canım 50 liranın hepsini bi anda kullanamıyorsun o sitede.25 bir alışverişte 25 te diğer bir alışverişte kullandırıyor..bak katılım koşullarındada yazıyo...
1. Kupon kodunuzu ürünleri sepetinize ekledikten sonra ödeme sayfasında kupon kodu yazan kutuya girerek indiriminizi alabilirsiniz.
2. Aynı kupon kodu 25TL'lik parçalar halinde 2 farklı alışverişte kullanılıp toplamda 50 TL indirim kazandırır.
3. Kupon kodunuz 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
4. Kupon kodunuz size gönderildiği andan itibaren 15 gün geçerli olacaktır.
böyle yazıyor tatlım
bi çanta beğendim tatlım,57tl.kargo bedava ve 50tl hediye çekim var.
zidaya'ya üye oldum.üye olduğum için de hediye verdi.lazım olan varsa kullanabilir diye yazdım ama sonra zidayanın yorumlarına baktım.bir sitede yorumlar çok iyiyken,diğerinde baştan aşağı dolandırıcı bu site çok kötü falan yazmışlar.ne yapsam bilemedim. 7tlye gelmiş olacak çanta.ama delikız da diyor ki ikiye bölünüyor hediye çeki.
karıştı kafamm iyice.
bunun kolay yolu var at sepete satın alıyormuş gibi yap kaç tl ödeyeceğin çıkar ortaya ben öyle denedim buldum
bunun kolay yolu var at sepete satın alıyormuş gibi yap kaç tl ödeyeceğin çıkar ortaya ben öyle denedim buldum
bana hayrına limango 10 tl verecek olan var mı
bana da domestosun verdiği 25 tl markafoni ve 20 tl limango çeki verebilecek varmı?
daybuyday 10 tl yüklü hesabım var. kırmızı kasadan istediğiniz birşeyide alabilirim. çok acil lazım arkadaşlar..
Limango onaysız işine yarar mı peki?
trendyolda kargo bedava ürün olurmu acaba yakınlarda 10 tl çekim var kullanamadım bir türlü
Kızlar kadınlar ne ister domestosta bende anket acılmıyor neden anlamadım ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?