çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

cemilestore.com sitesinden alışveriş yapan oldumu hiç.güvenilirmidir;bi sorun yaşayan varmı acaba?

Kızlar!! Burada çek alışverişi ve takas olduğunu görünce buraya üye oldum..Elimde Cumartesiye kadar kullanılabilecek morhipolar var ben 1,5 TL ye almıştım 1 TL ye size verebilirim..
pm atın lütfen yada takaslık iyi bir indiriminiz varsa onunla da değişirim ( pepsi kodları hariç )

selam kızlar elimde morhipo 25 alt limitli 15 lik alıp kullanmadığım hesaplar var 1 liradan almıştım ihtiyacı olana aynı fiyattan vereyim ya da pepsi kodları varsa 2 kod karşılığında da verebilirim

arkadaşlar MODAGRAM 100 tl alt limitli 40 tl indirim yüklü hesaplar var. karşılığında bir şey istemiyorum. hemen kullanmak istiyorsanız mail adresinizi yollayın. ben 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj yollayamıyorum, yalnızca maille gönderebilirim.

markafoni 50lira alt limitli 10liralık indirim kuponum var isteyen msj atsın kızlar

Son düzenleme:
kızlar markafoni 50 TL ve üzeri indirimlerde geçerli olan indirim kodum var. kod : WTS4R5LLJHNS.

ben kullanmayacağım.15 Nisan'a kadar geçerli.kullanmak isteyen olursa kullansın.

bugun gecerli markafoni kargo haric 75 lirada 50 tl indirim yapan hesabim var, sinema biletiniz varsa takas etmek isterim.

magzalarda kullunılabılecegınız mudo 25 tl cek var elımde alt lımıtsız
markafonı-trendyol alt lımıtsızle takas yapabılırım

Hepsiburada'dan 200TL ve üzerine 20TL indirim kodu var ( işbankasının ) benim işime yaramayacak ve kullanmayacağım kızlar .
İsteyen varsa vereyim ziyan olmasın , bir arkadaşımıza yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…