çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

arkadaslar merhaba
bi sorum olacakti ben limangoya cogu zaman giris yaptigimda 10 ve ya 20 tl degerinde indirim ceki kazaniyorum ama bunu kullanamiyorum yani nasil kullanildigini bilmiyorum
yani bu cek degerinde bi sey mi almaliyim ve ya aldigim her hangi bir urunun fiyatindan 10 20 tl dusuyo mu??
bi de nasil kullanilir bu cek???
yardimci olursaniz sevinirim

canım satıl al dedıkten sonra yukarda bı yerlerde çeki kullan yazar kullan derisen toplam lımıtınden duser
lımongo anlık cekler verır 1 saat kullanımlık mesela 3 saat sonra gırıp alıs verıs yapmaya kalkarsan o çek artık gecersız sayılır
hangı ceklerın oldugunu gormek ıstıyordan hesabım bolumundan hedı ceklerım butotnuna tıklayarak hesabına tanımlı hangı ceklerın var gorursün
umarım anlatabıldım tatlım

ben 100 mesaj sınırını doldurmadığım için özelden yazamıyorum. mailimi buraya yazıyorum, bana da gönderirsen sevinirim

leyenigun@yahoo.com
yolladm
özel mesaj hakkım dolmdaığı için atamıyorum ama siz ban özel mesajla linki gönderirseniz sevinirim..

bana da yollarmısın
mailinizi yazar msnz?
arkadaşların devlet sırrı gibi sakladığı 25 tl veren site GİMORA.COM olabilir mi ?!!!

devlet sıırrı gbi sakladıgımız bişey yok maksat ziyaretciler yararlanmasn cnm,bu tarz şeylere talep çok olunca sitenin de prosüdürü değişiyor bunun için..

kızlar elimde birkaç tane 50 tl alt limitli 20 tl'lik DAYBUYDAY hesabı var. kullanmak isteyenlere karşılıksız olarak verebilirim. 100 msj sınırını doldurmadığım için özel msj gönderemiyorum. almak isteyenler mail adreslerini özelden bana yazabilir.

bir arkadaşımıza gönderdim. hayırlı olsun. başka isteyen varsa mail adresini özelden göndersin lütfen.

eğer vodafone numaranız varsa DBD yazıp 6666 ya gönderin .daybuyday da kullanmak için 50 tl alt limitli 20 tl lik çek kodu geliyor..istediğiniz hesapta kullanabilirsiniz...ben bir tane aldm..

daybuydayda sadece davet çekleri birleşir,20 tl lik olanlar .onun dışında hiçbir çek birleşmiyor malesef..

limango da sipariş kaç günde gelir?

Kampanya bitiminden 1 hafta sonra dagıtım baslıyor.
Ama tedarikçi firma çabuk karsılarsa ürünü hemen gönderiyorlar.

Geçen ay 20sinde sipariş verdim 23ünde elimde oldu.
Değişiyor diyebilirim.

Arkadaşlar şu bahsi geçen 25 tl çek veren site yi bilen duyan varsa özelden bana yazabilir mi veya narahsg@hotmail.com adresime mail atabilir misiniz acaba?

arkadaşlar markafoni'nin en az 50 tl alışverişlerinde 25 tl indirim sağlayan hesaplara karşılık fikirmetrenin verdiği çeklerden istiyorum. ilgilenen olursa mesaj göndersin.

eğer vodafone numaranız varsa DBD yazıp 6666 ya gönderin .daybuyday da kullanmak için 50 tl alt limitli 20 tl lik çek kodu geliyor..istediğiniz hesapta kullanabilirsiniz...ben bir tane aldm..

bunu söylediğin süper oldu..
şu an lazım değil ama en azından telimizden kod alınarak yapılan bir şeye,takasa girmem
tşkler

arkadaşlar markafoni'nin en az 50 tl alışverişlerinde 25 tl indirim sağlayan hesaplara karşılık fikirmetrenin verdiği çeklerden istiyorum. ilgilenen olursa mesaj göndersin.

R10 diye bir site üye olanlara veriyor bu çeki. bence takas yerine bunu belirtseniz daha dürüstçe olurdu.sanki ulaşılmaz birşeyi sunuyormuş gibi mesaj atmayalım.site yalnız davet yöntemiyle çalışıyor can sıkıcı tarafı bu

morhipo çek arıyorum limango 20, sehirfırsatı 10 groupon 10tl var veya nakit yadan kntrle alabilirim

burada bir haftadır 25 lira çek veren site, devlet sırrı gibi saklanıyordu. ona lafınız yok ama buna var. ben kendi imkanlarımla araştırıp buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…