çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

burada bir haftadır 25 lira çek veren site, devlet sırrı gibi saklanıyordu. ona lafınız yok ama buna var. ben kendi imkanlarımla araştırıp buldum.

öğrendikten sonra böyle mi yapmak gerekior yakıştıramadım,
ben nedenini söyledim yeni üye oldugunuz için bilmezsiniz tekrar yazmıycam
arkadaşda haklı,ayrıca
artııııı biriyle tartışırken bir başkasının arkasına sığınarak sataşmayınız......

Son düzenleme:
cokkk tesekkur ederim canim saol
oelden yazamadan gondere bastim yanlislkla
cook saol

Son düzenleyen: Moderatör:

Söylediğin iyi oldu cnm saol banada davet yollarmısıınız. filiz-mevlut@hotmail.com

hakkımı yiyorsunuz. sizin 25 tl veriyor dediğiniz site markafoni değil. mail adresimi bırakmıştım, oraya referanslı davet göndermişsiniz. o siteyi burada açıklamadım. sanki o site markafoniymiş de ben de sizden öğrenip burada paylaşmışım gibi yazmışsınız. hoş mu?

siteyi bilen arkadaş takasa girmemiş olabilir ama o da referanslı davet gönderdi. işin içinde bir çıkar sağlamak varsa onunki da "çıkar", benim ki de "çıkar".

zaten forumumuzda takas yapmak yasak değil. takas teklif ettiğim için sanki "satış" teklif etmişim gibi muamele görmem de hoş değil. herkes öğrendiği her siteyi burada açıktan yazıyor mu ki ben markafoni 25 tl'yi yazayım? beni eleştirdiğiniz gibi "25 tl devlet sırrı olan" siteyi de eleştirmiş olsaydınız keşke.

neyse kalın sağlıcakla

Son düzenleme:
bence bu forum paylaşım sitesi olarak kalmalı,herşeyi ticaret mantığıyla düşünmek doğru değil....

Arkadaşlar, bende bir çok alışveriş sitesine kayıtlıyım, daha önce markafonide Bella Arlette diye bir çanta düzenleyicisi görmüştüm ama almadım, şimdi ise çok pişmanım gören duyan var mıdır nerede satılıyor, nereden alabilirim ?

1 koli huggies bebek bezi var (yeni doğan ) 50 tl dnr çekine takas ederim (piyasa fiyatı 140 tl)
28lik paket toplam 6 paket 1 koli 168 adet 3-5 kg

kızlar merhaba, morhipodan ilk alısverişim oldu fakat iptal etcem edemiyorum ya ,, daha kargoya verilmedi sonucta nereden iptal ediliyor bu.
ayrıca telefona bakılmıyor saati değilmiş

iletişim çok yetersiz.nasıl ulasıcam bunlara.msj attım cvp yok.

çekide bakalım iade edicek mi :S

iletişim bölümünden mail atıp yarın da arayabilirsiniz.hemen iptal ediyorlar,ayrıca çeki de geri yüklüyorlar diye biliyorum.:26:

Gittigidiyora falan bakın çok daha ucuza ulursunuz...

markafoni 25 tl çeki nedir arkadaşlar öğrenebilirmiyim
forumda söylendi ben kaçırdım sanırım msj atıp mı yapıyoruz cekı üye mi oluyoruz bi yerede orası veriyor açıklayısı yazarsanı üye oluncaksa davet atın olurum ben

canım arkadasım markafonı ıcın mı verılıyor bu cek ben anlamadım bana acıklar mısın sana zahmet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…