çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

yarını beklerseniz iki tane daybuyday 10 yükledigim hesabımı verebilirimm..yükledigimde 1 aylık süre vermisti..bitmeden kullanmak isteyen varsa söylesin..ama suan hesaplar ben de kayıtlı degiller..ceklerin süresine 15-20 gün vardır herhalde..

altıncı cadde de sadece bugün 12-15 arası kargo bedavaymış kızlar çek olaydı iyidi

cnm ben alabilir miyim çok lazım =/

kızlar markafoni facebookdan dagıttıgı 25tl kodlardan lazım bana, limango 20tl, daybuyday 10tl kod falan verebilirim

daybuyday 10tl indirimlerimi kullanabilirsiniz, ücretsiz

daybuyday çek kodu verene morhipo 15 tl alt limitsiz hs bımı 9 mayısa kadar kullanabilir

Son düzenleme:
kızlar,elimde 15 gün süreyle geçerli olan 50tl'lik zidaya kupon kodum var.
50tl ve üzeri alışverişlerde geçerli..
bilginize.

kızlar türkcell hattı olan varsa trendyol 85 liralık alışverişlerde bedava kargo kodu yolluyo..avantaj yazıp 2222 ye göndermeniz gerekiyo.1 mesaj ücreti kesiliyo.rica etsem biri benim için yapabilirmi acaba.benim hattım avea..kod lazım..

kızlar bişey soracağım.
heiye çeki 50tl ve üzeri alışverişlerde geçerliyse ve mesela ben 50tllik bir ürün beğendiysem ve kargo bedavaysa,ürün bana bedavaya mı gelecek?

kızlar bişey soracağım.
heiye çeki 50tl ve üzeri alışverişlerde geçerliyse ve mesela ben 50tllik bir ürün beğendiysem ve kargo bedavaysa,ürün bana bedavaya mı gelecek?

kızlar gerçekten sordum :)
emin olamadım da.

kızlar gerçekten sordum :)
emin olamadım da.

canım genelde siteler 1 lira da olsa çekerler kredi kartında.atıyorum 50 lira çekin var kargo bedava..o çeki sana 49,90 lirada kullandırmaz bence..50 kküsür liralık bişey alman gerek sanırım.hangi site??öyle daha net bi bilgi alabilirsin belki

50 tlyi 2 parçada 25 er 25 er kullanabiliyorsun ..
yani aldığın şey 50 tl ise 25 tlsi bedava oluyor
1. Kupon kodunuzu ürünleri sepetinize ekledikten sonra ödeme sayfasında kupon kodu yazan kutuya girerek indiriminizi alabilirsiniz.
2. Aynı kupon kodu 25TL'lik parçalar halinde 2 farklı alışverişte kullanılıp toplamda 50 TL indirim kazandırır.
3. Kupon kodunuz 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
4. Kupon kodunuz size gönderildiği andan itibaren 15 gün geçerli olacaktır.
böyle yazıyor tatlım

bi çanta beğendim tatlım,57tl.kargo bedava ve 50tl hediye çekim var.
zidaya'ya üye oldum.üye olduğum için de hediye verdi.lazım olan varsa kullanabilir diye yazdım ama sonra zidayanın yorumlarına baktım.bir sitede yorumlar çok iyiyken,diğerinde baştan aşağı dolandırıcı bu site çok kötü falan yazmışlar.ne yapsam bilemedim. 7tlye gelmiş olacak çanta.ama delikız da diyor ki ikiye bölünüyor hediye çeki.
karıştı kafamm iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…