çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

canım 50 liranın hepsini bi anda kullanamıyorsun o sitede.25 bir alışverişte 25 te diğer bir alışverişte kullandırıyor..bak katılım koşullarındada yazıyo...

canım 50 liranın hepsini bi anda kullanamıyorsun o sitede.25 bir alışverişte 25 te diğer bir alışverişte kullandırıyor..bak katılım koşullarındada yazıyo...

evet şekerim.
fakat yine de tırstım. o kadar kötü yorumlar var ki..
acaba sitede zidayadan alışveriş yapan var mı?
yani güvenilirse ya ben birine vereyim ya da kendim kullanayım yani farketmez.
15 gün geçerliliği de var.

bunun kolay yolu var at sepete satın alıyormuş gibi yap kaç tl ödeyeceğin çıkar ortaya ben öyle denedim buldum

alt lımıtsız markafoni 25 tl lazım kızlar karşılığında trendyol 10 tl alt lımıtsız + morhıpo 15 tl alt lımıtsız verebılırım

elimde zidaya 50tl çek kodu var,karşılıksız vermek istiyordum ama limango bulabilirsem harika olacak.:26:

25 tl markafonime alt limitsiz 30tl trendyol verecek olan varsa bana ulaşsın kızlar

Kızlar kadınlar ne ister domestosta bende anket acılmıyor neden anlamadım ne yapmam gerek

bana da domestosun verdiği 25 tl markafoni ve 20 tl limango çeki verebilecek varmı?
daybuyday 10 tl yüklü hesabım var. kırmızı kasadan istediğiniz birşeyide alabilirim. çok acil lazım arkadaşlar..

bana da domestosun verdiği 25 tl markafoni ve 20 tl limango çeki verebilecek varmı?
daybuyday 10 tl yüklü hesabım var. kırmızı kasadan istediğiniz birşeyide alabilirim. çok acil lazım arkadaşlar..

Limango onaysız işine yarar mı peki?

Markafoni 25 tl (alt limit yok) karşılığında 30tl trendyol arıyorum ACİL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…