çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

kızlar fikirmetreden gelecek bir telefon onayı için 45 tl markafoni indirmi veriyorum, kargo dahil 75 liraya 45 lira indirim sağlar

Merhaba ilgileniyorum

fikirmetre onayı için 45 tl markafoni verebilirim ,mail adresinizi özelden mesaj atabilirsiniz..

Markafoni 25 tl (50 tl alt limitli) hesap veririm 1 fikirmetre koduna....
Markafoni 45 tl (75 tl alt limitli) hesap veririm 2 fikirmetre koduna karşılık.

Markafoni 25 tl 50 tl alt limitli + daybuyday 20 tl 50 tl alt limitli çek kızlar bu 2 çeki verebılırım 1 adet lımango 20 tl verecek olan arkadaşa.

Para karşılığı çek satmak yasaktır, topiği ticarethaneye çevirenlerin gözünün yaşına bakılmayacak, haberiniz ola!

Daybuyday 10 tl hesaplar (30 adet) ve 50 tl altlimitli 20 tl hesap ücretsiz. Maillerinizi mesaj ile atarsanız sevinirim :)

DAYBUYDAY- 50 tl alt limitli 20 tl indirim hesapları var. kullanmak isteyenlere karşılıksız olarak verebilirim.
1V1Y - 75 tl alt limitli 20 tl indirim hesabı var. daybuyday 20 tl, fikirmetre kodu, trendyol 20 tl karşılığı takas edebilirim.
VİPDÜKKAN - 40 tl alt limitli 20 tl indirim hesabı var. fikirmetre kodu ile takas edebilirim.
MARKAFONİ - 75 tl alt limitli 45 tl indirim hesabı var. iki adet fikirmetre kodu ile takas edebilirim.

özel mesaj gönderemediğim için bütün iletişmler mail üzerinden yapılabiliyor. o nedenle bana özelden mail adresinizi ve teklifinizi göndermeniz yeterli.

10 TL Grupfoni çekim var markafoni 50 tl alt limtliyle yada başka bişeylede takasa edebilirim tekliflerinizi yazarsanız :)

fıkır metre cekı telefon kodu falan nasıl alınıyor anlatırmısınız arkadaslar bana markafonı cekı lazım fıkırmetre cekı alırsam anlatan olursa markafonı verene onu verebılırım

fıkır metre cekı telefon kodu falan nasıl alınıyor anlatırmısınız arkadaslar bana markafonı cekı lazım fıkırmetre cekı alırsam anlatan olursa markafonı verene onu verebılırım

bende markafoni var takas yapabiliriz,fikirmetreye üye olurken tel no istiyor.teli girdikten sonra telefona onay kodu gelir,onu girince üyeliğiniz onaylanır..mail adresinize anket linki gelir onu doldurusunuz.(2 aşamada)
en son mailinize daybuyday çeki gelir..

benim için de bir onay sağlarsanız size markafoni verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…