limango çekleri ne zaman yüklüyo bilen varmı ilk defa bi çek kazanıcam bilen varsa söylesin lütfen
Hemen yüklüyorlar....
Kızlar limango ve markafoni yanlız davetle deil davet ettiğiniz üye ilk alışverişini yaptıgı zaman 20 TL hedie çeki verior
Kızlar çok acil markafoni çeke ihtiyacım var...
Kızlar çarşamba gününden beri evde yoktum. Daybuyday kargo bedava günü yaptı mı ?
kimse bana cevap vermiyor neden yahu. Kargo bedava oldu mu acaba
bir konuyu açmak istiyorum
sonuçta kampanyacıyız hepimiz ucuza şeyler almak için uğraşıyoruz ya da kazanmak için uğraş veriyoruz. açıkcası hiç bilmediğim şahısların kampanyalarına beğendim -paylaştım yazıp sonra hep aynı kişilerin ismini kazananlar hanesinde görmekten bıkmıştım .böylesi daha güzel emek veriyoruz anket doldurup çek kazanıyoruz kargo bedavayı bekleyip ürün alıyoruz.
şahısların kazanması yerine böyle kurumsallaşmış e-ticaret firmalarının kazanmasını istiyorum.
geçenlerde bir siteden ürün kazanmıştım kargo bana aitmiş10 tl lik ürüne 5,90 kargo istemedim ürünü resmen hediyeyi bize satıyorlar alay ediyorlar zaten dandik firmaların ana sayfamda reklamlarını gördükçe beğenmekten vazgeçiyorum.
Kızlar çarşamba gününden beri evde yoktum. Daybuyday kargo bedava günü yaptı mı ?
Kızlar limango ve markafoni yanlız davetle deil davet ettiğiniz üye ilk alışverişini yaptıgı zaman 20 TL hedie çeki verior
markafoniden oğluşuma aldığım 0,90 kuruşluk pantolon ve tshirt geldi. pakete 1er tanede tavuk suyu koymuşlar.
daha kazak 1 tane daha tshirt bekliyorum. daha verilmemiş kargoya
Eki Görüntüle 396165 Eki Görüntüle 396166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?