çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

Özelden atamadım cnm 10 dk dan dolayı:)
Trendyol daha önceden üye olmuş olan ama alışveriş yapılmamış ve sanırım referanssız üyeliklere veriyor bu çeki...

ben 2 tane kullanmak istiyorum daybuyday...trendyoluda kullanıcam hemen

sonunda sır açıga çıkdı kaç gndür yazmaktan çekinir oldu millet

ürün iptal edildi mi,zaten sitede gözükür oraya bakar arkadaş

Sorunda o ya arkadaş gördüğü halde inanmıyor :) iade oldu yazıyor ama yok ben 2 tane çek kullanmışım:)

Yok ama alt limiti belli olarak turkcell indirimi var ve her cuma yine alt liti belli kargo bedava var

canım benim çeklerin alt limiti yok galiba denedim çek miktarındaki ürünü kabul etti o zaman cuma gününü bekleyeyim kargo bedavaysa ordan birşeyler alayım çok teşekkür

Kızlar bu taktikle vipdükkan para puanlarıda limitsiz kullanılıo.Alsakmı haksızlık olurmu yaaa

daybuyday 10 tl hesap verebilirim :) mesaj atamıyorum,mail adresinizi yazarsanız bana özelden harikulade olur kızlar :))

ben bu trendyolu denedim ama olmadı nerde hata yapyorum. limangoda da oluyor bunun gibi birşey bilginize arkadaşalr

daybuyday 10tl indirim var elimde fazla miktarda, kullanacak arkadaşlara verebilirim

hatta 2 adet kullanan arkadasa hediye olarak trendyol 20 tl verebilirim (altlimitsiz)

ayrıca şehirfırsatı 10tl indirim mevcut, daybuyday kullanan arkadaslara hediye edebilirim veya takas edebiliriz melisaer99@gmail.com a mail atarsanız daha hızlı dönebilirim size

Son düzenleme:
Vip dükkan 20 tl (40 tl alt limitli) çekim var karşılıgında------------------ 2 tane onaylı limango istiyorum takas yapmak isteyen var mı?

daybuyday 10 tl yi kullanana 2 tane 10 tl şehirfırsatı verebilirim

6 tane 10 tl şehirfırsatı takas tekliflerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…