çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

markafonı kargo bedava hesap ısteyen msj atsınnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
daybuyday çeki olan var mı 35 veya 50 üzerine
çekim yok ama 3 4 tane coco cola açma halkam var
elime çek geçerse temin ederim

Elimde markafoni 75 liralik alisverisde kullanabileceginiz 20 tl ve 40 tl indirimler var. mantikli takas onerilerinize acigim,

hesaplar daha sonra geri alacagim.

kargo bedeva hesaplar, karsiliksiz verilir, daha sonra hesap geri alinir.

İhtiyacınızı yazmanız mantuklılığından başlayabilr miyiz?
=
Ne lazım ?

arkadaşlar elimde 60 tl altlimitli 20 tl indirim sağlayan morhipo çeklerim var. markafoni alt limitli çekle takas etmek istiyorum. varmı elinde olan..?

Elimde markafoni 75 liralik alisverisde kullanabileceginiz 20 tl ve 40 tl indirimler var. mantikli takas onerilerinize acigim,

hesaplar daha sonra geri alacagim.

kargo bedeva hesaplar, karsiliksiz verilir, daha sonra hesap geri alinir.

75 e 40 için ne istersiniz?ama bende mantıklı bir cvp isterim:)

75 e 40 için ne istersiniz?ama bende mantıklı bir cvp isterim:)

kirmizi kasa sinema kodlari, veya dominos sitesinde verilen acimasiz pizza kuponlari olabilir:). benne zamandir bakmiyodum buraya iki gun sonra bitcekmis hesaplarimin suresi.

Markafoni 40 tl de 20 tl indirimi olan varmı
morhipo ile takas etmek istiyorum (60 da 20 )var bende

kirmizi kasa sinema kodlari, veya dominos sitesinde verilen acimasiz pizza kuponlari olabilir:). benne zamandir bakmiyodum buraya iki gun sonra bitcekmis hesaplarimin suresi.

sizin bu hesaplara kod eklniyormu peki? ayrıca dominos değilde başka bir pizzanın vardı kampanyası bitti oda. 2 gün kalmış madem bi güzellik yap ver bize çekleride hayrın olsun. bende istediklerinin hiçbiri yok. zaten kod eklenmiyosa kullanamam..

markafoni kargo bedava hesabım var son üç günü kalmış isteyen varsa kullanabilir. Hediye çekleriyle beraber de kullanılabiliyor.

hesaplara cek eklenmiyor baska, bedava alisveris yapmak istiyorsunuz yani, o kadar avantajli hesaplar olsa, inanin paylasmam kendim kullanirim.

su halde de yeterince avantajlilar, musterisi cok:) eger uygun bir takas teklifi bulamazsam, arkadasim kullanacagini soyledi, ona verecegim, oyle gorunuyor.

Kızlar elinde Markafoni indirim çeki olan varmı 60 tl alişverişte geçerli olan

Gitti gidiyorum vermiş olduğu 25 tl yi takas etmek isteyen var mı bende markafoni alt limitsiz verebilirim

bana çok acil markafoni 5 tl lik cips kodu lazım

varsa lütfen pm arkadaşlar

not: karşılığı ödenir

Son düzenleme:
annelütfenden 150 tlde 25 tl indirim çekim var bebeği olanlar kullanmak isteyenler yazabilirler

acilen markafoni indirim ceki lazim, 75 tl ve uzeri alisverislerde gecerli, elinde olan var mi kizlar?
bedelini oderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…