çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

kızlar selam daybuyday 100 tllik cekim var limit filanda yok 101 tllik bişi almanız yeterli takas önerilerinizi bekliorummmm özele yazarsanız sevinirim

ay bunu kim istemezki.ama bununla takas edilecek birşey var mıdır onu bilemem.bendeki çekler hep 10,20,25 tl ve genelde limitli.

kızlar selam daybuyday 100 tllik cekim var limit filanda yok 101 tllik bişi almanız yeterli takas önerilerinizi bekliorummmm özele yazarsanız sevinirim
mrb. özel mesaj gönderemiyorum. özel olarak aradığınız bir çek varsa özelden bana iletebilirsiniz. özelden mail adresinizi de yazarsanız daha rahat iletişim kurabiliriz.

ben alabilirmiyim?

daybuyday 50 tl alt limitli 20 tl'lik hesaplar bende de mevcut. özelden gönderme imkanı olmadığı için burada verebilirim.ya da bana mail adresinizi özelden yazın, oradan vereyim. ilk alan şifresini değiştirip kullanabilir. almak isteyen özelden yazarsa daha iyi olur.

kalyoncansu@yahoo.com
123456

Son düzenleme:
tendyol 50 alt limitli 20 lik çekim ve vip dükkan 40 tl alt limitli 20 lik çekim var
limango arıyorum

tendyol 50 alt limitli 20 lik çekim ve vip dükkan 40 tl alt limitli 20 lik çekim var
limango arıyorum

ya limango yok ama şimdilik bana göndrebilir misiniz? trendyolu ben size söz göndririm bi şy almak istiyorum ama bankamatik kartımın o kadar limiti yok lütfen (

trendyolda acilll hediye çekine ihtiyacım var arkadaşlar ya yardımcı olaiblirmisiniz?

morhibodan yüzde 25 hediy çki vrbilirim trndyol karşılığında :)

sen bana göndrebilir misin peki özel msajla canım bn yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…