çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

kızlar daybuyday çeki olan varmı fazla.hemen bi kaç tane alışveriş yapabilirm.sizde davet çeki kazanmış olursunuz...

KİMSE DE ÇEK KALMADI O YÜZDEN PAYLAŞIM YOK :))
kullanmayacak olan varsa kullanabilirim...

bende de bir tane vardı :) bir buzdolabı sürahisi ile bir flormar ı lıner aldım, ama geçenlerde davet çeklerim ile rebul set almıştım eşime (babalar günü hediyesi aradan çıktı ) birde kendime doğum sonrası içn korsee :) onlarda bugün geldi,şahane oldu

Bende 8-9 tane telefon numarası vardı hepsini kullandım
Makyaj ürünleri, tişörtler, elbiseler aldım. 1 tane kaldı, isteyen
olmazsa onun da hakkından gelirim Renkli tişörtler çok tatlı zatennn

iyi akşamlar herkese arkadaşlar bı vip dükkandan davetle alışveriş yapınca hemen 20 tl yükleniyorm alt limit varmı ayrıca 20 tl kazanmak için ben b siteyi pek anlayamadım alışveeriş yapanklalar yardımcı olrsa iyi olr

trendyol 5o altlimitli 20 tl yüklü iki hesabım var..

sizdeki markafoni hediye çeki yüklü hesaplar ile veya trendyolun dove kampanyası hediye çekleri ile takas yapabiliriz

Hızlıal 250 tl alt limitli 50 tl hediye çekim var markafoni trendyol morhipo limango daybuyday çekleriyle takas edebilirim

Son düzenleme:
markafoni 35tl indirimim var 75 alt limitli
grupfoni ve şehirfırsatı 10tl var
morhipo 10 ve 15tl var

fikirmetre anket kodları lazım öncelikle,takas için mesaj atabilirsiniz

bende markafoni 15 tl (50 limitli),limango 20tl(onaylı) hesap var.hızlıal 50 tl ile takas yapabilirim...

kızlar bu kırmızı kasadan markafoni 20 tl indirimi alıp kullanmayacak var mı??eger kullanmayacaksa tredyol altlimitli 20 tl yüklü hesap degistirir mi???

hızlı al 50 tl nereden geliyordu? sanki bana geldi ama ilgilenmediğimden bakmadım.bi hatırlatır mısınız rica etsem

daha önce 250 tl üzeri alışveriş yapanlara 50 tl hediye veriyordu sanırım..bende bir telefon almayı düşünüyorum.ama 50 tl lik hesap bulamadım malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…