çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

cnm ben alabilir miyim çok lazım =/
arkadaşlar eger siz ikiniz hala hediye ceki arıyorsanız..o elimde olan cekleri sizlere verebilirim..
sen size su an özelden yazamıyorum..sizlere ulasacagım bir mail adresini bana yollarsanız özelden..

not:kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm..gece saat 1 olsa da sonucta bir söz vermişiz sizlere..yerine getirmesem kalbim cok cok kırılır

kızlar daybuday da fikir metre çeki ve önceden kazandığımız çekler birleştiriliyormu denediniz mi?
mesela 20 tl davet çeki +10tl fikirmetre?

bende 10 tl trendyol var ama davetten kazandım aktarılmıo sanırım ancak benim hesabımdan kullanabilirsiniz

kızlar fikirmetre ye üye olamıyorum offf 10 TL çek çok lazımdı. Sizde böyle bir sorun yaşıyor musunuz

kızlar yarım saat önce trendyoldan aradılar son siparişinizde şikayetiniz var mı falan diye sordular
vakit ayırıp cevap verdiğim için 10 tl lik hediye çeki yükleyeceklermiş hesabıma

kızlar alışveriş sitesi (evimister gibi) davetle kaydolana anında 25tl hediye çeki veriyor, ama altını çiziyorum davetle kaydolana veriyor. isteyene davet gönderebilirim.

alt limit var mı o 25 tlde birde,o site için iyi şeyler söylemiyorlardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğer

daybudaydan son kargomda geldi kızıma aldıgım dekor kutu ama seçtiğim dseni değilde başka deseni yollamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…