximum Migros Ordu

Son düzenleme:
canım girersen faceii ekle yada mesaj at çeki engeç yaın sabaha kadar almam lazım yaın 1 de filme gidecek vereceğim kişi http://www.facebook.com/nurcan.ozturk.906 bu faceim

kızlar bendede 4 tane sinema kodu var cinamaximumlarda geçerli herhangi bir şeyle takas düşünüyorum ?

Superonline oynayamayanlar yerinize oynayabilirim fakat bi şartla
bi hesap sizin adınıza bi hesap kendi adıma oynarsam..Benim haklarım bitti fizy yüzündenNe kazanırsak artık şansa..

markafoni kargo bedava hesabim var. bi yerden kola kodu bulursaniz onunla birlesiyor(75/20 ve 50/10 luk cekler), avea kodla birlesiyor( 120/30 luk )veya cips kodlari ile birlesiyor (125/25 70/15 30/5).

bu kodlardan yanlizca biriyle birlesir. kullanmak isterseniz verebilirim ama sonra hesabi geri alirim.

bugün kullanmak şartmı

bugün kullanmak şartmı

benden aldiktan bir iki gun sonra kullansaniz iyi olur. ama ceklerim ay boyu gecerli. icinde baska kargo bedava cekleri oldugu icin. sizin alisveriisniz geldikten sonra hesabi baska birisine kullanmasi icin verebilirim.

morhipo 60 tl altlimitli 20 tl cek ve 25 tl altlimitli 10 tl cek olan hesaplarim var.

Odemeyi bkm ekspresle yaparsaniz, 50 tl ustu ekstra 15 tl daha indirim yapiyor. yani 20/60 lik ceki 35 tl indirim olarak kullanabiliyosunuz.

Karsiliginda 5 tane kullanilmamis coca-cola kapak halkasi kodu istiyorum.

Son düzenleme:
sehirfirsati.com dan 40 tl değerinde ürün alacam. en iyi fiyat indirimi yaptıracak arkadaş pm atsın.

iç giyim sitesi 100 TL alışverişe 20 TL indirim sağlıyor. İndirimden faydalanmak için üye olmak gerekiyor ve alışveriş yaparken ilgili kodu yazman gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kapak halkasındaki şifre ile ne alınıoki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…