burada bir haftadır 25 lira çek veren site, devlet sırrı gibi saklanıyordu. ona lafınız yok ama buna var. ben kendi imkanlarımla araştırıp buldum.
Arkadaşlar şu bahsi geçen 25 tl çek veren site yi bilen duyan varsa özelden bana yazabilir mi veya narahsg@hotmail.com adresime mail atabilir misiniz acaba?
burada bir haftadır 25 lira çek veren site, devlet sırrı gibi saklanıyordu. ona lafınız yok ama buna var. ben kendi imkanlarımla araştırıp buldum.[/Q
siteyi bilen arkadaş saklamadı ki sizin gibi takasa da girmedi sadece isteyene davet gönderebilirim dedi. ona ne gibi bir lafım olabilir ki?
alın size bir imkan daha o zaman bu site üzerinden alışveriş yapıp bir de kellogstan çıkan kodları ekleyip 60 tl altlimitli hesabın 45 tlsini çeklerden oluşturabilirsiniz. denedim mi hayır ama başka forumlarda satılıyor şahit oldum .
R10 diye bir site üye olanlara veriyor bu çeki. bence takas yerine bunu belirtseniz daha dürüstçe olurdu.sanki ulaşılmaz birşeyi sunuyormuş gibi mesaj atmayalım.site yalnız davet yöntemiyle çalışıyor can sıkıcı tarafı bu
öğrendikten sonra böyle mi yapmak gerekior yakıştıramadım,
ben nedenini söyledim yeni üye oldugunuz için bilmezsiniz tekrar yazmıycam
arkadaşda haklı,ayrıca
artııııı biriyle tartışırken bir başkasının arkasına sığınarak sataşmayınız......
siteyi bilen arkadaş saklamadı ki sizin gibi takasa da girmedi sadece isteyene davet gönderebilirim dedi. ona ne gibi bir lafım olabilir ki?
alın size bir imkan daha o zaman bu site üzerinden alışveriş yapıp bir de kellogstan çıkan kodları ekleyip 60 tl altlimitli hesabın 45 tlsini çeklerden oluşturabilirsiniz. denedim mi hayır ama başka forumlarda satılıyor şahit oldum .
kızlar merhaba, morhipodan ilk alısverişim oldu fakat iptal etcem edemiyorum ya ,, daha kargoya verilmedi sonucta nereden iptal ediliyor bu.
ayrıca telefona bakılmıyor saati değilmiş
iletişim çok yetersiz.nasıl ulasıcam bunlara.msj attım cvp yok.
çekide bakalım iade edicek mi :S
Arkadaşlar, bende bir çok alışveriş sitesine kayıtlıyım, daha önce markafonide Bella Arlette diye bir çanta düzenleyicisi görmüştüm ama almadım, şimdi ise çok pişmanım gören duyan var mıdır nerede satılıyor, nereden alabilirim ?
R10 diye bir site üye olanlara veriyor bu çeki. bence takas yerine bunu belirtseniz daha dürüstçe olurdu.sanki ulaşılmaz birşeyi sunuyormuş gibi mesaj atmayalım.site yalnız davet yöntemiyle çalışıyor can sıkıcı tarafı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?