- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
arkadaslar merhaba
bi sorum olacakti ben limangoya cogu zaman giris yaptigimda 10 ve ya 20 tl degerinde indirim ceki kazaniyorum ama bunu kullanamiyorum yani nasil kullanildigini bilmiyorum
yani bu cek degerinde bi sey mi almaliyim ve ya aldigim her hangi bir urunun fiyatindan 10 20 tl dusuyo mu??
bi de nasil kullanilir bu cek???
yardimci olursaniz sevinirim
yolladmben 100 mesaj sınırını doldurmadığım için özelden yazamıyorum. mailimi buraya yazıyorum, bana da gönderirsen sevinirim
leyenigun@yahoo.com
özel mesaj hakkım dolmdaığı için atamıyorum ama siz ban özel mesajla linki gönderirseniz sevinirim..
mailinizi yazar msnz?bana da yollarmısın
arkadaşların devlet sırrı gibi sakladığı 25 tl veren site GİMORA.COM olabilir mi ?!!!
yeni moda üye olana 10 tl indirim kuponu veriyor
YeniModa Üyelik
isteyene markafonu 10 tl
limango 20 tl morhipo kargo bedava kuponlarım var özelden msj atarsanız ilgilenirim
yeni modanın verdiği 10 liralık çekte alt limit var mı canım biliyor musun
kızlar elimde birkaç tane 50 tl alt limitli 20 tl'lik DAYBUYDAY hesabı var. kullanmak isteyenlere karşılıksız olarak verebilirim. 100 msj sınırını doldurmadığım için özel msj gönderemiyorum. almak isteyenler mail adreslerini özelden bana yazabilir.
daybuydayda sadece davet çekleri birleşir,20 tl lik olanlar .onun dışında hiçbir çek birleşmiyor malesef..
eğer vodafone numaranız varsa DBD yazıp 6666 ya gönderin .daybuyday da kullanmak için 50 tl alt limitli 20 tl lik çek kodu geliyor..istediğiniz hesapta kullanabilirsiniz...ben bir tane aldm..
arkadaşlar markafoni'nin en az 50 tl alışverişlerinde 25 tl indirim sağlayan hesaplara karşılık fikirmetrenin verdiği çeklerden istiyorum. ilgilenen olursa mesaj göndersin.
R10 diye bir site üye olanlara veriyor bu çeki. bence takas yerine bunu belirtseniz daha dürüstçe olurdu.sanki ulaşılmaz birşeyi sunuyormuş gibi mesaj atmayalım.site yalnız davet yöntemiyle çalışıyor can sıkıcı tarafı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?