çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

yaa bana hiç çek falan gelmiyo:2: siz nasıl kazanıyosunuz çeklerinizi??
benim bitek misspera kozmetik sitesinde %15 çek var.varsa isteyen gönderiyim kodunu.

evet.alışveriş yapmak istiyorum ama bi türlü adresi giremiyorum.yazıyorum yazıyorum onayla tuşu falan yok kabul etmedi adresi ya.

Kızlar elimde 50 TL alt limitli 20 TL indirim sağlayan daybuyday hesabı var, ben kullanamayacağım. isteyene verebilirim.

Altıncıcadde.com 50 TL hesap 100 TL altlimitli 5 TL 'ye Markafoni 20 TL indirim çeki 75 TL altlimitli 4 TL'ye verebilrim

Trendyol çeki olan verebilir mi acaba ? Kargo çeki.
Kullanmayacaksa.
Acil ihtiyacım var :/

100 mesaj sınırını doldurmadığım için özel mesaj gönderemiyorum. Elimdeki 50 TL alt limitli 20 TL indirim sağlayan DAYBUYDAY hesabını hemen kullanacak olan varsa mesaj atsın. Sonraya saklamak yok.

Son düzenleme:
İsteyene 50 TL alt litmili 20 TL'lik DAYBUYDAY hesabını ücretsiz veririm. Tek koşul, hemen harcama yapılması.

İsteyene de 10 TL yüklü alt limitsiz DAYBUYDAY hesaplarımı ücretsiz veririm. Bunun koşulu ise Trendyol'dan referansımla alışveriş yapılması. Trendyol'da çekim yok. Mesela Trendyol'dan referansımla bir alışveriş yaparsınız, ben size 2 adet 10 TL yüklü Daybuyday hesabı veririm.

Başka bir teklifim ise şu: İçinde çek olmayan Trendyol hesabımdan alışveriş yaparsınız, ben size içinde 20 TL olan onaylı Limango veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…